Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Horor
  • Dráma
  • Animovaný

Recenzie (333)

plagát

Blázni v Amerike (2010) (relácia) 

Pohodička. Uvidím, ako sa to bude vyvíjať ďalej, ale ak si to bude udržiavať úroveň prvého dielu, nemám problém ísť s hodnotením na maximum. Ale po prvej časti to jednoducho nedokážem ešte ohodnotiť. Rozhodne som ale spokojný!

plagát

Večný svit nepoškvrnenej mysle (2004) 

Hm, tak neviem. Prvú polovicu som bol presvedčený, že viac ako 3* nedám, ale zároveň si uvedomil, že tým by som tento neobvyklý film zaradil do jednej kategórie spolu s priemernými filmami, medzi ktoré nepatrí ani náhodou.

plagát

Klub bitkárov (1999) 

Tento film je jednoducho skvelou ukážkou prvotriedneho námetu a špičkového prevedenia, zároveň dáva ale obrovské množstvo priestoru pre vlastný výklad, takže je dosť možné, že každý v ňom môže vidieť niečo svoje. Vynikajúci film!

plagát

Avatar (2009) 

Avatar, film na ktorý som sa tešil skutočne veľmi, do určitej miery splnil moje očakávanie, ale hneď musím dodať, že som možno trochu čakal trochu lepší nápad. Samozrejme, po technickej stránke nemá Avatar konkurenciu, ale po stránke príbehu niekedy pripomína to najklasickejšie klišé, aké sme videli v kinách už niekoľko desiatok krát predtým. Nie je to veľká výhrada, ale k tej technickej úrovni by sa skutočne hodil prepracovanejší príbeh. James Cameron ale aj napriek tomu ukázal, kto bude naďalej vládnuť.

plagát

Vyháňač diabla (1973) 

Právom jeden z najlepších hororov, aké boli kedy nakrútené. Knižnú predlohu som prečítal už pred nejakým časom a preto som chcel veľmi vidieť, ako sa podaril film a musím uznať, že je to jeden z najlepších hororov, aké som kedy videl.

plagát

Halloween II (2009) 

Rob Zombie opäť raz dokázal, že HALLOWEEN z pred dvoch rokov, ktorý u mňa zaujal trochu rozpačité miesto, bola len náhoda a všetko mi to vynahradil dielom druhým, ktorý je asi o dve triedy lepší ako jednotka. Brutalita je konečne mrazivá a film je, ako sa na Roba patrí, riadne krvavý a surový, preto neváham a dám plné hodnotenie. Horror podľa môjho gusta.

plagát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Tento typ humoru mi proste sadne a verte mi, toto treba vidieť osobne, akýkoľvek môj komentár je vlastne úplne zbytočný!

plagát

Gladiátor (2000) 

Gladiátor ma zaujal hlavne svojou veľkoleposťou a precíznou réžiou, skvelými hereckými výkonmi a proste... no proste všetkým, nenudil som sa ani minútu a som rád, že je Gladiátor medzi top 200 filmami. Dávam 4* a tú jednu prihadzujem za skutočne geniálny soundtrack.

plagát

2012 (2009) 

Musím dať štyri, aj keď priznávam, že Emmerich ešte rozhodne nevypadol z formy. 2012 je film, ktorý je možno trochu dlhý, ale predsa len zábavný, takže to v kine ubehlo celkom rýchlo. Na druhej strane ma ale Deň nezávislosti bavil o niečo viac.