Reklama

Reklama

Loki

(seriál)
  • USA Loki
Trailer 2
USA, (2021–2023), 10 h (Minutáž: 42–59 min)

Tvorcovia:

Michael Waldron

Predloha:

Stan Lee (komiks), Larry Lieber (komiks), Jack Kirby (komiks)

Kamera:

Autumn Durald

Hrajú:

Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Richard E. Grant, Gugu Mbatha-Raw, Owen Wilson, Cailey Fleming, Michael Rose, Wunmi Mosaku, Sasha Lane, Eugene Cordero (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(12)

V seriáli Loki od Marvel Studios odohrávajúcom sa po udalostiach filmu Avengers: Endgame nepredvídateľný záporák Loki (Tom Hiddleston) pokračuje vo svojej role boha falošnosti. (Disney+)

Recenzie používateľa Flopik k tomuto seriálu (2)

Loki (2021) 

Väčšina čakala Lokiho ako top seriál, ja osobne som sa toho troška bál nakoľko som túto postavu veľmi neobľuboval. Na moje prekvapenie však Loki zabodoval najviac. Hneď po prvej časti som dokázal Lokimu začať fandiť.  Príbeh fantastický, bralo sa tu veľké merítko a diali sa teda veci väčšieho rozmeru. Owen famózny a jeho postava Mobiusa skvelá, teším sa naňho v ďalšej sérii. Ženský Loki mi sadol tak isto, aj keď tu už tá chémia troška slabšia. Vizuál nemá zmysel spomínať, tu Marvel rozhodne nešetril. Najlepšia časť rozhodne 4, finále ma popravde troška sklamalo. Čakal som tam omnoho veľkolepejšie odhalenie, toto mi prišlo ako taká predohra pre druhú sériu. Na druhú stranu, však zmenila vo svete Marvelu všetko. Za mňa 5* a som zvedavý ako to bude pokračovať. No a aby som nezabudol, soundtrack je jeden z najlepších od Marvelu. ()

Season 2 (2023) (S02) 

Loki ako najlepší seriál od Marvelu opäť nesklamal a predviedol nám skvelú podívanú. No a že to teraz Marvel potreboval. Vynikajúco vystavaný príbeh a úžasný prerod Lokiho postavy, nikdy by som netipoval, že si ma tak získa. Tom Hiddleston ma ale presvedčil a aj napriek tomu, že som Lokiho nikdy nemal rád tak na konci zimomriavky, ohromujúce finále a stal sa zo mňa fanúšik tejto postavy. To síce platilo už od prvej série, ale tu si ma získal ešte viac. Nemôžem nepochváliť aj Mobiusa, túto postavu som si zamiloval a dúfam, že Owena ešte uvidíme. Finále strhujúce a ako povedal sám Tom, nádherné zakonečenie 14 ročnej cesty jeho postavy. Do toho vynikajúci soundtrack, ktorý sa ešte viac vylepšiel a ja dávam zase za plný. Veľmi som zvedavý, ako sa z tohto bude ťažiť v ďalších projektoch. ()

Súvisiace novinky

Margot Robbie chystá filmové The Sims

Margot Robbie chystá filmové The Sims

23.03.2024

Loňský rok byl pro hvězdnou herečku a schopnou producentku Margot Robbie (Babylon) poměrně přelomový. Její produkční společnost LuckyChap přenesla na plátna kin svět Barbie, tedy nejvýdělečnější film… (viac)

Daredevil nabírá nové tvůrce

Daredevil nabírá nové tvůrce

29.10.2023

Nedávno vyšla zpráva, že Marvel kompletně překopává svoji televizní strategii a uchýlí se nyní k tradičnímu formátu pilotů, showrunnerů a tzv. writer’s room (menších skupinek scenáristů, kteří mají… (viac)

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (viac)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (viac)

Reklama

Reklama