Reklama

Reklama

Gangs of London

(seriál)
Trailer 2
Veľká Británia, (2020–2023), 24 h 31 min (Minutáž: 49–87 min)

Hrajú:

Joe Cole, Ṣọpẹ́ Dìrísù, Michelle Fairley, Colm Meaney, Lucian Msamati, Paapa Essiedu, Brian Vernel, Pippa Bennett-Warner, Mark Lewis Jones, Jing Lusi (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(25)

Město Londýn je zmítáno bouřlivými boji mezinárodních gangů, které mu vládnou, a náhlým vzduchoprázdnem, které vznikne, když je zavražděna hlava nejmocnější londýnské zločinecké rodiny. (SkyShowtime)

Recenzie používateľa muti k tomuto seriálu (17)

Gangs of London (2020) 

Škoda že tak od polky to ozaj nebolo až také zaujímavé. Príbeh zaostával za zaujímavými scénami a súbojmi. Druhá séria je už o dosť lepšia, aj keď hlavný hrdina mi príde stále nesympatický a bez charizmy. Vyzerá ako po flame alebo bez dávky ()

Episode 1 (2020) (S01E01) 

Zatiaľ chyba postava veľkosti Thomas Shelby. Tuná vyzerá mladý ex-Shelby ako po kokaínovej párty, navyše úplne bez charizmy hlavnej postavy. Sú tu rôzne akrobatické bitky ktoré zaujmú hlavne prebytočnou brutalitou, ale to asi na kvality peaky blinders stačiť nebude (Colby mal lepšiu postavu tam 🤔) ()

Episode 2 (2020) (S01E02) 

Je to na hrane 3/4*, totiž k postavám som si zatiaľ vzťah nevytvoril a je mi jedno koho kto odpravi, či už na bitúnku alebo v kočovnickom kempe. Peaky blinders to nie je a vyzerá že ani nebude. Zbytočné scény na homoparty, divné objednávky namiesto kebabu, dík za odvoz, postavy bez štýlu. Vďaka poslednej scéne dávam 4* ale nabudúce možno stlačim spúšť a pošlem ich na porážku. ()

Episode 3 (2020) (S01E03) 

Konečne diel kde môžem dať celé 4*. Nástup zabijaka a jeho predčasné finále, výstavba v Nigérii ako aj na zapadnutom poschodí kde očakávame príchod výťahu viac ako deti. Oh, keď budete niekedy potajomky fotiť u návštevy dokumenty, buďte trošku Pro a pozrite sa či v miestnosti nie je ešte niekto iný... ()

Episode 4 (2020) (S01E04) 

Konečne sa to rozbieha. Elliott je postava ktorej sa dá konečne fandiť. Scéna vyberania guľky bola dokonca aj artová (ako aj prelinanie flashbackov), zoom in s kliešťami bol veľmi autentický. Pro tip -ak máte za úlohu niekoho zastreliť tak strielajte hneď a nečakajte kým vás odbachne ochranka ()

Episode 5 (2020) (S01E05) 

Seriálu sa musí uznať originalita rôznych ozbrojených potýčok. V tejto časti je nám servírovany hon na preživšieho, ktorý sa plazi against the odds az do domu kam ho dobehne swat team. Útok na domček je zatiaľ jedna z naj scén seriálu. Slow mov výbuchu granátu ma postavil na nohy a zaslúžil si replay. Myslím že túto časť by som odporučil aj ako stand alone #TLTW ()

Episode 7 (2020) (S01E07) 

Takto vyzerá nevyužitý potenciál. Návšteva v banke Adige aj v kvetinárstve boli byť aspoň tak epické ako útok na safe house v piatej epizóde. Nuž nedialo sa... ()

Episode 8 (2020) (S01E08) 

Po 20min som zistil že sa ešte nič nestalo. Highlight je akurát masaker na hotelovej izbe, avšak to je tak asi všetko. Pozerat v starom byte z blízka na Coleovu tvár pár minút mi príde ako zbytočna strata času ()

Season 2 (2022) (S02) 

Druhá séria určite lepšia ako prvá, malo to riadny spád, v každej časti sa toho stihne celkom dosť, čo by bolo možno aj na minifilm. Miestami mi príde nadmerná brutalita seriálu až prebytočná. Hranice krvavých detailných scén sa posúvajú, pričom každý má v zásobníku pištole viacej rán ako má kalašnikov. Uvítal by som viac realistickejsich scén. Na to že v seriáli sa zabíja jedna radosť tak každý sa snaží akoby o nejakú fatalitu alebo kombo, aby mal najviac bodov. Za celý čas ani jeden nájomný zabijak nikomu ani nezlomil väzy, ale idú radšej cez rôzne akrobatické kúsky. Chápem že je to možno vizuálne atraktívne, ale v realite by boli tie súboje určite kratšie. Obzvlášť teda v súbojoch kde sa nehrá na body. ()

Episode 1 (2022) (S02E01) 

Začiatok druhej série svojim tempom pripomína finále. Toto je rozjazd na plné obrátky ()

Episode 2 (2022) (S02E02) 

Jeden ide pomstiť brata, druhý obhliadnut telo syna, tretí si ide po guľku na tržnicu. Pár mŕtvych civilov evidentne v Londýne nikoho netrápi, všadeneprítomné policajné zložky obzvlášť ()

Episode 3 (2022) (S02E03) 

Dozvedáme sa ako Sean prežil, čo robil poslednú dobu a čo má v pláne. Pomery sa už ale zmenili takže bude treba spraviť nejaký rozstrel. Jeden dobrý rozstrel si spravil aj Kobeho útočný vrtuľník ()

Episode 4 (2022) (S02E04) 

Armenec to bude mať ťažké ale režisér s ním má ešte plány, napokon je to celkom cool postava. Sean ide medzičasom dobíjať Londýn a je nachystaný na All in. V tejto časti uvidíme aj ako rýchlo sa dokáže volant auta posunúť na vedľajšie miesto v aute skôr než Sean zatvorí dvere. Holt, keď nasadas do európskeho auta ale šoférovať musíš britské 😀 ()

Episode 5 (2022) (S02E05) 

The one last job a potom už bude všetko inak. Klasika. Kedy sa to komu vlastne podarilo? To znie ako posledná veta pred smrťou. Sean prijíma veľmi pokútnu ponuku od Kobeho, kde ho aj riadne urazí. A potom povie tú vetu ktorá zmení celú hru. I wan everything. Me too. ()

Episode 6 (2022) (S02E06) 

Lale má v tejto časti fakt problém. Dostáva sa do rúk evil Sorosa, ktorý s ňou má nepríjemné plány,. obzvlášť keď si spomenie ako rozsekala jeho syna. Otázka: keď ste v chodbe a prídete o pištoľ, pôjdete smerom k pištoli a ukončíte súboj čo najskôr, alebo pôjdete opačným smerom s prázdnymi a zranenými rukami pričom prehrávate boj na blízko? Otázka 2: ako dlho dokáže človek vydržať hore nohami než umrie? Zjavne dlhšie ako by človek myslel Tož... 🤷 Ja ti nevim, Karle, ale ten koniec nedával zmysel. Obzvlášť v opustenej ulici bez svedkov stačilo namieriť k nejakému safe house a počkať na správnu príležitosť na tichý únik. Takto to bolo ako v béčkovom horore... Sorry jako 🤷 ()

Episode 7 (2022) (S02E07) 

V každej časti sa toho stihne celkom dosť. Teraz uvidíme príbeh veľkej zásielky heroínu o ktorú pašeráci prídu. Kto ich mohol zradiť? Niekto kto poznal cestu... Veľmi pekný final fight v priestoroch ako z Mortal kombatu, podzemný vip room v centre Paríža, kde sa má uskutočniť nový deal, keďže ani Pakistan nedokáže dať dokopy toľko náhradného tovaru za krátky čas. Prišiel čas na nového partnera, ktorý má však zálusk na úplne iný sektor podnikania. Elliot si dá pár pekných zásahov v epickom súboji na jeden strih, dokonca sa ujde aj jeden pekný šplech aj kamere. ()

Episode 8 (2022) (S02E08) 

Niekedy by som si rád pozrel zápas na život a na smrť kde zdanlivý víťaz pôjde takmer porazenemu okamžite po krku a nebude si ho chcieť najprv vychutnať nejakou fatalitou a sprievodným záverečným slovom. Ako to vo filmoch býva, takto sa prehráva - karta sa otočí a zdanlivý víťaz ostáva na lopatkách s guľkou v chrbte, alebo niečo podobné. Celebrating too early & destination fked v jednom. Najzaujímavejšou scénou bol pohľad na hranolky s červeným toppingom a zablúdilá guľka co si našla neboráka čo to už mal za sebou. Taká random rana istoty. Asi najlepšie obišiel obľúbený Armenec, svoje kvality ukázal a určite je aj populárnou postavou a tak vyviazol len s emotional damage. ()

Súvisiace novinky

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

20.02.2021

Gareth Evans má za sebou dva fantastické akční snímky Zátah 1 a 2 a taky povedený seriál Gangs of London. Teprve nyní se ale zdá, že jeho kariéra začne stoupat – uzavřel totiž exkluzivní smlouvu s… (viac)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (viac)

O čem by byl třetí Raid?

O čem by byl třetí Raid?

24.04.2020

Velšského režiséra Garetha Evanse budou diváci nejlépe znát díky jeho výraznému zápisu do akčního žánru v podobě snímku Zátah: Vykoupení (The Raid). Nejenže režisér posunul hranice choreografie… (viac)

Reklama

Reklama