Reklama

Reklama

Dvaja pátrači: Spy Kids 2

  • Slovensko Spy Kids 2: Ostrov stratených snov (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Od chvíle, keď zistili, že ich rodičia sú tajnými agentmi a potom ich dokonca zachránili z rúk únoscov, sa už z Carmen (Alexa Vegaová) a jejo mladšieho bračeka Juniho (Daryl Sabara) stali ostrieľaní detskí agenti. Proti sebe však nemajú len zloduchov všetkého druhu. Pri záchrane prezidentovej dcéry Alexandry (Taylor Momsenová), ktorá sa ocitla v ohrození života na jednej atrakcii zábavného parku, sa totiž dostali do sporu s konkurenčnými detskými agentmi Garym a Gertie Gigglesovcami (Matt O´Leary, Emily Osmentová). Ich otec Donnagon (Mike Judge) navyše pripravil o miesto Gregoria Corteza (Antonio Banderas), ktorý mal byť vymenovaný do pozície riaditeľa špiónskej organizácie OSS. A aby tých zlých správ nebolo dosť, falošní čašníci počas výročnej večere OSS ukradnú prototyp maskovača - prístroja, negujúceho každú energiu. Nájsť s získať ho späť majú Gigglesovci, ale Carmen s Junim sa nehodlajú vzdať a malou fintou ich pošlú celkom inde. Sami sa potom vyberú po stopách maskovača, vybavení supermoderným zariadením od strýčka Mačetu. Podľa informácií od starého známeho Fegana Floopa (Alan Cumming) navyše usúdia, že za krádežou by mohl byť samotný Donnagon Giggles. Pátranie ich privedie na malý ostrov, v ktorého blízkosti sa strácajú lode. Nájdu tu šialeného vedca Romera (Steve Buscemi), ktorý vynašiel maskovač - negátor energie, ale teraz sa ukrýva v podzemí ostrova pred svojimi vlastnými výtvormi, zmutovanými výsledkami svojich genetický pokusov. Vzápätí, žiaľ, narazia aj na Garyho a Gertie a znovu se s nimi musia stretnúť v boji o maskovač. Na pomoc im bežia rodičia Gregorio a Ingrid Cortezovci (Antonio Banderas, Carla Guginová) a babička s deduškom, ktorí sú, pochopiteľne, tiež špičkovými agentmi. Je jasné, že o ukradnutý prístroj sa na ostrove strhne veľká bitka. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (166)

tron 

všetky recenzie používateľa

„Ty si asi myslíš, že sme neschopní starci.“ – „... Hm.“ Človeče, to je bohovský maglajz a mám vtieravý pocit, že ako jednotka, tak dvojka by si zaslúžila skôr 80%, pretože napriek všetkej tej „prehustenosti“ som nemal ani raz (no dobre, možno raz) pocit, že „toto už bolo troška príliš, Robert“. 80% by si však zaslúžila skôr dvojka, pretože síce kráča v zdanlivo nudnej charakteristike „všetkého z originálu minimálne dvakrát viac", ale práve takéto zatlačenie na pílu (od Harryhausena cez lietajúce prezidentské limuzíny až po Stevea Buscemiho, Dannyho Treja, baletné predstavenie alebo tancovanie s desiatimi tajnými agentmi) predsa len skromný originál potreboval. Budem sa ale držať pri zemi a dám len 60%, no s tým, že hoci sa hovorí o Rodriguezovej "detskej filmografii“, že stojí za..., minimálne o prvých dvoch SPY KIDS to neplatí. Má to nákazlivú radosť zo života. ()

Hopper 

všetky recenzie používateľa

Nárez, ktorý Rodriguez stvoril má za následok, že moje obe deti nechcú pozerať nič iného - a po pravde ani sa im veľmi nečudujem. Film sa rúti dopredu splašeným tempom, nie je ani veľmi kedy rozmýšľať nad dejom a hračičiek je tu toľko, že si ich nie je ani možné všetky zapamätať. Dokonca aj obaja detskí herci nie sú veľmi protivní ako to býva inde, takže výsledkom je pohodová záležitosť, na ktorej - áno priznám si to - som sa tiež skvostne bavil (kostričky nemajú chybu). ()

Reklama

Akana 

všetky recenzie používateľa

Dvojka mě kupodivu bavila zhruba stejně jako jednička. Množství povedených gagů zůstalo zhruba na stejné úrovni, propracovanější je technická stránka věci. Předimenzovanost všech těch nejnemožnějších vynálezů a efektních agentích pomůcek ale vyvažuje to, že jsou v samotném filmu zesměšňovány ve prospěch spoléhání se na vlastní síly a důvtip. To zase není tak špatné poselství pro dětského diváka. A rodriguezovsky bláznivé je to zase dost. 70% ()

PALINO 

všetky recenzie používateľa

ROBERT RODRIGUEZ je síce poriadny macher, nerobí mu problém režírovať, napísať scenár, zložiť hudbu, strihať, skrátka v záverečných titulkoch som jeho meno pri filmovej profesií videl minimálne osemkrát, ale aj keď z jeho filmu sršia nápady a talent, pre mňa osobne predstavuje jeho film iba priemerné dobrodružstvo, pri ktorom sa sa síce nenudil, ale ani vyslovene nebavil. Na môj vkus sú SPY KIDS 2 skrátka bláznivým, prehnane štylizovaným filmom. ()

Xeelee 

všetky recenzie používateľa

Nesmysl, ale malejm dětem bych Spy Kids vřele doporučil. Dokud není člověk schopnej přemejšlet nad dějem, tak to musí být úžasnej zážitek. Postavy jsou plochý jak hruď asijské sportovkyně, ale ta přehršel nápadů je dechberoucí. BTW Machete se dočká vlastního filmu. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (9)

  • Když se na scéně objeví Dinky Winks, můžete za ním vidět horskou dráhu. Je to Titan - nejvyšší a nejrychlejší horská dráha v celém Texasu. (HappySmile)
  • Při vstupu výtržníka do zábavního parku můžete vidět maskota psa z loga na cereáliích v krátkometrážním Rodriguezově filmu Bedhead. (HappySmile)
  • Juniho celé jméno zní Juni Rocket Racer Rebel Cortez. Rocket, Racer a Rebel jsou jména 3 synů Roberta Rodrigueze. (HappySmile)

Reklama

Reklama