Reklama

Reklama

Dvaja pátrači 3-D: Game Over

  • Slovensko Spy Kids 3: Game Over (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Tretia misia. Tretia dimenzia...
Tentoraz je v ohrození Carmen, ktorá uviazla vo virtuálnej realite hry, skonštruovanej zákerným zločincom Toymakerom. Je na Junim, aby zachránil svoju sestru a pri tom, samozrejme, aj celý svet.
Neplnoletí agenti Juni a Carmen Cortezovci sa vydajú na svoju najťažšiu misiu. Keď sa Carmen stratí v novej videohre, Juni musí vyraziť do akcie. Prechádza virtuálnym svetom trojrozmernej počítačovej hry, v ktorej je mnoho prekážok sprevádzaných špičkovou grafikou. Za pomoci svojho zmyslu pre humor, statočnosti, rodinnej súdržnosti, prvotriednych technických vymožeností a bleskových reflexov, sa mu podarí nájsť Carmen. Spolu potom prechádzajú stále náročnejšími úrovňami hry, aby mohli na záver poraziť najväčšieho nepriateľa a pôvodcu všetkého zla na Zemi, rozpínavého zloducha Toymakera... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (229)

Ryuuhei 

všetky recenzie používateľa

Když jsem na tento film hojně koukával v asi 11 letech, byl jsem z něj naprosto nadšen. Ani dnes nemohu říct, že by se jednalo vysloveně o špatný film. Ano, je to hovadina, stejně jako oba předešlé díly Spy Kids, ale jako dětský rádoby superhrdinský film, navíc zasazený do prostředí hry, funguje dobře. ()

Rominator odpad!

všetky recenzie používateľa

Cheech Marin, Danny Trejo jako "Machete", Tony Shalhoub a Steve Buscemi se objevili v závěru a ještě na tak krátkou dobu (každý tak na 10 vteřin), měli to vůbec zapotřebí? Antonio Banderas, Carla Gugino, Salma Hayek, George Clooney a Elijah Wood se zdrželi o trochu déle, ale taky žádná sláva. Ani Sylvester Stallone se moc nepředvedl a to hrál pět postav. ()

Reklama

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Krikľavo farebné, gýčové, akčné, so skvelým obsadením (najme božský štvorjediný Sly a cameo Georgea Clooneyho parodujúceho Slya). Treba si uvedomiť jednu vec - je to určené pre deti. Mať 7, tak slintám blahom; ale bavím sa aj teraz. Príjemné spomienky na detstvo s Mariom, tetrisom, Mortal Kombat a inými videohrami. ()

mirec88 

všetky recenzie používateľa

Oproti prvým dvom dielom je to rapídny sklz dole. Bolo to nudné a celé také zvláštne. Plusy dávam len za výborné efekty, ktoré by v 3D museli byť úžasné a za vtipné úlohy aj predchádzajúcich zlosynov z minulých častí a vtipného Sylvestra Stalloneho a Georga Clooneyho. To potešilo. Škoda, Rodriguez to mohol ukončiť lepšie. ()

Oralfabet 

všetky recenzie používateľa

Docela ideální film, pokud chcete něco naprosto debilního k zasmání. Otřesné efekty (na tu dobu možná ne, ale ani před šestnácti lety tohle snad nikdo nemohl považovat za pastvu pro oči), nesmyslný děj a příšerné herecké výkony (tradičně bych obzvlášť doporučil český dabing). Taky potěší nějaká ta camea a tak. Nejlepší byl určitě Elijah Wood, jakožto Superhráč. Škoda, že tam byl tak dvě sekundy a pak zemřel. Oh shit, spoiler! Omlouvám se každému, komu jsem vyspoileroval Spy Kids 3: Konec Hry! Mimochodem... Proč se vůbec ta hra jmenuje Konec Hry? Kdo by pojmenoval hru podle toho, co se stane, když v ní člověk prohraje? Vlastně podle toho, co se stane v každé hře, když v ní člověk prohraje.... To je fakt nešťastně zvolenej název, no ne? Asi tomu věnuji moc pozornosti, podobných kravin je tam určitě strašná spousta, tohle je jen jedna z těch, co jsem si náhodou zapamatoval. Jako popravdě, myslím, že jako film pro děti to funguje skvěle, a já se u toho skvěle bavím i teď (i když jinak než se u toho baví děti), stejně tomu ale asi vyšší hodnocení z nějakého důvodu dát nemohu. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (13)

  • Ve scéně, kdy jde Juni (Daryl Sabara) do OSS po zjištění, co se děje v projektu „Game Over“, je možné spatřit Rocketa Rodrigueze, nejstaršího syna režiséra Roberta Rodrigueze. (Elbarto08)
  • Scény s Georgem Clooneym byly natočeny během jediného dne v jeho vlastním obývacím pokoji. (Elbarto08)

Súvisiace novinky

Tretieho Conana natočí Rodriguez

Tretieho Conana natočí Rodriguez

01.05.2005

Scenárista a režisér John Milius, ktorý so Schwarzeneggerom nakrútil Barbara Conana, bol štúdiom Warner Bros nečakane vykopnutý z postu režiséra jeho tretieho pokračovania. Nahradiť ho má Robert… (viac)

Star Wars budou 3-D!

Star Wars budou 3-D!

19.03.2005

George Lucas je tak velký fanda do 3-D technologií, že do nich plánuje remástrovat všechny díly svých Hvězdných válek. Jako první přijde na řadu Nová naděje, kterou by chtěl v nové podobě uvést při… (viac)

Reklama

Reklama