Reklama

Reklama

INXS: koncert "Live baby live"

(koncert)
  • Česko INXS - Live Baby Live (viac)
Hudobný / Dokumentárny
Veľká Británia, 1991, 98 min

Pozývame vás na koncert legendárnej hudobnej skupiny INXS - kompletne zrekonštruovaný záznam ich koncertu z roku 1991 na štadióne Wembley v Londýne pred 72 tisíc divákmi. Na koncerte zazneli aj známe piesne "New Sensation", "Mystify" a "Need You Tonight". (RTVS)

Recenzie (18)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Čo viac si priať. Legendárny koncert, ktorý patrí medzi tie ďalšie úžasné záznamy štadiónových kapiel, ako ZOO TV U2 v Sydney, 101 DM v Pasadene, či Queen v Budapešti. No a teraz už v dokonalej kvalite, ak by nebolo Wembley rekonštruované a Michael mŕtvy, mali by ste dojem, že sledujete priamy prenos. Nechýba žiaden z hitov, plus nejaké tie staršie a menej známe kúsky. Kapela sa s ničím nesere a spomalí iba dvakrát, ale By My Side a Never Tear Us Apart museli zaznieť a celú show vyšperkovali. Osobne som si lepší záver ako Devil Inside nemohol priať. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

"Hele Petře, proč vypadáš jak Ježíš? - Už jsi někdy slyšel INXS?"... takhle se jednou táhla diskuze s kolegou v práci na obědě a výsledek bylo zjištění, že existuje ještě někdo, kdo má tak rád INXS jako já. Velká kapela s peckami, které nezestárnou ani za sto let. Ještě, že někdo tenhle koncert zaznamenal, protože ty záběry na plný Wembley stadion jsou v dnešní korona době skoro až utopií... ()

Reklama

Rozjimatel 

všetky recenzie používateľa

3,5  Koncom 80. rokov, ešte ako tínedžerovi, sa mi táto skupina páčila, teraz, keď si pozriem koncert z ich vrcholného obdobia, už až tak nadšený nie som. Prvá polovica koncertu bola dosť nezáživná, jednotvárna. Až keď začali viac hrať skladby z albumov Kick a X, čo bolo až v druhej polovici koncertu, začal som sa koncertom baviť. Vidí sa mi, že spomínane 2 albumy obsahujú všetky pesničky kapely, ktoré ma zaujímajú, inak mi kapela nemá veľmi čo ponúknuť. Šialené vysoké hodnotenie je spôsobené zrejme tým, že zatiaľ hodnotili len nekritickí najväčší fanúšikovia skupiny. P.S. Nemôžem si pomôcť, ale Michael Hutchence tu na mňa pôsobí ako taký sfetovaný úchyl. ()

angel74 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle byla jízda pánové! Skvěle šlapající kapela, kterou muzicírování vyloženě bavilo a energií nadopovanej Michael Hutchence, jehož hlasovou jistotu by mu mohl kdejaký zpěvák závidět. Když k tomu přičtu úžasnou atmosféru podpořenou fanoušky, kteří přišli pořádně zapařit na živočišnou rockovou hudbu mojí oblíbené skupiny INXS, tak jde určitě o jeden z nejlepších koncertních záznamů, jaký jsem kdy viděla. (100%) ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama