Reklama

Reklama

Obsahy(1)

JJ (Dave Bautista) je bývalý príslušník špeciálnych síl USA, ktorý vstúpil do služieb CIA. Ako nový agent však nemá dostatok skúseností a pokazí svoju prvú veľkú akciu. Jeho šéf David Kim (Ken Jeong) mu napriek tomu dá druhú šancu. Musí sledovať rodinu svojho príbuzného, francúzskeho ilegálneho obchodníka so zbraňami, a zistiť, či neukrýva isté utajované dokumenty. Pri rutinnej sledovacej akcii ho ale odhalí deväťročná Sophie (Chloe Colemanová). Výmenou za to, že nikomu neprezradí jeho krytie, jej dobrák JJ neochotne prisľúbi, že ju naučí tajomstvá umenia, ako byť dobrou špiónkou. To, čo sa najskôr zdalo byť ľahkou úlohou, sa čoskoro zmení na súboj dôvtipu, keď vysvitne, že Sophie nepotrebuje veľa skúseností, aby prekabátila ostrieľaného agenta. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 4

Recenzie (91)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Strnulý Bautista si prizval do partie deväťročné dieťa, pretože aj ono má vyššie IQ. Také detské krimi špionážne filmy, tam mi proste bude viac pasovať The Rock, pretože ten je aspoň trocha sympaťák a vtipný. Deťom do 12 rokov sa môže tento film môže zdať aj zábavný, ale ako hovorí Vxxx, vulgarizmy tu v takom prípade nemajú čo robiť. ()

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

Strašně mi to připomínalo takové ty klasický, rodinný, akční filmy z dětství, kde prostě už jenom z obsahu víte, jak vše dopadne. I tohle je strašně blboučký, ale Bautista je prostě Alfa jako kráva a díky němu se mi na to strašně dobře dívalo. Objektivně na tři hvězdy, ale je to film pro celou rodinu a ničím mě vyloženě nesral + dobrá hudba, takže klíďo nadhodnotím. Spolujízda byla lepší. (73.hodnocení) ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Jasné, že je to úplne nereálne, ale má to sympatické postavy, fajn hercov, niekoľko vynikajúcich komediálnych scén, viacero skvelých hlášok, najhorší filmový tanec desaťročia, psa, dvojicu rozkošných gayov (alebo nie?) a plno dobrých nápadov. Pre mňa veľmi slušná zábavná komédia. Akcie je málo, v podstate len pár minút na začiatku (kde to zachraňuje soundtrack) a pár na samom konci (akčné finále ma sklamalo, ale kašľať na to). Avšak hlavne je tu fantastický Dave Bautista, ktorý je film od filmu lepší a lepší a možno by som sa nečudoval, ak by z neho raz bol nový The Rock. ()

Acrobat odpad!

všetky recenzie používateľa

Každá hora svalov musí mať infantilný zárez na „krásnej“ kariére. Špiónom bol už hocikto, Dave až teraz spolus rybkou. No čo, prečo sa smejeme, veď aj Reno mal kyticu – japonskú liliu mieru. A je to kult. Tento špión s určitosťou a zákonitosťou nebude kultový, pretože tá porcia amerického šialenstva (akože zľahčujem deťom zabíjanie a podprahovo ich vlastne otupujem) je ukážková. Rozum kde si ostal, pýtam sa, cit ušiel si kde, ozývam sa. Hlasno trúbim na verejnosť, že je celý tento klišoidno neidentifikovateľný hnoj ďalším dôkazom úpadku. A isteže to nezachráni ani Hit me Baby (One more time). (videné 11.04.2021, Joj archív) ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Myslím si, že to mohlo dopadnúť horšie, no na druhú stranu nemôžem povedať, že je to veľká sláva. Úprimne tu poviem na úvod jednu vec. Ak chcete film s podobnou témou a spracovanou lepšie a s väčšou dávkou šarmu a dobrého humoru, pozrite si "Kindergarten Cop". S tými deckami to fungovalo a rovnako ma príjemne Arnold Schwarzenegger prekvapil. Našiel riešenie ako si vybudovať k deťom dôveru a súčasne byť dobrou autoritou. A decká pôsobili ako skutočné decká. V tomto filme sme sa toho moc nedočkali. Keď máme veriť budovaniu priateľstva medzi JJ-om a Sophie, tak to vôbec nepôsobí veľmi úprimne. V čom je problém? V postave Chloe Coleman. Sophie totiž nie je malé decko, ktoré nás pobaví. Miesto toho je to jedna egocentrická a hnusná mrcha, ktorá sa nebráni vydieraniu, aby dosiahla čo chce. A je jej jedno či to ohrozí jej rodinu, ju samotnú a podobne. Hlavne, že všetko pôjde tak, ako ona chce. Takže ako mám ja ako divák potom veriť, že medzi nimi vznikne skutočné priateľstvo. Čím to je zaslúžené? Ale okey. Budeme sa tváriť, že by som tomu veril. Ako je na tom zvyšok filmu? Je to pre mňa dosť mix. Myslím si, že Dave Bautista je celkom vtipný a dokáže občas vyťažiť zo situácie. Má ale aj momentky, kde fakt pohorel. Kristen Schaal na mňa pôsobí miestami veľmi zvláštne. Sú momentky kedy ma baví a sú scénky kde ma viac otravovala. Tempo filmu je zvláštne. Prvá polhodina plynie dobre, druhá už ide pomaly a zvyšok filmu je na tom podobne. Akčné scénky sú tu miestami až absurdné. Ako Bautistovo prerezanie kolesa na lietadle. Na čo som sa to práve pozeral? Zloduchovia filmu sú nudní, celková misia je tu viac-menej zbytočná. Dokopy sa jej nevenujeme skoro vôbec. A len na konci sa pripomenie, že sme vlastne v špionážnom filme. Najviac ma fakt bavila prvá polhodina a Bautista ma vie pobaviť. A okey aj Chloe Coleman ma vie pobaviť. Ale zase jej postava moje sympatie rozhodne nemala. Neviem čo viac dodať. Ak chcete priemernú komédiu, tak toto by mohlo byť pre vás. Ale nič extra tu nehľadajte. Hodnotenie: C ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (6)

  • Natáčelo se v Torontu (Ontario, Kanada). (ČSFD)

Reklama

Reklama