Reklama

Reklama

Zabijakov osobný strážca 2

  • Česko Zabijákova žena & bodyguard (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Spolupráca so zabijakom Kincaidom z predchádzajúceho dielu zanechala na bodygardovi Bryceovi trvalé stopy. Jeho terapeutka mu preto nariadi na čas prísny zákaz používania zbraní a povinný oddych od práce ochrankára. Michael si však zaslúženú dovolenku dlho neužije. Na scénu totiž prichádza zabijakova žena, neslávne známa medzinárodná podvodníčka Sonia Kincaidová, ktorá je ešte drsnejšia, akčnejšia a zábavnejšia ako jej manžel a pre telesného strážcu má pripravenú novú nebezpečnú úlohu. Namiesto pokojného relaxu pri mori čaká na Michaela bláznivý road trip plný automobilových naháňačiek, výbušnín, barových bitiek, ruských gangstrov a talianskej mafie, ktorá je schopná všetkého. To je však ešte len začiatok. „Ostrá trojka“ sa postupne zaplieta do svetového sprisahania, za ktorým stojí psychopatický miliardár s tvárou Antonia Banderasa. Takúto dovolenku by asi žiadny terapeut neschválil… (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (9)

Trailer 1

Recenzie (255)

Lima 

všetky recenzie používateľa

Slovní humor chvílema až dost křečovitý, ale jinak to bylo příjemně nekorektní, s bezvadně odvázanou Salmou Hayek. Nerad používám klišé, že si to jako někdo „užil“, ale v jejím případě to fakt platí a ta si svůj part musela vychutnat neuvěřitelně. Asi se museli při jejích výstupech bavit i chlapci a děvčata za kamerou na place, včetně klapky, jinak to nevidím. A navíc v případě Salmy je zde jasný důkaz, že žena po padesátce může vypadat pěkně i bez použití odporných plastik (hollywoodské princezny že pozdravují). ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

O level, možno aj o dva slabšie ako zábavná jednotka, celá tá zápletka nedáva žiadny zmysel, všetko sa nasilu ohýba tak, aby sa (ako vraví Critical Drinker) "mohol odohrať zvyšok filmu", 80% pokusov o humor ide úplne vedľa a dokonca aj moja milovaná Salma, kráľovná všetkých MILFiek, je pol filmu iba otravná hysterka. AVŠAK... je to nabité veľmi solídnou a až absurdne krvavou akciou, Reynolds a Jackson majú výbornú buddy chémiu, párkrát som sa schuti zasmial a Salma je tú druhú polovicu filmu čarovná, najmä v scénach s "bývalým milencom" Banderasom, z ktorých cítiť, ako radi boli zase spolu na plátne. Za mňa teda v pohode letná výplachová jednohubka. Viackrát si to nepozriem, ale už som v živote zabil 90 minút aj horšími spôsobmi. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Nával výbornej akcie, dobrých vtipov  hercov, hoci u Salmy ostalo zase len pri tých kozách, čomu už asi prispôsobujú aj scenár. Navyše až tak silený prízvuk jej nesedí. Samuel L. Jackson to ale zase skvele ťahá a ten je asi o dva levely nad ostatnými. Film spĺňa parametre akčnej oddychovky a v podstate oproti jednotke nešiel s kvalitou príliš dolu. Hoci niektorí budú nesúhlasiť. Potešila účasť Morgana Freemana, ten bude hrať asi do stovky. ()

MrHlad 

všetky recenzie používateľa

Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson a Salma Hayek musí zabránit Antoniu Banderasovi, aby nezničil Evropu. Ale budou mít dost práce s tím, aby se nezabili navzájem. Pokračování Zabijáka a bodyguarda vrací do hry postavy, které byly v jedničce zábavné, tentokrát jim však povážlivě došla šťáva. Akce je pořád dost a nevypadá zle, ale jakmile se má dělat legrace, působí celý film nejistě a hlavně skoro až trapně v tom, že je celý postavený na faktu, že dva lidi řvou dvě hodiny na třetího. Výrazně slabší než jednička. A úplně zbytečný film. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Jednotka ma ako jedného z mála priaznivcov buddy záležitostí vôbec nebavila a dvojka na tom nie je oveľa lepšie. Ale predsa len o pár percent viac. Stále ide o totálne tupú záležitosť pre maximálne nenáročné publikum, kde sú hlášky väčšinou nahradené fuckovaním a motherfuckovaním a príliš to nepomáha. Sem tam ale niečo zafunguje a má to zbesilé tempo, takže neinvenčnosť scenára zadychčane doháňajú režisér a herci. Keďže som minule zaokrúhľoval dole, tentokrát robím opačne, ale nie s dvakrát čistým svedomím. 50% ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (14)

  • Když řekne Michael (Ryan Reynolds) o Sonie (Salma Hayek), že by byla hrozná matka, zmíní panenku Chuckyho z hororové série Dětská hra. (Duoscop)
  • Když ve zprávách běží po kom pátrá Interpol, objeví se fotografie Ryana Reynoldse (Michael Bryce), na níž má vánoční svetr s velkou mašlí. Fotka byla pořízena na večírku v roce 2018. Hugh Jackman a Jake Gyllenhaal si z Reynoldse vystřelili a nalhali mu, že všichni na večírku budou mít vánoční svetry, ale byl to žert. (Yoshitsune)

Súvisiace novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (viac)

Reklama

Reklama