Reklama

Reklama

Hlava Medúzy

(seriál)
  • Česko Hlava Medúzy
Česko, 2021, 7 h 41 min (Minutáž: 52–60 min)

Réžia:

Filip Renč

Scenár:

Petr Hudský

Kamera:

Petr Hojda

Hrajú:

Jitka Čvančarová, Jiří Dvořák, Michal Isteník, Petra Bučková, Jana Švandová, Jan Vlasák, Karel Heřmánek ml., Pavel Kříž, Gabriela Štefanová, Štěpán Tuček (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Zmiznutý originál Rubensovej "Hlavy Medúzy" a dvaja mŕtvi muži. Tak sa začína prvá epizóda nového seriálu Českej televízie, ktorý nakrútil Filip Renč. Osem príbehov podľa scenáristu Petra Hudského zavedie divákov do Brna a jeho okolia. Štvoricu kriminalistov vedie precízna a cieľavedomá Karin v podaní Jitky Čvančarovej. V  úlohách jej spolupracovníkov sa predstavia Jiří Dvořák, Michal Isteník a Petra Bučková. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie používateľa Dogfish k tomuto seriálu (3)

Hlava Medúzy (2021) (E01) 

Rychlý začátek, ale pak se to nějak zadrhlo. Poldové se dostanou ke zlaťákovi málem do kuchyně a pak si jde zlaťák vyrovnat účty. Na to snad tihle lidé mají lidi. A ještě taková myšlenka. Ten Isteník mluví, jak by dostal před seriálem kopačku mezi nohy. Takhle přese v Mostu nemluvil... ()

Vykročenie do života (2021) (E02) 

Pořád tomu dávám šanci. Ale opět pár nelogických věcí, kterých se mohla možná dopustit Policie Modrava, ale u ČT bych to nečekal. Kluk znásilní holku. Ona si pak jde stěžovat JEHO matce. Co čekala, že zavolá poldy. To bych ji snad praštil taky. A pak ji ta matka odveze k rybníku, kde paří zbytek kamarádů, snad proto aby ji pak -nenašli- když v jejím těle je DNA jejího chlapečka. Nechápu... ()

Smrť na zámku (2021) (E03) 

Velmi rychle jsem zjistil možného vraha i jeho motiv. Tento díl je jak bych se díval na TV Barandov... ()

Reklama

Reklama