Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mysleli jste si, že masovému vrahovi Michaelovi Myersovi v poslední části série nazvané Halloween H20 sťali hlavu a tím ho definitivně zneškodnili? Omyl. V novém pokračování úspěšné horrorové série dali tvůrci legendárnímu vrahovi novou příležitost vraždit nevinné. Znovu v Haddonfieldu, Freddie Harris a jeho přítelkyně Nora, zakladatelé webové stránky www.nebezepecnazabava.com, vyberou šest studentů, aby se zúčastnili obzvláště nebezpečné hry. Účastníci mají podle plánu strávit halloweenskou noc v rodném domě masového vraha Myerse a k tomu v přímém přenosu na internetu. Zatímco většina účastníků považuje tuto hru za zábavu a rychlý zdroj slávy a peněz, Sára se přidává pouze neochotně kvůli svým kamarádům Jenovi a Rudy. Stmívá se a mrtvoly se začnou hromadit. Nakonec je právě na Sáře a jejím virtuálním společníkovi, aby vraha jednou provždy zničili. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (234)

Lucasion 

všetky recenzie používateľa

Klesla série na úplné dno? Ne, tam se dostal třetí díl téhle hororové značky. Ovšem Resurrection má ke dnu zatraceně nízko. Podaření sequel H20 (1998) je vlastně v prvních deseti minutách degradovaný na hloupý omyl a můžeme vesele pokračovat dál. Z legendární Laurie (Jamie Lee Curtis) je postava bez mozku, která si střihne malé camao. Bylo tohle nutný? Proč Curtis, tak moc bojovala, aby se obnovila značka o čtyři roky dříve, když je schopná s tvůrci to poslat během prologu takhle do pekla. Každopádně příběh, kdy šestice postav má na hlavě kameru a jdou do domu Michaela Myerse je trapný, hloupý a hlavně nezáživný. Dům je najednou obrovský, všude jsou zamčené dveře a dokonce má tajemné sklepení. Tohle ne. Ten film byl doslova a do písmene retardovaný na všech frontách a Myerse tu byl zcela zbytečný. Film nefunguje ani jako horor, a už vůbec ne jako komedie. (15 %) ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Každý tu píše, že to malo predošlým dielom skončiť. Súhlasím malo. Úvod kde bola ešte Laurie ma celkom bavil aj prekvapil. Taktiež zvyšok filmu nebol vyložene zlý, prostredie Michaelovho domu, kde to celé začalo, určite dokáže navodiť nepríjemnú atmosféru, no nesympatický herci, nesmrteľnosť Myersa a prestrelené finále ma už toľko nebavilo. Škoda, že tento diel nebol natočený pred H:20, aspoň by to malo lepší koniec. 50% - 2* ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Pozerať sa na to dalo, Rosenthal to režijne zvládol slušne, lenže scenár obsahuje toľko dementných dialógov, hlášok a logických lapsusov, že tentokrát už nedokážem udeliť ani obligátne tri hviezdy. Výpis wtf momentov by zabral na dĺžku troch recenzií, ale určite sa nájdu videá, kde sa tento diel rozoberá podrobnejšie. Ono tá nadväznosť na H20 mi pripomenula nadväznosť Covenanta na Promethea. Tešíme sa na to, čo bude s hlavnou postavou a ako bude prebiehať jej konfrontácia so zlom, ale rýchlo sa jej zbavíme a venujeme sa niečomu úplne inému. To by som prežil, ale ten Busta, tak to je asi najväčší castingový omyl v histórii kinematografie. Nemyslel si náhodou, že točí Scary Movie a všetci sa mu báli to povedať? ()

902 10 

všetky recenzie používateľa

mayers prezil amputaci hlavy s bravurou sobe vlastni a vraci se do sveho domecku, kde si pestuje papousky a probira se sbirkou znamek, kdyz tu ho vyrusi parta vyvolenych pod vedenim petra zveriny z vaclavaku, kteri prave nahore v pokoji babicky zkoumaji obsah zachodove misy (se zbytky mayersovic psa). mike se ferove nakrkne, popadne vercajk a jde si vyridit ucty s vetrelci "po svem". nasleduje mensi konflikt na jehoz konci putuje hans, vlado a regina do cernyho pytle a mayers si poda zenskou od funebraku nedbaje na to, ze ma xicht (spis to co z nej zbylo) asi 4 cm sirokej. co bude dal? v titulkach psali, ze vecere s kacerem donaldem pri svickach. tesime se. ()

Isherwood 

všetky recenzie používateľa

Michael Myers jako účastník reality show Big Brother: Slasher upgrade? Scénáristé začali fetovat? Protivná parta teenagerů, otravné kladení důrazu na moderní techniku, nenápadité vraždy, a to vše pod patronátem režiséra úžasné dvojky, který asi taky něco začal kalit, protože takovýhle koncentrát filmařské demence se jen tak nevidí. Prolog ještě vypadal nadějně, ale trvá cca 3 minuty… zbytek filmu 90! Uvidíme co se sérií, která připomíná notně vyčpělou zombie, spraví maestro Rob! ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (23)

  • Trailer k filmu byl zveřejněn 26. dubna 2002, tedy v den, kdy měl v Americe premiéru film Jason X (2002). (Stocki)

Súvisiace novinky

Freddy zas a znova?

Freddy zas a znova?

04.04.2006

Ani šest pokračování kultovního hororu Wesa Cravena Noční můra v Elm Street a tři roky starý crossover Freddy proti Jasonovi zřejmě nestačily zabijákovi z městečka Springwood. Podle slov Roberta… (viac)

Reklama

Reklama