Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špičkoví medzinárodní špióni Gregorio Cortez (Antonio Banderas) a Ingrid (Carla Guginová) sa po čase strávenom pokojným rodinným životom mimo aktívnu službu vracajú do špionážnych vôd. Vzápätí sú ale zajatí nepriateľom. Okrem nich zmizlo aj sedem ďalších prvotriednych špiónov. Zdá sa, že v tom má prsty techno-génius Fegan Floop so svojimi nevídanými vynálezmi a premenami. Všetko nasvedčuje tomu, že osud Gregoria a Ingrid - a možno aj celého sveta - závisí na odvahe a schopnosti ich detí Carmen a Juniho. Tí sú žiakmi základnej školy a ich špiónske vzdelanie pochádza nanajvýš z počítačových hier. Majú však k dispozícii napríklad batohy s tryskovým pohonom, nadsvetelné lietadlá, príručné ponorky, elektrošokové žuvačky a, predovšetkým, svoje vynaliezavé hlavy a silu vzájomného rodinného puta. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (232)

tron 

všetky recenzie používateľa

„Je to dávno za nami. Sme finanční makléri.“ Dnes sa mladí diváci na SPY KIDS pozerajú na môj vkus až príliš... chladnokrvne? Pritom v roku 2001, kedy mala táto vydarená rodinná akčná komediálna špionážna paródia premiéru, z nej boli mnohí paf a dušovali sa, aký je ten Robert Rodriguez (DESPERADO, OD SÚMRAKU DO ÚSVITU, FAKULTA, ŠTYRI IZBY) frajer, keď dokázal tak rozkošne preradiť z brutálnych, vyložene „dospelých“ hororov a trilerov, na podarenú hračkársku blbôstku, ktorej nechýba kúzlo okamžiku (besný úvod so šialeným „prepadom svadby“ pomocou helikoptér s rotačnými guľometmi a zamilovaným párikom, romanticky odlietajúcim padákmi na motorový čln... neuveriteľné), uvoľnení herci (Banderas, Guginoová) ani smršť skvelých nápadov (už po stránke kostýmov a výpravy vyzerajú SPY KIDS pôsobivo, nevraviac o všetkých tých efektoch, maskách „Palcov“ či bondovských vynálezoch). Rodriguez dokázal už vtedy (táto super schopnosť mu zostala) nakrútiť za menší rozpočet veľkolepo vyzerajúci film. Faktom je, že už v r. 2001 mnohým SPY KIDS nesedelo (komerčný ohlas ale bol taký veľký, že vznikli ďalšie dve časti). Takže vlastne nečudo, že ich hodnotenie osciluje medzi 40% a 80%: občas vtipné a kúzelné (aj vďaka hereckým kreáciám Rodriguezových maskotov - Trejo, Marin, Patrick), inokedy naozaj už až príliš príšerne roztatárené. Tak si vyberte. ()

Dlo'h-osh odpad!

všetky recenzie používateľa

Příšerný infantilní film ve kterém se děti se pokouší chovat jako dospělí a vůbec se jim to nedaří. Scény, kde 11-letá holka v černém obleku a se slunečními brýlemi přepere dospělého chlapa jako nic jsou bizarní. Navíc špionážní rekvizity jsou ohavné a zbytečně pestrobarevné. Pokud vám je méně než 10 let přidejte si jednu hvězdičku. ()

Reklama

Davies182 

všetky recenzie používateľa

James bond si vzal k ruce parťačku, omládnul o dvacet let a vznikly z toho Spy Kids. Antonio Banderas v roli otce dvou superdětí si roli evedentně užil, ale stejně se moc nesnažil. Ale tenhle film není o hereckých výkonech, ale o fantastických vynálezech a je také plný dětských splněných přání. ()

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Pro velesvižné tempo, sympatické postavy (včetně sošné Carly Gugino a usměvavého Dannyho Treja), celkovou odlehčenost a bezbřehý rej nápadů tomuto rodinnému špiónskému blbnutí leccos rádi odpustíte, nicméně velká míra infantility a bolest břicha z přeplácanosti vás nepochybně dostihnou. Dětští herci (především výborná Alexa Vega) naštěstí neotravují a slaboučké (CGI) triky do záměrně béčkového "bondovského" dortu taky patří. [Koukám, že cca rok po premiéře jsem hodnotil za 4 *.] ()

Gemini 

všetky recenzie používateľa

Věděl jsem, že Rodriguez a Banderas se dali dohromady a natočili nějakou ujetou špionážní rodinnou komedii, ale tohle jsem opravdu nečekal:) Ujetost s jakou se Dvaja Pátrači za zvuků Elfmanovy hudby probíjejí kýčovitými kulisami a davy nepřátelských palců nezná hranic. Spousta skvělých vtipů a brilantní Danny Trejo, který vydá za celou továrnu ACME a šílený Floop Alan Cumming...prostě neco nehorázně zábavného... ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (19)

  • Cheech Marin si zde zahrál spolupracovníka Gregoria a Ingrid Cortezových. V seriálu Detektiv Nash Bridges si zahrál spolupracovníka Evana Corteze. (HappySmile)
  • Carle Gugino, která hraje Ingrid Cortezovou, bylo ve skutečnosti pouze 17 let, když se měla narodit její filmová dcera Carmen (Alexa Vega). (HappySmile)
  • Před Mačetovým obchodem je nápis "Baile an Liopaird", což je irský výraz pro "Město leoparda". Leopardstown je předměstí Dublinu v Irsku, ale jeho správné jméno v irštině zní "Baile na Lobhar", což znamená "Město malomocných", které se jmenuje podle kolonie malomocných, která kdysi byla v této oblasti. (HappySmile)

Súvisiace novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (viac)

Reklama

Reklama