Reklama

Reklama

Hlava Medúzy

(seriál)
  • Česko Hlava Medúzy
Česko, 2021, 7 h 41 min (Minutáž: 52–60 min)

Réžia:

Filip Renč

Scenár:

Petr Hudský

Kamera:

Petr Hojda

Hrajú:

Jitka Čvančarová, Jiří Dvořák, Michal Isteník, Petra Bučková, Jana Švandová, Jan Vlasák, Karel Heřmánek ml., Pavel Kříž, Gabriela Štefanová, Štěpán Tuček (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Zmiznutý originál Rubensovej "Hlavy Medúzy" a dvaja mŕtvi muži. Tak sa začína prvá epizóda nového seriálu Českej televízie, ktorý nakrútil Filip Renč. Osem príbehov podľa scenáristu Petra Hudského zavedie divákov do Brna a jeho okolia. Štvoricu kriminalistov vedie precízna a cieľavedomá Karin v podaní Jitky Čvančarovej. V  úlohách jej spolupracovníkov sa predstavia Jiří Dvořák, Michal Isteník a Petra Bučková. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie používateľa Dechman k tomuto seriálu (3)

Dom na konci ulice (2021) (E04) 

Nehodnotím, neoriginálny scenár, vražda kvôli výhre v lotérii tu už bola asi 20 krát v našich končinách! Preboha na čom všetci šlapali, nedá sa to pozerať po desiatich minútach poznám vraha a po pätnástich už zaspávam! Nemáto proste gule... ()

Kráľovné krásy (2021) (E05) 

Zápletka už asi stokrát sfilmovaná všade inde, ja neviem čo sa stalo, ale toto som od Renča nečakal, veľké sklamanie a to som "fanda" českých krimi! Nechápem... ()

Kalich horkosti (2021) (E08) 

Ten brat Čvančarovej musel byť ozaj nejak postihnutý, keď hľadal podľa mapy najprv kapličku, potom káble vysokého napätia a čuduj sa svete pri zakreslenej obci na tej istej mape mal jej názov ?!? :D , už mu chýbalo len prelepené oko a námornícky klobúk...no nič séria pobavila, kopec nepresností, nelogiky a záver teda ustrihnutý pri reve vyšetrovateľky, ktorá bola takmer celý seriál pokojná pri horších veciach a hlavne nikoho netrápilo, že jej brat len tak zmizol, nikto ju ani tú zachránenú nevypočul asi, jej matka napomáha zločinu a ona sa tvári, že veď Ti večer vynadám...dosť divná teda mord parta :D ()

Reklama

Reklama