Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moirain a Rand prchají, aby si zachránili život. Egwain a Nyneiva se setkají s novým nepřítelem. (Prime Video)

Recenzie (2)

Jaeger odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Aviendha https://wot.fandom.com/wiki/Aviendha  Byt biely nie je hriech. Aviendha the nigga.To je uz komedia. Ti amici z gingers  naschval robia niggers, a este im pomatenci za to tlieskaju. Toto nie je wheel of time, ale Nigga corndog. A samozrejme Liandrin, a zli zli muzi...preto sluzi Ishaemelovi a temnemu...sposob ako chcu ojekabatit Lanfear...fakt by mali vyhodil scenaristov a dat pisat scenare A.I. ()

Ingtar2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Aviendha of the Nine valleys Sept of the Taardad Aiel! A keby len tá, dokonca tu človek má rád aj Daina Bornhalda, ktorého tatko Geofram už je známy. Dokonca aj Verin je už konečne tá knižná Verin, a baví ma sledovať rôzne rozhovory v Bielej Veži s vedomosťou, kto je z čierneho Ajah. Každou ďalšou epizódou prebíjame tú predchádzajúcu, a ja si neviem predstaviť, s čím na nás prídu tvorcovia ďalej, keďže Sarah Nakamura písala, že epizódy 3, 6, 7 a 8 sú najlepšie. Opäť máme neskutočné množstvo foreshadowingu do budúcna, ktorý spoilerovať zatiaľ nejdem. Tentokrát sú všetky plotlines rovnako výborné, jeden kraľuje strach z Lanfear (Natasha O'Keeffe je skvostná Lanfear, úplne jej tú Dominatrix verím), ďalšej kraľuje o dosť lepšia bojová choreografia Aviendhy a skvele zvládnutý rozdiel medzi Aielským a Mokrinským humorom a v poslednej linke vidíme opäť skvelé Verin a Liandrin. Wow. A to ani nehovorím o tej scéne medzi Lanfear a Ishym, v ktorej NAMEDROPPLA MOGHEDIEN A GRAENDAL! Celý svet sa touto epizódou neskutočne zväčšil a ja sa nemôžem dočkať budúceho piatka. Jasných a jednoduchých 5*. PS: Moggy je waifu. ()

Reklama

Galéria (1)

Zaujímavosti (3)

  • Počas rozhovoru s Ishamaelom (Fares Fares) spomenie Lanfear (Natasha O'Keeffe) Moghedien. Ide o najslabšiu zo Zapredancov, ktorá však dokáže ovládať Tel'alan'rhiod rovnako dobre ako Lanfear. Je prezývaná pavúčica, pretože všetky svoje plány radšej sleduje z diaľky, aby sa pred prípadným nebezpečenstvom stihla ukryť. Predtým, ako sa pridala ku Tieňu, sa volala Lillen Moiral a bola finančná poradkyňa. (Ingtar2)
  • Počas rozhovoru s Ishamaelom (Fares Fares) spomenie Lanfear (Natasha O'Keeffe) Graendal. Ide o druhú najslabšiu zo Zapredancov, ktorá však exceluje vo vytváraní tkaniva nátlaku, čím si dokáže kohokoľvek podmaniť. Je považovaná za jednu z najkrajších žien, nosí vyzývavé a priesvitné oblečenie a má vlastný hárem z najkrajších mužov aj žien, ktorých si ku sebe priviazala nátlakom. Predtým, ako sa pridala ku Tieňu, bola známa ako Kamarile Maradim Nindar, žila asketickým spôsobom života a bola brilantná psychologička. (Ingtar2)

Reklama

Reklama