Reklama

Reklama

Válka světů

(seriál)
  • Veľká Británia War of the Worlds (viac)
Trailer
Dráma / Sci-Fi / Mysteriózny
Veľká Británia / Francúzsko / USA, (2019–2022), 19 h 37 min (Minutáž: 44–52 min)

Tvorcovia:

Howard Overman

Predloha:

H.G. Wells (kniha)

Scenár:

Howard Overman

Hrajú:

Gabriel Byrne, Stéphane Caillard, Adel Bencherif, Léa Drucker, Daisy Edgar-Jones, Bayo Gbadamosi, Natasha Little, Elizabeth McGovern, Aaron Heffernan (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(24)

Obsahy(1)

Když astronomové zaznamenají vysílání z jiné galaxie, je to definitivní důkaz inteligentního mimozemského života. Se zatajeným dechem čeká celý svět na další kontakt. A nemusí čekat dlouho. Během pár dní je takřka celé lidstvo vyhlazeno a v hrozivě opuštěném světě zůstala jen hrstka lidí. Ti, co přežili, si při pohledu na oblohu plnou mimozemských lodí kladou palčivou otázku – kdo jsou tito útočníci a proč jsou tak odhodlaní nás zničit? (Disney+)

(viac)

Recenzie používateľa cerdax2 k tomuto seriálu (7)

Série 1 (2019) (S01) 

Nejvetsi valku budete svadet sami se sebou, jestli se dodivat anebo si usetrit sedm hodin casu a shlednout neco jineho. S vyjimkou prvniho dilu a poslednich 10 minut posledniho dilu se vse vlece a o valce ci mimozemstanech se v podstate nic nedozvite. ()

Epizoda 3 (2019) (S01E03) 

Na co mame vojaky ? Na to, aby je mimozemstani zabijeli. Na co mame damu v nejlepsich duchodovych letech ? Na to, aby zabijela mimozemstany :P ()

Epizoda 4 (2019) (S01E04) 

Konecne se dozvidame vic o mimozemstanech - maji tak pokrocilou robotiku, ze jejich "pejsci" jsou schopni otevirat dvere za kliku ve smeru k sobe ci odsouvat dvirka mrazaku :). Ale maji nejakou chybku v detektorech zvuku, chvilema slysi i travu rust a jindy vedle nich muze funet lokomotiva a nic :P. ()

Epizoda 5 (2019) (S01E05) 

Utecenecky "Rambo" si ztracenou krev obnovi se vzduchu a diru do bricha (velikosti detske hlavy) poleci trochou gazy a zakazanym sexem s (ne)vidici pubertackou. Vojaci si zajdou na vylet do lesa, kde si na nich pochutnaj schizofreni "pejsci". Mimozemstani se predstavi v pecene forme :P. ()

Epizoda 6 (2019) (S01E06) 

Plusova hvezdicka za humor, kdyz si mladi uzivaj sexik v rozmnozovne :). "Tety" si zajdou zashopovat a naprosto necekane to dopadne fiaskem. Jinak je dil obdobne zabavny a prinosny jako vysilani z poslanecke snemovny. ()

Epizoda 7 (2019) (S01E07) 

Dil o tom, jak tezke je to s rozmazlenymi -nactiletymi. Na to, ze jde o predposledni dil, jsme si "zavalcili" minimalne a o utocnicich toho vime asi tolik, jako ministr zdravotnictvi o delce sveho mandatu :) ()

Epizoda 8 (2019) (S01E08) 

A je tu velke finale, ve kterem ... tada ... se dozvite, co plati na emzaky a kdo mozna je vrchni emzak, vse ostatni si tvurci nechavaji do dalsich dilu, pri tomhle tempu odhalovani, to bude mit obdobne dilu, jako Ordinace v ruzovy zahrade :P. ()

Reklama

Reklama