Reklama

Reklama

Recenzie (6)

a0001 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na úvod som bol trochu skeptický aj keď kvalitou a brutalitou ma posadil na riť v podstate už v úvode, stále som mal však tendenciu porovnávať s prvou sériou. Až na trochu prekombinovaný dej podľa mňa a vybičovanú brutalitu servírovanú v podstate na každom rohu, dokonalý skvost, GoL nemá vo svojom žánre v podstate konkurenciu. 99% ()

Reklama

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Armenec to bude mať ťažké ale režisér s ním má ešte plány, napokon je to celkom cool postava. Sean ide medzičasom dobíjať Londýn a je nachystaný na All in. V tejto časti uvidíme aj ako rýchlo sa dokáže volant auta posunúť na vedľajšie miesto v aute skôr než Sean zatvorí dvere. Holt, keď nasadas do európskeho auta ale šoférovať musíš britské 😀 ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Uchadzajuca epizoda. "Natahovali strunu" kvoli atmosfere a napatiu na moj vkus az prilis okato, a i kamera byvala, zvlast pri akcnych strelbach trosku preciznejsia. Napriek tomu to slapalo. A ano, klise, ako "nahodne" stretnutie u pravnika si mohli odpustit. Btw., kto si vsimol zamenu zbrani pri bracekoch v zavere? :D Par preslapov si narocny a pozorny divak vsimne, i par efektov v nocnych "vrtulnikovych" zaberoch Londyna. ()

Galéria (34)

Reklama

Reklama