Reklama

Reklama

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Striehnu na každého nebožtíka, aby mali z čoho žiť. Pipasíkovci majú pohrebnú službu, najlepšiu v celom kraji! Splnia každé želanie a sú výnimočne schopní a podnikaví. A keď sa vynoria nepredvídané komplikácie, aj tie vždy spoločne zvládnu a prekonajú. (TV JOJ)

Recenzie (5)

rigby 

všetky recenzie používateľa

První čtyři díly to ještě jakžtakž šlo, i když jsem se zasmál opravdu výjimečně. Ale pak nastal hluboký propad. Zbytek seriálu se řešila bryndza a ani v posledním díle se nevyřešila. Těším se na druhou sérii (sarkasmus). ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Od scenáristu Okresného Přeboru Petra Kolečka by som čakal viac. Jeho novinka Hrobári sú len nevýrazným akože komediálnym seriálom, v ktorom skutočne vtipných momentov je ako šafránu a herci sa delia na tých, ktorí sú ako tak znesiteľní (Oľhová,Mauréry,Paulovič) a otravných (Kassai,Langmajer). Úplný prepadák asi nie, ale zbytočnosť a seriál ktorý na 99% skončí po prvej sérii áno. 30% ()

Reklama

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa

No je vidět, že ani Kolečko není neomylný, a neháže jeden skvělý scénář za druhým. Opravdu nevkusný seriál s absencí jakéhokoliv normálního příběhu a náznaku reálně se chovajících postav. ()

mira007 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Langoš s Kolečkem vzali útokem Slovensko, aby ho dobyli, ale nepovedlo se. Ani u černé komedie jsem už od začátku nepřijal motiv rodinné hrobařské firmy jako něco vtipného ani s duchařinou ani s kouzelným sýrem. Na to jsem se hrozně málo smál.... skoro vůbec. ()

Galéria (114)

Reklama

Reklama