Reklama

Reklama

Epizódy(14)

Každý ho pozná. Obyčajný nenápadný chlapík stredného veku zo strednej triedy. Jeho priatelia a rodina takmer neexistujú a každý vzťah, ktorý nadviaže, sa skončí katastrofou. Nemá rád ľudí, má rád len sám seba a možno aj svojho plyšového medvedíka. Večný smoliar, ktorý zažíva úplne obyčajné veci. Má však originálny a vtipný prístup k riešeniu problémov. Neustále musí bojovať s realitou života, jeho súboje sa však končia víťazoslávne, lebo je vytrvalý a vynaliezavý. Možno aj preto ho všetci milujú. To je pán Bean. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (817)

H34D 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po tomhle kultovním seriálu nevěřím, že by Rowana Atkinsona mohl ještě někdo v životě brát vážně, to fakt nejde, stačí si vzpomenout na kteroukoliv z jeho mnoha nenapodobitelných grimas a dokonale infantilních, či polo-šílených scének a rázem je na tváři úsmev jak vrata. Postavička pana Beana má prostě neopakovatelné kouzlo (ze kterého těžila mimo jiné i jedna geniální scénka v Lásce Nebeské), jako malý jsem ho zbožňoval a i po tolika letech stále dokáže výborně pobavit, byť kvalita není vždy zcela vyrovnaná. 9/10 ()

Bat55 

všetky recenzie používateľa

Mr. Bean patrí k najzaujímavejším exotom, ktorí kedy kráčali vo filmovom svete. Rowan Atkinson a jeho priblblo srandovný ksicht a všelijaké gagy nikdy neomrzia ľudí. Každá jedna epizóda je zaujímavá a sama o sebe veľmi originálna. Diely kedy Bean išiel k zubárovi, do kina, školy a iné boli nezapomenuteľnými zážitkami pre obecenstvo. Jeho podivné metódy, ktoré nie sú zrovna najrozumnejšie sú veľmi vtipné, originálne a dobre sa na ne pozerá, a to je hlavné. /95%/ ()

Reklama

Attta 

všetky recenzie používateľa

Neskutečně zábavný seriál, který můžu sledovat kdykoli a kdekoli. Snad ani neznám člověka, který by neměl rád tenhle skvost britské komedie. Neskutečné nápady tohoto Herce, ale hlavně neskutečný herecký výkon. Tahle role sedla Rowanovi neskutečně dobře a věřím, že nikdo jiný, by to takhle dobře nezahrál. Takový seriál se natočí jednou za 100 let a jsem rád, že zrovna já tohle můžu vidět:) ()

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

Mr. Beana určite netreba nikomu zvlášť predstavovať. Grimasy a situácie do ktorých sa dostáva vás spoľahlivo rozosmejú. Len máloktorému seriálu sa podarilo udržať si takú veľkú mieru zábavnosti. Rowan Atkinson tu skvele zúžitkoval svoj obrovský talent a vytvoril tak vynikajúcu postavu na ktorú sa zaručene nezabúda. Nuž, legenda je legenda. ()

mortak 

všetky recenzie používateľa

Vrchol současné komiky. Vezmete situaci, ve které se nachází milióny britů každý den a rozehrajete ji do absurdna. Pohyby, které každý dělá bezmyšlenkovitě, místa, kam chodíme denně, lékař, kostel, večeře, odjezd na cestu, návštěva parku...to vše se pro Beana stává dobrodružnou překážkovou dráhou. Fascinující je taky jeho pohybové nadání - podívejte se, jak třeba pomalu vstupuje na žíněnku - vrchol pohybové průpravy. ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (79)

  • Z epizody byla vystřižena scéna, jak Mr. Bean (Rowan Atkinson) získal své nové křeslo. (OJan)
  • Rowan Atkinson ako Mr. Bean bol súčasťou živého predstavenia pri príležitosti otváracieho ceremoniálu letných olympijských hier 2012 v Londýne. Vo vystúpení si zahral spoločne s Londýnskou filharmóniou. (maestrotatum)
  • Latinský text skladby „Ecce homo qui est faba“ z úvodní znělky v češtině znamená: „Pohleďte na člověka, který je fazole“. Text „Vale homo qui est faba“ ze skladby v závěrečných titulcích znamená: „Sbohem člověku, který je fazole“. (KrystofD)

Reklama

Reklama