Reklama

Reklama

Dvaja pátrači: Spy Kids 2

  • Slovensko Spy Kids 2: Ostrov stratených snov (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Od chvíle, keď zistili, že ich rodičia sú tajnými agentmi a potom ich dokonca zachránili z rúk únoscov, sa už z Carmen (Alexa Vegaová) a jejo mladšieho bračeka Juniho (Daryl Sabara) stali ostrieľaní detskí agenti. Proti sebe však nemajú len zloduchov všetkého druhu. Pri záchrane prezidentovej dcéry Alexandry (Taylor Momsenová), ktorá sa ocitla v ohrození života na jednej atrakcii zábavného parku, sa totiž dostali do sporu s konkurenčnými detskými agentmi Garym a Gertie Gigglesovcami (Matt O´Leary, Emily Osmentová). Ich otec Donnagon (Mike Judge) navyše pripravil o miesto Gregoria Corteza (Antonio Banderas), ktorý mal byť vymenovaný do pozície riaditeľa špiónskej organizácie OSS. A aby tých zlých správ nebolo dosť, falošní čašníci počas výročnej večere OSS ukradnú prototyp maskovača - prístroja, negujúceho každú energiu. Nájsť s získať ho späť majú Gigglesovci, ale Carmen s Junim sa nehodlajú vzdať a malou fintou ich pošlú celkom inde. Sami sa potom vyberú po stopách maskovača, vybavení supermoderným zariadením od strýčka Mačetu. Podľa informácií od starého známeho Fegana Floopa (Alan Cumming) navyše usúdia, že za krádežou by mohl byť samotný Donnagon Giggles. Pátranie ich privedie na malý ostrov, v ktorého blízkosti sa strácajú lode. Nájdu tu šialeného vedca Romera (Steve Buscemi), ktorý vynašiel maskovač - negátor energie, ale teraz sa ukrýva v podzemí ostrova pred svojimi vlastnými výtvormi, zmutovanými výsledkami svojich genetický pokusov. Vzápätí, žiaľ, narazia aj na Garyho a Gertie a znovu se s nimi musia stretnúť v boji o maskovač. Na pomoc im bežia rodičia Gregorio a Ingrid Cortezovci (Antonio Banderas, Carla Guginová) a babička s deduškom, ktorí sú, pochopiteľne, tiež špičkovými agentmi. Je jasné, že o ukradnutý prístroj sa na ostrove strhne veľká bitka. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (166)

Tyler 

všetky recenzie používateľa

Ještě barevnější a hravější než první díl...Ovšem ve výsledku je toho na mě už trochu moc a navíc už jsem věděl, co mám čekat. Jednička mě totiž dokonale připravila na tuhle jízdu, proto zážitek z "Ostrova ztracených snů" není až tak odzbrojující - tím pádem jdu s hodnocením o kousek níž. Ale to neznamená, že byste se přesto u dvojky "Spy Kids" výborně nebavili - a to bez ohledu na to, kolik vám je let! Nezapomenutelný je pro mě především Antonio Banderas - jeho dokonalá syntéza macho špióna, táty od rodiny a klauna v jednom mě bude rozesmívat vždycky. A ani ostatní členové rodinného týmu nijak nezaostávají a co víc, jsou spolu perfektně sehraní. Především scénky s prarodiči dají řádně zabrat vaší bránici...Co říct závěrem? Asi jen to, že "Spy Kids 2" jsou naprosto skvělým filmem pro čas, kdy vám nejde o nic jiného, než se před obrazovkou "jen" bohapustě bavit...P.S.: Jsem zvědavý na budoucnost Alexy Vega - její výstup v závěrečných titulcích nemá chybu, navíc tohle děvče disponuje nepopiratelným hereckým a komediálním talentem. ()

Xeelee 

všetky recenzie používateľa

Nesmysl, ale malejm dětem bych Spy Kids vřele doporučil. Dokud není člověk schopnej přemejšlet nad dějem, tak to musí být úžasnej zážitek. Postavy jsou plochý jak hruď asijské sportovkyně, ale ta přehršel nápadů je dechberoucí. BTW Machete se dočká vlastního filmu. ()

Reklama

Paldiny 

všetky recenzie používateľa

Dúfam, že Paxton s Buscemim dostali aspoň dobre zaplatené, keď už na triky nezostalo. Tie boli o dve triedy horšie než v jednotke a o triedu ako v Súboji titanov z 81´. Humor si rovnako polepšil, padá sa do ťavích hovien, tancuje balet, lieta na invalidnom vozíku. Skrátka trápne, brakové a blbé divadlo, čo si dovolilo ešte natiahnuť čas cez hodinu a pol. Hviezda aspoň za myšlienku, ktorá síce zostala iba na papieri, ale aj to sa počíta. Predchodca cielil na rodinu, dvojka sa pokúša na tajomnom ostrove plnom zkríženej hávede odstaviť techniku a donútiť hlavných protagonistov myslieť. Tým sa mali riadiť aj tvorcovia. ()

Brano 

všetky recenzie používateľa

Jednotka bola prepadák, tak načo točiť dvojku? Toto je len ďalšia sprostosť, ktorá sa snaží zaujať technologickým pokrokom. Keď som mal tak desať, tak som to ešte dokázal pozrieť, ale s odstupom času by som to už viackrát nezapol. 1* dávam len čisto z nostalgie, že raz som sa na to dokázal pozerať. Ak nemáte desať, tak sa tomuto radšej vyhnite. Pre dospelých to film rozhodne nie je. /25%/ ()

josieaddms 

všetky recenzie používateľa

Zábavné pokračování příběhu dvou drzých špionských dětí. Jak už jsem psala, děti to milují. Vždyť to představuje všechno co děti mají rády. Byla bych ráda, kdyby se dospělí dokázali jednou vcítit do malých dětí, a pohlížet na dětské filmy jejich očima. Snad by poznali že tenhle film si skutečně nezaslouží tak nízké hodnocení. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (9)

  • Zábavní park na začátku filmu měl být původně Disneyland. Nakonec ale použili Six Flags Over Texas v Arlingtonu. Sekce, ve které se natáčelo, se jmenuje Gotham. (HappySmile)
  • Juniho celé jméno zní Juni Rocket Racer Rebel Cortez. Rocket, Racer a Rebel jsou jména 3 synů Roberta Rodrigueze. (HappySmile)
  • Při vstupu výtržníka do zábavního parku můžete vidět maskota psa z loga na cereáliích v krátkometrážním Rodriguezově filmu Bedhead. (HappySmile)

Reklama

Reklama