Reklama

Reklama

Simpsonovci - Season 2 (1990) (séria)


Homer a desatero aneb Každý krade, jak dovede (S02E13)

(epizóda)
  • USA Homer vs. Lisa and the 8th Commandment (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer si dá načerno zavést kabel. Nezákonné tátovo jednání plus televizní orgie, které u Simpsonových vzápětí vypuknou, Lízu moralistku dráždí, zatímco Bart hbitě za úplatu pouští klukům erotický kanál s oblíbeným pořadem Tutti Mutti. (Česká televize)

Recenzie (9)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Škoda, že dnes už nekonečné množstvo programov dostanete za facku, takže táto epizóda nepatrí medzi aktuálne. Nadčasová ale rozhodne je, prikázanie "nepokradneš" bude, špeciálne v našich končinách, otázkou každého dňa. Jedine že si nezapnete cez káblovku večerné správy o činoch našich politikov. Viacero super fórov, ale druhá séria obsahuje epizódy, ktoré vo vtipnosti Homer a desatoro predsa len prekonajú. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Trinásta epizóda z druhej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Homer a desatoro alebo Každý kradne ako sa dá" (Homer vs. Lisa and the 8th Commandment). Homer Simpson sa načierno pripojí ku káblovej televízii. Môže pozerať kvalitné programy a nemusí zaplatiť ani dolár. Po vášnivej nedeľnej kázni revernda Timothyho Lovejoya začne Lisa naliehať na svojho otca, aby prestal podvádzať a kábel ihneď odpojil. Lenže sa blíži dôležitý zápas, ktorého televízny prenos chce Homer so svojimi kamarátmi sledovať. Ako sa rozhodne? ***** ()

Reklama

Galéria (2)

Zaujímavosti (29)

  • Pôvodne mal byť názov epizódy "Homer vs. the 8th Commandment", ale scenáristi sa rozhodli pridať Lisu do názvu, pretože chceli, aby sa herecké obsadenie cítilo, že všetky ich postavy sú v seriáli rovnako zastúpené. (Pat.Ko)
  • "Top Hat Entertainment" je možný odkaz na Playboy Bunny. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama