Reklama

Reklama

Frasier

(seriál)
USA, (1993–2023), 102 h 31 min (Minutáž: 21–44 min)

Hudba:

Bruce Miller

Hrajú:

Kelsey Grammer, Jane Leeves, David Hyde Pierce, Peri Gilpin, John Mahoney, Moose, pes Enzo, Edward Hibbert, Saul Rubinek, Marsha Mason, Harriet Sansom Harris (viac)
(ďalšie profesie)

Série(12) / Epizódy(273)

Svérázný bostonský terapeut se přestěhuje do Seattlu, aby začal nový život, a současně sdílí své životní zkušenosti na vlnách rozhlasové talk show, avšak v soukromém životě složitě bojuje s vlastními problémy. (SkyShowtime)

Recenzie (321)

Mahoney. 

všetky recenzie používateľa

Frasier nie je nič iné ako historický seriál a každý nový seriál čo víde má čo robiť aby sa mu vyrovnal. Síce má len 78% ale to nemení nič na tom že Kelsey Grammer žil postavou Frasiera 20 rokov, z toho 11 v tomto seriály. Dala som si tu námahu a pozrela som si všetkých 11 sérii do poslednej epizódy. Nenútený, spontánny a úprimný humor ktorému som prišla na chuť ja aj moja rodina. :) Je to hudbou pre moje uši keď počujem z vedľajšej izby ako sa moji rodičia na Frasierovi smejú. Tento seriál ako jediný v histórii bol takmer každý rok svojho vysielania nominovaný na cenu Emmy, ako aj sám Grammer a David Pierce. A musím spomenúť psíka Moosa alias Eddieho, pes-herec ktorý ma všade založenú vlastnú filmografiu, R.I.P. dožil sa krásnych 15 rokov. 5* a obľúbený seriál nesmie chýbať. :) ()

Z0oMb3E 

všetky recenzie používateľa

Konečne seriál v ktorom sa riešia problémy, s ktorými sa stretávam aj v bežnom živote. Konečne seriál z mojej často opomínanej vrstvy. ...ale nie :o). Seriál je úžasný v tom, že sa vlastne píše sám. Je tu taká možnosť využitia kreativity scenáristov a to len na základe mnoho a mnoho konfrontácií. Máme tu súperenie medzi bratmi, spôsob života strednej a vyššej spoločenskej vrstvy, konfrontácia sexuálnych životov, prístupu k životu, spôsobu vyjadrovania a mnohých a mnohých ďalších stretov. Seriál sa nedá nič iné ako odporučiť a sledovať dookola. Zaručene sa vám nezunuje ani po X sledovaniach. PS: Ďalší seriál, v ktorom slovenský dabing je omnoho lepšie lezúci do ucha ako český. ()

Reklama

pravo 

všetky recenzie používateľa

Frasier je psychológ, ktorý dokáže poradiť každému okrem seba. Vynikajúce vtipom sršiace dialógy vyplývajúce z rôznorodosti charakterov postáv vám zaručia nekonečné chvíle zábavy, napriek tomu, že príbeh sa poväčšine odohráva v troch prostrediach- byt Frasiera, jeho práca a kaviareň. ()

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Frasier je Frasier. Je to sitcom, ktorý priniesol niečo nové, niečo čo ešte nikto predtým nevidel. Priniesol inteligentný humor, so skvelými fórami, so skvelými charaktermi a so skvelým hlavným hrdinom, pre ktorého pracoval celý štáb. Bolo vidieť, že seriál bol natáčaný vo veľmi zohratom prostredí a, že všetci tvorcovia boli absolútni profesionáli. Prvá a druhá séria boli najlepšie - asi ako u všetkých komediálnych seriáloch :). Percentuálne asi 75% čo vynáša ****. ()

P1tr 

všetky recenzie používateľa

Kvalitní americký sitcom, který trestuhodně zmizel z českého vysílání po pár dílech. Naštěstí nám Markíza podala záchranou ruku a ujmula se Frasiera se ctí. Slovenský dabing na nejvyšší úrovni je mnohdy lepši než originál. To se o namluvených seriálech nedá často říci. Obdivuhodných 11 sérií si udržuje stále stejnou kvalitu, což je ještě úctihodnější. Frasier je jeden z nejlepších sitcomů, co se kdy vysílali. Dokud nevyzkoušíte, nemůžete pochopit. ()

Galéria (88)

Zaujímavosti (74)

  • Zatímco Kelsey Grammer (Frasier) ve scénách, kdy hraje na piano, hru jen předstírá a hraje ve skutečnosti profesionální pianista, David Hyde Pierce (Niles) hru na klavír studoval, takže jeho hraní na piano je autentické a hraje skutečně on. (Jarsey)
  • Bebe Neuwirth (Lilith) měla původně hrát jednu z hlavních postav seriálu. Herečka však odmítla, ale souhlasila s tím, že se objeví v několika epizodách. (Jarsey)

Reklama

Reklama