Reklama

Reklama

Kolem případu vražd zesiluje mediální pozornost a policie se snaží ze všech sil zabránit šíření strachu mezi obyvatele. Kata s Arnarem se snaží najít pojítko mezi oběťmi, které zdánlivě nemají mnoho společného. Kata si uvědomuje, že vyšetřování dopadá také na její rodinu a syna, a snaží se obě roviny skloubit dohromady. (Česká televize)

(viac)

Recenzie (6)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

O dosť výživnejšie, než solídny pilot. Do hry sa zapája aj nepodarený syn/brat. A dozvieme sa niečo aj o tajomnej fotografii, pričom smerovanie seriálu sa vďaka nej zdá byť pomerne priamočiare, ale asi nebude. Vďaka vyšetrovateľovi z Nórska, problémom vyšetrovateľky so synom a druhej obete so synom je jasné, čo bude ústrednou témou seriálu. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

K tímu sa pripojí vyšetrovateĺ z Nórska Arnar a jeho príchod prináša od začiatku svoje ovocie, nakoľko má s podobnými pripadmi narozdiel od Katy a miestnej policie svoje skúsenosti. Katy robí starosti okrem prípadu aj jej vlastný syn... ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vysetrovatel, Nor Arnar je zvlastny, zdrzanlivy typek. Ako v podobnych skandinavskych trilleroch, vzdy je tam postava niecim vyrazna, ci inak zaujimava a netypicka. Uvidime, co sa z neho vykluje. Zatial to vyzera na zast a daddy issues. Hlavna premisa sa vsak zrejme uz odhalila ukazanim fotografie z chlapcenskeho "domova", ktore zavrazdeny mali svoju spojitost. Zrejme sa nam ukazal motiv. Rozhodne nadpriemer, avsak priskore, a nie moc originalne nitky veduce do minulosti moje ocakavania nepredcili. 65% ()

chrispe 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rejkjavická policie má posilu z Osla, která čumí 24/7 jak bacil do lékárny a je tajemná jak hrad v Karpatech. Ale překvapit umí! Kluk jeden ušatá. A není jediný, kdo má malé ošklivé tajemství. V závěru dílu mi nebylo dvakrát do zpěvu, mě by tam.asi jeblo. ()

Najt 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Kvalitativně na stejné vlně jako pilotní díl. Do hry se zapojuje vyšetřovatel z Norska a tak se ústřední dvojice společně vrhá do stínu vražd a mezitím dostáváme i kousky ze soukromí. Postavy jsou napsané a zahrané profesionálně a celé to obklopuje krásná, zmrzlá místní krajina. ()

Reklama

Reklama