Reklama

Reklama

VOD (1)

Bez milosti zabíjela v Tokiu, ale při poslední misi jí podstrčili jed. Teď má necelých 24 hodin na to, aby zjistila, kdo si objednal její smrt, a pomstila se. (Netflix)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (247)

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Mary Elizabeth Winstead sa snaží byť herečkou, ktorá sama o sebe utiahne film. A keďže do všeobecného povedomia divákov vstúpila vďaka filmu Smrtonosná past 4.0, tak sa neustále pokúša presadiť v akčnom žánry. V rámci filmu Kate sa postave McClana priblížila zatiaľ najviac (nebrať ako lichotku). Neustále tu dostáva na držku, ledva sa drží na nohách, no aj tak vždy nájde energiu a spôsob, ako dať dole ďalších zloduchov. Japonská verzia Atomic Blonde: Bez lítosti sa samozrejme nekoná. M.E. Winstead nemá herecké kvality Charlize a ani nedokáže byť tak presvedčivá, pútavá, zaujímavá v súbojoch (za celý film v podstate potešil len jeden súboj, a to ten kuchynský). Navyše Mary nám stárne, takže pôvabom ju zatienila neznáma tvárička Miku Patricia Martineau. Mary, venuj sa vedľajším postavám osudových žien, tam žiariš (Scott Pilgrim proti zbytku světa, Fargo 3. séria). Tento pokus si zajtra už nebudem pamätať. Neúspešný režisér Cedric Nicolas-Troyan mi totiž nedal k tomu žiadny dôvod. ()

SeBig odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak jak mi někteří herci přirůstají k srdci, tak Mary Eli mi od srdce zřejmě odrostla. Za dob filmů Scott Pilgrim nebo Auto Zabiják jsem ji žral, ale tady mi příšerně lezla na nervy. Příběh? Vomletá fraška, béčkařina, co se tváří jako akční drsnost, přitom je to drsný jak vohraná kazeta v popelnici. Nevím, mě tohle lezlo na nervy už od loga. Chtěl jsem dát jednu hvězdu za akci, ale už nechci. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Nejezdi! Do tý doby zhebnu." Mám rád akční béčka, bojovný holky a šibalskej úsměv Woody Harrelsona. Proto jsem se na Kate těšil. Byla to chyba, protože by to chtělo aspoň trošku originality. Jenže Kate je mrtvá  jako Chev Chelios, vycvičená jako Nikita, střílející jako John Wick a zrazená rodinou jako ... asi padesát jinejch parchantů. Navíc je tady k dobru Japonsko, jehož humor nikdy nepochopím a který dodává do filmu neuvěřitelně otravný slečny vhodný k sejmutí hned po prvním verbálním projevu. Leč nestalo se. Místo toho přišly na řadu rodinný hodnoty a jedno klišé za druhým. Tuhle bessonovku prostě nenatočil Besson a tady bych asi hledal důvod toho, proč mě to nebavilo. ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Parádní neonový vizuál, slušně krvavé bitky i přestřelky vs. slabší celkové choreo a až neuvěřitelně v rámci žánru klišé příběh, kdy divák přesně od začátku ví, jak to dopadne a kdo bude záporák. Tvůrci se nebáli hlavní hrdinku pořádně dobít a působí tak po celou zranitelně a lidsky, byť je to trochu v rozporu s množstvím padlých protivníků a ne až tak pokročilými pohybovými schopnostmi Mary Elizabeth Winstead. Ale ten celkový audiovizuál mňam. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Čo vo filme funguje je vizuál, nápaditá kamera a akčné scény plné násilia, Tadanobu Asano a Džun Kunimura. Títo dvaja si kradnú každú scénu pre seba. Film sám o sebe je ale zbierkou tých najhorších klišé, aké si viete predstaviť. Neznesiteľné decko, príliš sa vážne berúca hlavná hrdinka a motivácie, ktoré od polovice filmu prestávajú dávať zmysel. Vytvoriť si tak silné puto (hlavná hrdinka, dievča) sa skrátka nedá za pár hodín. Nech je situácia akákoľvek. Mary mám rád, ale tu sa jasne ukazuje, že je omnoho silnejšia ako vedľajšia postava. Ako hlavná má svoje limity. Úplný opak Maggie Q, ktorej Protege pracuje s podobnou zápletkou ale ten nadhľad ho robí príjemnejším a zábavnejším. Pôvodne som chcel dať dve hviezdy, ale tá akcia je tu naozaj dobre zvládnutá. Takže slabšie tri. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (7)

  • V úvodných záberoch filmu je naozaj vidieť Osaku. Najprv je to južná časť mesta so svojou dominantou - najvyšším mrakodrapom v Japonsku Abeno Harukas a oblasť Tennoji, v ďalšom zábere je pre zmenu vidieť Osackú zátoku a ruské koleso nachádzajúce sa v blízkosti Osackého akvária. (beso74)
  • Film se natáčel v USA, Japonsku a Thajsku. (Grimaldi)

Reklama

Reklama