Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bartova láska k Šášovi Krustymu dělá divy... Když s Lízou zjistí, že je Krusty od mládí rozhádán s otcem – rabínem, dají děti díky Lízině chytrosti oba dohromady. (Česká televize)

Recenzie (12)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Šiesta epizóda z tretej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Like Father, Like Clown" (Aký otec, taký klaun). Televízny komik klaun Šáša Krusty trpí silnými depresiami, pretože ho trápi vzťah s jeho otcom. Keď sa Šaša vydal na drájhu komedianta jeho otec na neho zanevrel. Bart Simpson a jeho sestra Liza sa pokúsia ich uzmieriť. Nebude to však jednoduché, pretože Krustiho otec Hyman Krustofsky je ortodoxný židovský rabín. ***** ()

Pharao20 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Klaun Krusty je v seriáli hlavný zástupca showbiznisu a napriek tomu že všetky šedé zákutia televíznej zábavy sú skrz neho vykresľované dobre, táto postava mi nikdy v seriáli nesadla a Simpsonovcom by vôbec neuškodilo keby bol hlavná celebrita Springfieldu niekto iný. Tento Šášov diel je slabší s extrémne precukrovaným a trápnym happy-endom. Časopis Modern jewish father dáva slabé tri hviezdičky ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epizódy so Šášou nepatria medzi tie úplne najšpičkovejšie, ale stále dostatočne pobavia. Najmä jeho večera u Simsponovcov, kde mu pri jazdení na bivykli v ich obývačke naša rodinka poradí, že u nich doma môže byť sám sebou... Nalseduje dojímavý príbeh stretnutia s otcom po 25 rokoch, ktorý mu kedysi nedokázal odpustiť, že sa chce stať klaunom. A Homer sa dozvie, že Mel Brooks je Žid. Ja zase, že aj William Schattner je Žid. Ono ale prvá poznámka asi viac súvisí s tým, že je tu málo Homera a nie s tým, že je tu veľa Krustyho. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (27)

  • Počiatočný záber "Dolnej východnej strany Springfieldu" je vizuálny citát z filmu Vtedy v Amerike (1984), film, ktorý sa odohráva v židovskej komunite Dolnej východnej strany Manhattanu. (Pat.Ko)
  • Táto epizóda je považovaná za pokračovanie epizódy Krusty Gets Busted (1990) a používajú sa z nej zábery v tejto epizóde. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama