Reklama

Reklama

Kolem případu vražd zesiluje mediální pozornost a policie se snaží ze všech sil zabránit šíření strachu mezi obyvatele. Kata s Arnarem se snaží najít pojítko mezi oběťmi, které zdánlivě nemají mnoho společného. Kata si uvědomuje, že vyšetřování dopadá také na její rodinu a syna, a snaží se obě roviny skloubit dohromady. (Česká televize)

(viac)

Recenzie (6)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vysetrovatel, Nor Arnar je zvlastny, zdrzanlivy typek. Ako v podobnych skandinavskych trilleroch, vzdy je tam postava niecim vyrazna, ci inak zaujimava a netypicka. Uvidime, co sa z neho vykluje. Zatial to vyzera na zast a daddy issues. Hlavna premisa sa vsak zrejme uz odhalila ukazanim fotografie z chlapcenskeho "domova", ktore zavrazdeny mali svoju spojitost. Zrejme sa nam ukazal motiv. Rozhodne nadpriemer, avsak priskore, a nie moc originalne nitky veduce do minulosti moje ocakavania nepredcili. 65% ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

K tímu sa pripojí vyšetrovateĺ z Nórska Arnar a jeho príchod prináša od začiatku svoje ovocie, nakoľko má s podobnými pripadmi narozdiel od Katy a miestnej policie svoje skúsenosti. Katy robí starosti okrem prípadu aj jej vlastný syn... ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

O dosť výživnejšie, než solídny pilot. Do hry sa zapája aj nepodarený syn/brat. A dozvieme sa niečo aj o tajomnej fotografii, pričom smerovanie seriálu sa vďaka nej zdá byť pomerne priamočiare, ale asi nebude. Vďaka vyšetrovateľovi z Nórska, problémom vyšetrovateľky so synom a druhej obete so synom je jasné, čo bude ústrednou témou seriálu. ()

chrispe 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rejkjavická policie má posilu z Osla, která čumí 24/7 jak bacil do lékárny a je tajemná jak hrad v Karpatech. Ale překvapit umí! Kluk jeden ušatá. A není jediný, kdo má malé ošklivé tajemství. V závěru dílu mi nebylo dvakrát do zpěvu, mě by tam.asi jeblo. ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama