Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ďaleká budúcnosť. Pri prenose zmrznutých ľadových objektov zo spustošenej Zeme sa z jedného z ľadovcov vynorí Jason Voorhees a posádka lode má po chlebe. Desiaty diel hororovej série Piatok trinásteho. (POMO)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (337)

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Skvělá komedie,která by měla možná i navíc,kdyby ovšem nebyl režisér na extázi,herci na houbičkách a scénárista prostě jen dement.Potenciál skoro až smrděl jistou kultovností,ovšem místo skvostného finále,kde by kurde ten program crystal lake nabídnul Jasonovi řádnou dávku obětí,on se mohl jako kurva machine trochu projevit a sympaticky rozčtvrtit pár komparzistů,tak se bohužel stane to,o čem jsem mluvil...herci na houbičkách,scénárista dement a režisérovi se po extázi udělalo zle,páč byl jen plná peří a chtěl rychle vypadnout na kafe,cigáro a sex s asitentkou produkce :-) ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

...a to som skoro dal TRI hviezdičky . . . pretože ja som sa pozeral a smial som sa, páni a dámy, bavil som sa (síce nie tak ako pri Freddy vs. Jason alebo Úsvite mŕtvych) ale bavil a hlasno sa rehotal, triky vôbec neboli na zahodenie a spojenie kanadskej tradície sci-fi seriálov, hororovej legendy, pekných mladých ženských a herca cronenberga mi prišlo ako vtipný nápad, navyše keď uvážim, že autor tohto megabéčka rozhodne neviedol svojich hercov a štáb s vedomím toho, že točí seriózny film, ktorý si má zachovať nejaké logické princípy rozprávania príbehu a zložitého vypointovania scenára či vykresľovania postáv. Pekné sporo odeté dievčence efektne umierajú v ďalekej budúcnosti pod mačetou kultového vraha v hokejovej maske . . . priatelia, to hovorí za všetko a každý, kto berie toto dielko vážne a očakáva niečo extra a potom sa pohoršuje, nech si vážne napíše stručnú fabulu pár vetami na papier, prečíta si ju za sebou a možno mu dôjde, o čo tu kráča - veď, ja si myslím, že pán Cronenberg nemá nejako málo peňazí či popularity, aby prijal roličku v hocičom a navyše ho pokladám za inteligentného chlapíka, ktorý, ako sa ukázalo, má aj zmysel pre humor a porozumenie. ()

Reklama

Bat55 

všetky recenzie používateľa

Naozaj zlý horor. Jednu hviezdičku dávam len z úcty k Jasonovi a za peknú, no bohužial jedinú, skvelú zabíjačku. Inak je to strata času a ak čakáte niečo v štýle Freddy vs. Jason, tak si pravdepodobne riadne nabijete držku. Suché, nudné, nezaujímavé, odfláknuté filmové nie béčko, ale rovno céčko. /10%/ ()

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

Jason sa v tomto filme dostal teda do poriadnych sračiek, t.j. chudák Jason bol zmrazený a následne po mrtne rokov skúmaný, dostal sa do vesmíru, bojoval vo virtuálnej realite a všeličo možné. Znie to celkom zábavne a netradične, avšak zas taká sranda to nebola. Snaha vymyslieť niečo nové, netradičné, čo by ozvláštnilo sériu o Jasonovi, narazila na slabé mozgové kapacity autorov. Zaslúžili by si aj oni zmraziť a vystreliť do vesmíru, možno by im tam v budúcnosti urobili aspoň nejaký upgrade mozgu, filmu a im by to prospelo. ()

902 10 

všetky recenzie používateľa

ten nezmar jason vorhees je zase zpatky! a nebojte se, je to porad ten stary dobry jason, jen nedavate chvili pozor a uz mate zarazenou sekyru v hlave. opravdu k popukani, tedy hlavne pro jasona, protoze ten si s zadnym zranenim nedela problem. nesmrtelnost se hodi, zvlast pro masoveho zabijaka. tentokrat to na nej zkousi s mrazakem, takze se pan vorhees mensim nedopatrenim ocitne o nekolik stoleti dopredu, kdy uz matka zeme prdi do kytek a vsechno dulezite se odehrava v kosmu. jasonova maska, ktera pamatuje jeste sovetskou sbornou, mezitim prosla nekolika retrovlnami, ale je trochu ponicena od mrazu a granatometu, takze ke konci filmu dostane jason upgrade, ktery z neho udela uz opravdu vytvrdleho manika. a jasonova nova image je krome lexy doig a nekolika napaditych vrazd tim nejvetsim lakadlem, pokud nepocitam cameo davida cronenberga. na 10. dil je toho myslim vic nez dost. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (20)

  • Betsy Palmer hrála v divadelní hře v Torontu, kde se film natáčel. Jeden z producentů ji kontaktoval s nabídkou možnosti zopakovat si roli Pamely Voorhees, ale k dohodě nedošlo a její postava nebyla do filmu zařazena. (henrycruel)
  • Ve Velké Británii se jednalo o první film ze série, který mohli v kinech spatřit diváci již od 15 let. (gogos)

Súvisiace novinky

Carpenter je Psychopath

Carpenter je Psychopath

18.05.2005

Legendárny John Carpenter (na obr.) sa po štvorročnej odmlke vracia na scénu. Jeho najnovším filmom bude thriller PSYCHOPATH o bývalom agentovi CIA, ktorý je povolaný späť do akcie, aby zastavil… (viac)

Reklama

Reklama