Reklama

Reklama

Temné hmoty - Season 1 (2019) (séria)


Betrayal (S01E08)

(epizóda)
  • USA Betrayal

VOD (1)

Magisterium je čím dál blíž a Lyra zjišťuje více informací o Asrielově vzpouře. Pomáhá mu, aby uspěl, ale díky tomu utrpí těžkou ztrátu. (HBO Europe)

Recenzie (7)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Finále sa nesie v pokojnejšom tempe ako zopár predchádzajúcich častí. Nakoniec to ale nie je vôbec na škodu, relatívne všetko rozohrané sa logicky uzatvára a otvárajú sa, doslova, dvere do novej kapitoly osudov postáv. No a dostavil sa aj onen wau efekt, v ktorý som nedúfal, i keď niečo málo k absolútnej spokojnosti chýbalo. Pokiaľ ste mali absťák po Jamesovi McAvoyovi, tak tu si ho užijete dosýta. ()

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jedno z najhorších seriálových finále, aké som kedy videl. Zlé postavy sa zrazu menia (asi...?) na kladné, kladné na (zrejme) záporné, s väčšinou postáv sa nerozlúčime (!!!), koncový cliffhanger slabý ako slabý čaj, no proste celé zle. Tešil som sa na megaakciu a namiesto toho som sa dočkal tony nudných dialógov o ničom a pár desiatok akčných sekúnd, ktoré sa bohužiaľ ale odohrávajú v hnusnej tme. Sto palcov dole. ()

breckakamil odpad!

všetky recenzie používateľa

Je to píčoina ... Mal som toľko nezodpovedaných otázok od prvej po poslednú časť. Nič som sa z prvej časti nakoniec nedozvedel, všetci melú o prachu, čierny chlapec naháňaný čiernym chlapom. Prečo ? Nik nevie. Ako si postavili medvedi chrámy, zbroj alebo laborku pre Azriela ? Nik nevie. Správanie nabotoxovanej pani, hlavnej hrdinky alebo cigošov je chaos, navyše hlavná hrdinka by potrebovala prefackať. Ani jedna humorná scéna. Ani jedna scéna ktorá by dávala zmysel. Toto je fakt na ODPAD. ()

hygienik 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na posledný diel série veľmi nevyvážené. Z hľadiska dialógov konečne zaznelo to, na čo som 7 častí márne čakal, ba viac. Lenže to bolo tak nahustené, až mi to prišlo priveľa. Mali to povedať v priebehu viacerých častí, nie naraz. Naopak dej bol menej akčný než som čakal, bitka sa odbila za 3 minúty. Celkovo vizuálne som čakal niečo veľkolepejšie. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama