Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šikovný hráč Eddie a jeho kamaráti dajú dohromady 100000 libier v nádeji, že ich Eddie dokáže počas kartovej hry slušne rozmnožiť. Narazí však na profesionálov a tak majú Eddie s kamarátmi namiesto výhry na krku dlh pol milióna libier. Keď ich do týždňa nezoženú, budú mať veľké problémy a tak vymyslia rafinovaný plán - olúpiť lupičov, ktorí sa chystajú olúpiť drogových dealerov. Bláznivá jazda londýnskym podsvetím sa môže začať. (RTVS)

(viac)

Diskusia

Uživateľ hippie2222 zmazal svoj príspevok.

note

note (hodnotenie, recenzie)

rozhodne jeden z najlepsich filmov ake som kedy videl... suhlasim s nazorom ze je to este o trochu dokonalejsie ako podfuck .... vyborne prekombinovany dej so super hudbou k tomu :)

Judhisthira

Judhisthira (hodnotenie, recenzie)

Takto nějak měl vypadat Tarantinův Pulp Fiction. Lock, Stock... by si ten kultovní status zasloužili mnohém víc než místama nudná a přeceňovaná skládačka PF. Ritchie je mistr, humor a scénáristické nápady opravdu  nemají chybu. Půjdu proti proudů, když řeknu, že se mi to líbilo ještě víc než Snatch.

Drobeczech

Drobeczech (hodnotenie, recenzie)

Super příběh, kvalitní akce, ale hlavně dobří herci. Možná je příběh trošku bizarní ale o to je to větší zábava.

boUld3R

boUld3R (hodnotenie, recenzie)

Aj keď som pri pozeraní tohto filmu občas zaspával, našli sa tam aj úseky, pri ktorých som sa dobre pobavil. Má rozhodne zaujímavý a popreplietaný dej, ktorý ma hlavy aj päty - vidno, že si pri jeho tvorbe dal jeho tvorca záležať. Rozhodne sa oplatí pozrieť.

jardariha

jardariha (hodnotenie, recenzie)

Nevím, co na tom filmu všichni vidí. Prvně jsem viděl Revolver a ten považuji skoro za odpad. Ritchieho už ne!

Pickun

Pickun (hodnotenie, recenzie)

Nevim ktery film je nejlepsi, ale vim ktera komedie je nejlepsi a to Sbal prachy a vypadni. Guy Ritchie je buh :)

TheMaker

TheMaker (hodnotenie, recenzie)

Na youtube.com mate cely film ! Pokud Vam nevadi, ze je cely v anglictine ani s titulkama, tak se paradne pobavite !!! Opravdu super film !!!

PHANTOMXXL

PHANTOMXXL (hodnotenie, recenzie)

perfektny film po kazdej stranke, super scenar, pribeh, zapletka, herci a zaverecne rozuzlenie. Spickovy film

peteq

peteq (hodnotenie, recenzie)

Guy opět nezklamal a ikdyž sem dříve viděl Snatch tak mě film moc a moc pobavil.Opět ten skvělý amatérizmus některých postav střídajíci se z náhodou,vtipem a paradními akčními scénami.To vše podložené skvělými výkonny "jeho" oblíbených herců,scénářem a svižnou hudbou..paráda co se musí vidět!!

Súvisiace novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (viac)

Reklama

Reklama