Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hviezda sociálnych sietí vycestuje s priateľmi do Moskvy kvôli novému obsahu pre svoj úspešný vlog. Keďže on sám a aj jeho kamaráti radi posúvajú hranice a snažia sa uspokojiť rastúci počet divákov, zapoja sa do vražednej hry plnej záhad, extrémov a nebezpečenstva. Hranica medzi skutočným životom a životom na sociálnych sieťach sa stiera, a partia kamarátov musí preto bojovať s cieľom uniknúť a prežiť. (Continental film)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (85)

honajz2 

všetky recenzie používateľa

No... takové rozporuplné pocity z toho mám. Ona je to taková zvláštní směs různých hororů a thrillerů. SPOILER (ale kvůli několika kriplům tady se to už asi ani jako spoiler označit nedá) Úniková hra + Hostel (či jakýkoli jiný film, kde psychopati unesou lidi do nějakých skladů/cel a mučí je tam) + Hra a Mo Lun + pokus o psychologické drama o životě youtubera KONEC SPOILERU, asi takový by byl "vzorec" inspirací. A ono to na jednu stranu funguje docela slušně a na tu druhou zase ne. Ten úvod je zbytečně vleklý, ale jinak to po celou dobu má silnou atmosféru a přišlo mi to i dost napínavé. Možná to je i proto, že mám tenhle subžánr hodně rád, každopádně po téhle stránce je to povedené. I ten děj docela dává smysl, na to čím to je. Ale na druhou stranu tady máme postavy, o kterých víme prd a z nichž většina není zrovna sympatická, pak je tu ten vleklý úvod a navzdory konci mám stejně pocit, že to zbytečně míchá moc témat dohromady. I ten chat diváků v tom mohl mít větší roli, takhle mi přišel krapet nevyužitý. A taky jak už jsem psal, ten úvod trvá přehnaně dlouho (než se něco stane, uplyne 30 minut vaty...). Ten konec se sice dá odhadnout, ale mě stejně překvapil, protože jsem od toho čekal milionkrát viděné téma a nenapadlo mě, že by si to mohlo vzít inspiraci od jednoho nejmenovaného filmu. Ruku na srdce ale kdo to tady skutečně odhadl a kdo to odhadl jen proto, že si tu četl komentáře... Každopádně líbí se mi, že na rozdíl od toho filmu a jemu podobné čínské verzi co se odehrává na lodi to má konečně realistický konec, SPOILER žádný happy end, kde se hlavní postava navzdory vší logice zachová klidně a přes všechno se přenese, ne, tady to organizátor pěkně schytal a podle mě by to přesně takhle dopadlo i v realitě KONEC SPOILERU. To Follow Me přidává body k dobru, ale stejně to nevidím na víc, jak lepší 3*. A to "nadhodnocuji" jen kvůli slušné atmosféře a že jsem lepší horor z tohohle subžánru už dlouho neviděl, jinak by to byl průměr. Lepší 3* ()

verbal odpad!

všetky recenzie používateľa

Bezskrupulózně vyloupit jedinečnou a novátorskou Hru, osadit ji mimořádně nesympatickým buzerantem a partičkou toporných slizáků, zretardovat ji do slaboduchosti pro Instakokoty a ani nepřiznat kredity pro Ferrise a Brancata, to se jednoznačně musí ztrestat zmrdi! Už teď se děsím, kam až ta vykrádačská modermentizace zajde příště. Nabízí se hned třeba dva progelovaní mentálové, fackující se na TikTrotlů, aby se nakonec ukázalo, že to vlastně byl jen jeden schizomentál, co mezitím rozpoutal neomarxistickou apokalypsu. ()

Reklama

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Niečo podobné ako minuloročné Escape Room, ale tu sa to potom tvorcovia snažili uhrať cez gore a niečo na spôsob online prenosu na Dark Webe. Follow me mi prišlo lepšie ako spomínané Escape room, pretože tu to šlapalo, reálne to bol zaujímavý thriller. Horšie to bolo s gore a druhou polkou, pretože nápad skvelý avšak po krvavej stránke slabota. Keby to bola väčšia rezničina šiel by som na plný. Koniec má jeden skvelý zvrat, avšak ja som niekde videl niečo podobné tak som presne vedel ako to dopadne. U mňa silnejšie 3*. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Možno to bude vyzerať divne, no mňa "Follow Me" absolútne nenadchlo. A môže za to najmä fakt, že ide o skutočne príšerne napísaný film, ktorý nemá jedinú originálnu kosť vo svojom tele. Nevadí mi, že film má byť Escape Room. Vadí mi fakt, že celý film je niečo, čo už sme spracované mali a buď to bolo urobené lepšie, alebo to aspoň malo nejaký náznak nejakej kreativity. Vnútorne som si to zhodnotil, že keď si dáte dokopy filmy ako sú "Escape Room", "The Game" a "Fear Inc.", tak tu máte výsledok. Možno je tam zakomponované ešte aj niečo zo "Saw". Bohužiaľ každý zo spomínaných filmov svoje robotu spracoval lepšie a vedel nejakým spôsobom nechávať ma v napätí. Zachytil som tu v komentoch, že mnohých prekvapil záver. Mňa úprimne nie. Nebudem hovoriť čo sa stane, no položte si aspoň otázku - "Koľko toho vlastne reálne vidíte sa diať?" Film sa snaží byť inteligentnejší než v skutočnosti je a toto je výsledok. A ak už aj chceli ísť tou cestou, ktorou sa film rozhodol, mohli to spracovať o niečo inteligentnejšie. Je cesta ako sa to dalo a možno veci nemuseli dopadnúť tak ako dopadli. Lenže úprimne neviem čo si daná osoba z toho všetkého sľubovala? Viem, že chodím okolo horúcej kaše, no ťažko sa mi o tom hovorí ak nechcem dávať na film spoilery. A keď film uvidíte, tak tomu porozumiete. Štve ma, že som to dokázal predpovedať, štve ma, že náš hlavný hrdina má strašne veľa spoločného s hlavným hrdinom z filmu "Fear Inc.". Vnútorne mám pocit, že práve ten sa stal hlavným zdrojom inšpirácie pre tento film. A úprimne ani to nebol veľmi dobrý film. Nemyslím si, že je to to najhoršie čo som kedy videl. Povedal by som, že Holland Roden je celkom v pohode a film má niekoľko schopne spracovaných momentiek a vie byť miestami vizuálne celkom grafický a silný, no scenár je pre mňa skutočne bieda. Podľa mňa otrasne napísané. Hodnotenie: D ()

matthew.17 

všetky recenzie používateľa

Kto nevidel Fincherovu "Hru," môže badať film ako originálny a zaujímavý. Ja som ju však videl nedávno, preto mi od začiatku bola jasná pointa a toto spracovanie je žiaľ oveľa menej atmosferické, oveľa viac povrchné a povedal by som že "na efekt," lenže ani tých efektných momentov tam veľa nebolo a film sa teda nedoťahuje ani na kvalitné popcornové bčka :/ Každopádne hviezdičku pridávam za jeden nečakaný zvrat na úplnom konci ktorý troška rozbije očakávaný happyend a bolo mi ľúto, že si takúto perličku nechali na samotný koniec, pretože keby pracovali podobne s celým filmom, mohli sme mať nevyspytateľnú pecku plnú prekvapení. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (6)

  • Dom, v ktorom sú protagonisti uväznení, je ten istý, čo sa objavil vo filme V/H/S (2012), v shorte, kde TI West dokáže svojim novým okom vidieť ducha. (Arsenal83)
  • Do závěrečných titulků je vloženo ještě několik scén. (pornogrind)
  • Cole (Keegan Allen) využívá ve filmu smyšlenou aplikaci „Upic“, která je v podstatě aplikací spojující YouTube a Instagram. (Lajty)

Reklama

Reklama