Reklama

Reklama

Šokujúce odhalenie

  • Česko Šokující odhalení (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Stanica Fox News je jednou z najväčších spravodajských televíznych staníc v USA. Práca v nej otvára dvere k veľkej novinárskej kariére a rovnako veľkým peniazom. Aby ste ju získali a udržali si ju a potom stúpali po kariérnom rebríčku, musíte sa zapáčiť jej zakladateľovi a despotickému šéfovi Rogerovi Ailesovi (John Lithgow). V prípade žien pracujúcich v tejto stanici má slovo "vyhovieť" veľmi doslovný význam. Začína sa to sexistickými vtipmi, narážkami a končí erotickými návrhmi, ktoré sa nedajú odmietnuť. Tento stav trvá roky a novinárky stanice prežívajú nočnú moru. Odmietnutím kontaktu s Ailesom riskujú nielen zastavenie svojej kariéry, ale aj výpoveď a stopku na celom trhu. Tri ženy, ktoré sú na rôznych priečkach mediálneho rebríčka, nájdu silu konečne povedať DOSŤ. Ailes sa však nemieni vzdať bez boja. Disponuje veľkou mocou, majetkom a kontaktmi na politické špičky. Nikto by nepredpokladal, že táto konfrontácia rozhodne o osude miliónov žien na celom svete. (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Spiker01

Spiker01 (hodnotenie, recenzie)

Rumplcimprca

Hlavně Nicole teda..ale tý se bojim i normálně..:D

 

Jinak by to chtělo nahnat hodnocení. Kdo se toho bál, jen směle do toho. Já byl nadšenej..trošku metoo v době corony neuškodí..

mm13

mm13 (hodnotenie, recenzie)

Rumplcimprca

Charlize Theron možno len príliš zachutili intenzívne tréningy po Tully, plus má asi iný make-up, než sme zvyknutí... farbičky by som nepodceňoval. :)

Rumplcimprca

Rumplcimprca (hodnotenie, recenzie)

Proboha! Nicole a Charlize jsem vůbec nepoznal! To je schválně?! Nebo to holky už tak přehnaly se zákroky na plastické chíře???!!!

na príspevok reagoval mm13, Spiker01

martinbucek

martinbucek (hodnotenie, recenzie)

st.ranger

hbo o tom vysiela momentalne miniseriu s russelom crowom.....kde sa viac sustredia na toho typka z foxu, ako sa splhal po politickom rebricku

st.ranger

st.ranger (hodnotenie, recenzie)

Aha, takže první zfilmované meToo. Tady si jde někdo pro Oscara na jistotu, ať bude film sebevětší blbost.

na príspevok reagoval martinbucek

rawu

rawu (hodnotenie, recenzie)

kurvy z kanclu (to plati hlavne o linejch divacich na CSFD) me se to netejká :D

martinbucek

martinbucek (hodnotenie, recenzie)

na slovensku bol tiez takyto panko, co bol zatazeny na blondynky a sefoval jednej televizii, kde pri pohovore tieto bloncky mu museli ukazat ako velmi chcu robit v tv....len vtedy nefungovala ziadna mee too a tento uslintany panko stoji teraz pred sudom LEN za financny podvod a objednavku vrazdy, ziadny vyziadany, nedobrovolny sex

na príspevok reagoval Real Tom Hardy

fabecc1222

fabecc1222 (hodnotenie, recenzie)

Mr.Apache

Je to o pádu ROgera Aillse. Ošahával zaměstnankyně, a jedna z nich to pak nevydržela (Kidman) a nahlásila to. Teďka o tom samém byl seriál s Russellem Crowem, který se jmenoval Nejsilnější hlas.

na príspevok reagoval Mr.Apache

Reklama

Reklama