Reklama

Reklama

Kolo času - Série 2 (2023) (séria)


Dcera noci (S02E04)

(epizóda)
  • USA Daughter of the Night

Obsahy(1)

Moirain hledá Randa, zatímco Nyneiva truchlí nad svou ztrátou. (Prime Video)

Recenzie (3)

Jaeger 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

jedine 3 sekundy ktore za to staly, bol Hopsal. je to smutne, lebo ide o čevečko(ceskoslovensky vlčiak) a nie o herca. ech, stale sa neda vyrovnat s ciernym Elyasom...ked uz z neho urobili centroAfricana, mohli z vlkov urobit hyeny, alebo gorily... z al Lana urobili ufnukaneho hlupaka, teda opak toho, co bol v knihach...vsetci ostatni strazcovia vedia toho o pute viac, ako Lan. cely pribeh Selene  a Randa je zbytocny, uz 3. diel sa opakuje...snad to aj americky divak pochopi, ze stara si chce vrznut, a mlady stale mysli na ine... aj ten urobili naopak, ako bol napisany, Rand sa Selene stranil...a ta scena s myrdraalom a naslednym...zasahom ... bola trapna Ano, je potrebne z mismasu ktore bolo vytvorene pouzit Deus ex machina.. je to za 5...prevratenych oci ...mi napadlo...ako sa dozvedela Moirain, kde mala Mierin chatku, kde sulozila s prvym Drakom znovuzrodenym, aka Lews Therin Telamonom? nemala by to byt turisticka atrakcia nieco ako Hitlerove Orlie hniezdo? ()

Martrix 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Oproti poslední epizodě se zvolnilo a tvůrci si dramatické momenty, nechali až na konec. Vše kolem Lana je nudné, tohle mohlo zůstat v knize. O moc zajímavější to ale není ani v Bílé věži. Tentokrát ukecaná slabotka. ()

Reklama

Ingtar2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

(spoilery) Mierin Eronaile is back! Jeden z najzaujímavejších a najoriginálnejších Forsaken (pardon, Chosen), ku ktorým sa viaže zároveň jeden z najviac nečakaných twistov celej série sa konečne odhalil. A neodhalila sa len ona, ale aj slečna Guirale, pri ktorej sme už začínali pochybovať, či po tej úvodnej lži v prvej epizóde naozaj commitne svoj pravý Ajah. A taktiež áno! Fuck yes! Máme vysvetlené Perrinove schopnosti a dostávame goodest boya celého Wheel of Time sveta, Hoppera! Mat je Mat, balí Min aj bez toho aby si toho bol vedomý, a dostávame aj vysvetlenie Mininých schopností, prečo je to záťaž, jej motivácie, a takisto aj Ishyho, ako ňou manipuluje. Fuckin yes! Toto je Kolo Času ako by malo byť, aj s neskutočne veľa easter eggmi, pomrknutiami na knihy a takisto strašne super atmosférou. Herci si to maximálne užívajú a ja tiež. Preto tak trochu nerozumiem - Rotten Tomatoes 85% a critics 76%, IMDb 77% a tu sotva 60? lol. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama