Reklama

Reklama

V siedmom nebi

(seriál)
Dráma / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvorcovia:

Brenda Hampton

Hrajú:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (viac)
(ďalšie profesie)

Série(11) / Epizódy(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(viac)

Recenzie (213)

BLADER 

všetky recenzie používateľa

Povedzte, verili ste niekedy, že sa americký sen môže stať skutočnosťou? Nie? Tak sa pozrite na tento seriál a potom budete vedieť, že zrejme tak ľahko to ani nepôjde, pretože ak by americký sen znamenal TOTO, tak by bol riadne odtrhnutý od reality. Prvé série sa, jednoducho povedané - dajú, s tými novšími je to už trochu horšie. Deti vyrástli, prišli nové postavy a všetko ma to nejako prestalo baviť. Prv som bol schopný pozerať sa na tento seriál trebárs aj každý deň, ale teraz by to nešlo. Niečo sa zmenilo, buď seriál, alebo ja. Ale asi oboje. ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Nie, seriál nie je nijak dokonalý, ale jeho najväčší problém je ten, že kritizuje veci, ktoré sa inde nikto neodváži ani napadnúť. Ak niekde v seriáli picha každý s každým, hovorí sa, že je to o komplikovanosti vzťahov, ak to ktosi kritizuje a vraví že je to amorálne, vysmejú ho a obvinia z utópie a úteku od reality, pretože príbehy sú vykonštruované a nehodnoverné, pričom ja osobne nepoznám seriál, kde by sa ľudia správali úplne racionálne a dokonale reálne, ak niekto o takom vie, nech mi určite napíše, rád sa poučím.... A navyše tí istí ľudia čo najviac kritizujú by na strane druhej chceli mať doma vernú manželku či manžela a milujúce deti,... PS. občianska výchova na školách je rovnakým vymývaním mozgov ako tento seriál propagujúci kresťanské hodnoty, aj ona učí deti čo môžu a čo nemôžu... ()

Reklama

Darkslayer 

všetky recenzie používateľa

Tento serial by zaslúžil ešte dve žánrové prívlastky. Komédia a sci-fi pretože situácie, dialógy sú vyslovene na smiech a to najme preto ,že sú značne odtrhnuté od reality všedného rodiného , pracovného alebo života vôbec. Neviem sa rozhodnúť či jednotlive postavy sú neskutočne dokonalé alebo neskutočne blbé. Toto može existovať len v nejakej sfanatizoivanej ba priam sektárskej spoločnosti. ()

Lockdown 

všetky recenzie používateľa

Seriál, který patřil mezi mé nejoblíbenější když jsem byl malý. Proč? Perfektní rodina, pokaždé dobré konce, všichni vědí, co je správné a co a jak mají dělat. S odstupem času se na to však člověk dívá už trochu jinak. Můj obdiv patři hercům, kteří i přes tak blbě napsaný scénář dokázali podat dobré výkony. Najdeme zde i herce, kteří si výkony otevřeli cestu do Hollywoodu ( Jessica Biel nebo Tyler Hoechlin ). Seriál rozhodně slouží jako oddechovka a i přes některé opravdu hodně debilní dialogy, které by nevymyslel ani největší náboženský fanatik mě bavil a stále baví. 60% ()

tony_2 

všetky recenzie používateľa

Ja viem, že to má byť rodinný seriál v ktorom sa majú všetci radi ALE preboha takto? Ved táto rodina vyzerá ako najdokonalejšia rodina na svete, ktorú nič nemôže a nedokáže rozbiť,kde je každý anjel.Toto som vám veril ked som mal 12 rokov a možno prvé dve série.Ale ako človek dospiueva dochádza mu,že tu niečo nie je v poriadku.A ešte ked sa do seriálu dostali tie dve dvojičky tak som mal stále ked som ich čo len počul nieto ešte videl vziať televízor a vyhodiť ho von oknom.A Catherine Hicks v úlohe dokonalej matky je jedna z nanesympatickejších a najodpornejších postáv s akými som sa v seriáloch stretol.A tú jednu hviezdičku len za série bez dvojčiat. ()

Galéria (344)

Zaujímavosti (12)

  • Stephen Collins (Eric Camden) a Beverley Mitchell (Lucy Camden) sú jediní, ktorí sa objavili vo všetkých 243 epizódach. (rador)
  • Seriál měl skončit 10. sérií, aby se vytvořil prostor pro seriál Everwood (od r. 2002). Nakonec se ale tvůrci rozhodli pro Sedmé nebe. (Roxanne)
  • Stephen Collins dostal ponuku na rolu Erica Camdena dva dni pred natáčaním seriálu. (rador)

Súvisiace novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené