Reklama

Reklama

Válka světů

(seriál)
  • Veľká Británia The War of the Worlds
Trailer

Epizódy(3)

Obsahy(1)

Na anglický Horsell Common v Surrey dopadne obrovský meteorit. Obyvatelé Země tak nyní čelí brutálnímu útoku neznámé mimozemské rasy. Uprostřed veškerého chaosu opustí George své vyšumělé manželství a doufá, že začne nový život s Amy navzdory odsouzení od okolní komunity. George a Amy a s nimi i všichni ostatní lidé naší planety musí najednou bojovat o přežití s nemilosrdným nepřítelem mimo lidské chápání, s nepřítelem, který hodlá zničit celé lidstvo a dobýt naši planetu. V tomto thrilleru z dílny Petera Harnesse se prolíná sci-fi, dobové drama a horor a snímek barvitě oživuje naše obávané nepřátele. (Viasat)

(viac)

Recenzie používateľa luky312 k tomuto seriálu (3)

Epizoda 1 (2019) (E01) 

No čo ja viem. Herci ako keby ani nevedeli čo hrajú. Hlavná ženská hrdinka sa usmieva na miestach kde by sa mala čudovať. Dôvod toho, že sa všetci na nich divne pozerajú a správajú k nim s odporom a nikto nevie prečo sa dozvieme až ku koncu dielu a nejak som bol z toho nervózny. Efekty sú taký seriálový štandard až podpriemer. Inak je to plné klišé a jediné čo ma pri tom ešte zaujíma ako sa bude vyvíjať dej. Inak je to ničím prekvapivé. ()

Epizoda 2 (2019) (E02) 

Najlepší diel aj keď tiež nie je žiadna výhra. Aspoň sa to rozbehlo a vidíme útok na Londýna podarenú scénu z pláže inak to bola ukecaná nuda. ()

Epizoda 3 (2019) (E03) 

Asi najnudnejšia časť. Dizajn mimozemšťanov bol o ničom a nejak si neviem predstaviť ako by stávali tripody ale tak dobre no...Už v polke epizódy som si povedal, že to skonči tak, že sa rozoženú mraky a bude svietiť slnko na hlavnú hrdinku...a ono sa to stalo! Od začiatku po koniec niečim prekvapivé...škoda... ()

Reklama

Reklama