Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se porouchá televize, vyvolá to u Simpsonových málem tragédii. Dokud Marge nezačne povídat o tom, jak se s Homerem poznali. (Česká televize)

Recenzie (9)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak sme sa dozvedeli, ako sa dali Homer a Marge dokopy a zmysel to stále nedáva. Ale to nevadí, hlavne si to neberte osobne a verte, že ako lúzer nikoho ako Marge v reálnom svete nezbalíte. Ale epizóda má aj dôležité posolstvo. Keď vám žena povie, že vás nenávidí, tak s ňou skončíte pred oltárom. Alebo na miestnom úrade. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dvanásta epizóda z druhej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "The Way We Was" (Takí sme boli). Keď sa u Simpsonovcov pokazí televízia, začne Marge rozprávať svojim deťom príbeh o tom ako sa na strednej škole zoznámila s ich otcom. Homer sa do nej zamiloval na prvý pohľad, ona však jeho lásku zozačiatku neopätovala. Až po maturitnom večierku si uvedomila, že Homer je pre ňu ten pravý muž. ***** ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (22)

  • Počas spomienky (ktorá sa odohráva v roku 1974) je hraná pieseň "The Hustle" od Van McCoy. Táto pieseň bola vydaná až v roku 1975. (Pat.Ko)
  • Keď dostane Homer brožúru o jadrovej elektrárni, povedia mu, že ide o prácu, pre ktorú nie je potrebné vysokoškolské vzdelanie. Avšak v epizóde Homer Goes to College (1993) je pán Burns nariadený zapísať Homera na kurzy jadrovej fyziky na úrovni vysokoškolského štúdia, inak mu hrozia sankcie zo strany Jadrovej regulačnej komisie. To sa však stalo až po tom, čo Homer získal povýšenie na inšpektora pre bezpečnosť, takže je pravdepodobnejšie, že práca, ktorú Homer získal pri prvom zamestnaní, nevyžadovala žiadne vysokoškolské vzdelanie. (Pat.Ko)
  • Zobrazuje sa krátka scéna z epizódy I Married Marge (1991) (časť, kde doktor Hibbert hovorí Marge, že je tehotná, a Homer kričí: "D'oh!"), avšak celý príbeh bude vyrozprávaný až v nasledujúcej sérii. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama