Reklama

Reklama

Crown Vic

  • USA Crown Vic
Trailer 1

Zkušený policista a jeho ambiciózní kolega, nováček v zácviku, vyjíždí na noční hlídku. Ještě netuší, že si následujících pár hodin do rozbřesku budou pamatovat až do konce svého života. (Filmbox)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (96)

m.a.t.o. 

všetky recenzie používateľa

„Ako dlho už robíte školiaceho dôstojníka?“ – „Asi dve hodiny.“ Dobrá policajná krimidráma, ktorá mi svojou atmosférou vzdialene pripomínala Street Kings. Počas jednej nočnej služby sledujeme hliadku dvoch policajtov - skúseného Thomasa Janea (s hitlerovskými fúzikmi), ktorý „vyfasoval" na zaškolenie neskúseného bažanta. Miestami je film neskutočne cool a drsný, ale zároveň má aj dosť veľa hluchých miest, kedy som sa vyslovene nudil. Trochu som váhal nad hodnotením, ale ako vo svojom komentári napísal 3DD!3 „...po Floydovi takýto film už nikdy nikto nenatočí", a to je, vážení, svätá pravda. Takže minimálne tie tri hviezdy si zaslúži. A ktovie, po opätovnom zhliadnutí možno pôjdem vyššie. Zatiaľ 60 %. ()

Pete 

všetky recenzie používateľa

Tak někde mezi Patrolou a Tlapkovou patrolou. Sledujeme jednu všední noc policejní hlídky, spoustu drobných incidentů a epizodek se spodinou společnosti, s kriminálníky, i s lidským odpadem z řad policie. Je to o něco zábavnější než pozorovat při práci uklízečku nebo popeláře, ale zas ne o moc, a všichni mě tu strašně s*ali. Já mám velký respekt k jejich práci, podobné filmy mám rád, Crown Víc je ale laciný, není vůbec ničím zajímavý, a hodně mě zklamal, proto ta přísnost. ()

Reklama

choze 

všetky recenzie používateľa

Training Night. Rozjezd dobrý, seznamování nováčka s rutinou nočního výjezdu mě bavilo díky dobře napsaným dialogům, výbornému Janeovi a noční atmosféře, později se to kvůli absentující příběhové kostře začíná trochu táhnout (byť samozřejmě dobře tušíte, že to celé směřuje k závěrečnému setkání s bankovními lupiči) a závěr je slušně dramatický a napínavý. Solidní policejní film. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Vo filme sledujeme jednu noc policajnej hliadky, ktorú tvorí ostrieľaný mazák (Thomas Jane) a nováčik (David Krumholtz). Typ filmov sa dá natočiť buď spôsobom, že všetky drobné línie nakoniec zaklapnú do väčšieho celku, ktorý dá filmu nejakú pointu, alebo ako film ktorý má divákovi sprostredkovať atmosféru mesta, policajnej driny a toho aký má tá práca na policajtov nich vplyv. Keďže tento film rezignoval na nejakú komplexnejšiu zápletku a tvoria ho len nesúvisiace epizódky, tak sa Joel Souza pravdepodobne pokúsil o ten druhý prípad. Ale bohužiaľ nie je David Ayer a na vlastnú kožu nezažil veci o ktorých rozpráva a pravdepodobne to len odpozeral z iných filmov. Chýba tomu špinavosť a drsnosť. Nejaká tá šokujúca scéna. Keď už sa tu objaví nejaký pošahaný drsniak (napríklad jeden z policajtov), tak jeho kecy šustia papierom. Takže aj keď má film zvládnutú technickú stránku a Thomas Jane podáva solídny výkon (ten nováčik je niekde medzi nevýrazným a otravným maníkom), tak film veľmi rýchlo začne nudiť. Keby sa film skrátil o pol hodinu v ktoromkoľvek mieste, tak by ste si to ani nevšimli. Len by to bola kratšia nuda. Akákoľvek policajná epizóda Third Watch je oveľa pútavejšia. 5/10. ()

dyfur 

všetky recenzie používateľa

...do prdele to v akej riti žijú tí ľudia...samé drogy,prostitutky,pasáci,feťaci,policajti na steroidoch a váliu....to čo je za svet ? kde je normálny človek...?.....k filmu:herrecké výkony dobré,presvedčivé...obsah:také filmové spracovanie nejakej policajnej hliadky,kde za jednu noc absolvujú toľko prípadov ako za možno 5 rokov v normálnom svete....zaujalo,ale stačí raz vidieť....dejovo nikde,len kopec útržkov čo idú akože po nejakej - veľmi krivoľakej-dejovej linke.....nič extra-čakal som nejaký -dla obsahu- veľký zvrat -zážitok a namiesto toho kopec drobných príhod..... ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (5)

  • Ústřední dvojice se do vysílačky ohlašuje volacím znakem 20-L-14. Písmeno L však používají pouze vozidla s jedním policistou, vozidla se dvěma policisty používají písmeno A. Správně by tedy mělo být 20-A-14. (Hal_Moore)
  • Při pohledu zepředu je vidět, že má hlídkový vůz celou světelnou rampu osazenou pouze červenými zábleskovými majáky. Při pohledu zevnitř ven jsou však před vozem vidět na zdech a lidech červené a modré záblesky. (Churchill1)
  • Napriek tomu, že sa celý dej filmu odohráva v kalifornskom Los Angeles, tak jeho natáčanie prebiehalo v meste Buffalo. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama