Reklama

Reklama

Nedotknutí

Trailer 1

Obsahy(1)

Traja mladí muži so zdravotným postihnutím (Grant Rosenmeyer, Hayden Szeto a Ravi Patel) utekajú od svojich až príliš starostlivých rodičov na výlet do bordelu v Montreale, kde poskytujú služby zákazníkom so špeciálnymi potrebami. Na túto cestu sa s nimi vyberie Sam (Gabourey Sidibe), zdravotná sestra, ktorá pomáha odviezť chlapcov za hranice, aby si splnili svoj sen a prišli o panictvo. (Continental film)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (35)

Pierre 

všetky recenzie používateľa

Dva vozíčkaří chtějí naplnit jednu ze základních potřeb, přemluví i svého slepého kamaráda...a vydají se na cestu. Mám občas  docela rád (alespoň ve filmech.:D) tyhlety oslavy života bez ohledu na překážky a to určitě Nedotknutí naplňují. Hlavním hrdinům jsem myslím rozuměl.  Je to milý, vtipný, i dojemný film a navzdory tématu i velmi cudný. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Originál som nevidel, ale je to len otázka času, kedy sa k nemu dostanem. Americký remake je ale veľmi slušný. A to hneď z niekoľkých dôvodov. V prvom rade je správne ujetený. Každá jedna eskapáda ma v sebe nielen wtf moment, ale aj akúsi úsmevnú atmosféru. Druhým kladom je, že je to miestami civilné a tým pádom to dáva divákovi priestor zažiť skutočné emócie. Práve tieto momenty to posúvajú do ľudskejšej roviny. Ľudskejšej v zmysle empatie, ktorá nás núti rozumieť a byť s postavami smutný a zároveň aj veselý. Určite sa to nevyhne tradičným klišé, ale ten mix humoru a úprimnosti je tu skvelo vyvážený. Veľmi prekvapil Ravi Patel. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Videl som belgickú verziu, tá bola slabšia, mala horších hercov, menej podarené vtipy. Táto prerábka sa podarila viac aj keď stále ostáva len na jednej pointe a jednom vyústení. Pointa je poukázať na veľmi ťažký život hendikepovaných a že si vzhľadom na svoje postihnutie len ťažko hľadajú cestu k láske a radostiam zo života. Vyústenie je trochu prízemnejšie – či si tí chlapci konečne zašukajú, alebo nie. V každom prípade neviem či naozaj existujú bordely pre kriplov, ale ak tam majú takéto prostitútky, tak im „plnohodnotní“ chlapi môžu len závidieť. Záver filmu sa mi ale nepáčil, zbytočné tlačenie na emócie. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Neznamy reziser Richard Wong natocil krasny film o zdravotne postihnutych ludoch a ich ceste za dobrodruzstvom. Z hercov mu kyvli na spolupracu Grant Rosenmeyer /Hra penez 2016/, dalej Kanadan Hayden Szeto, Ravi Patel a Gabourey Sidibe /Precious 2009/. Tvorcovia netlacia na pilu, scenaristicky je to kvalitne. Ako som si pozeral, je to Wongov treti film, mozno asi pravdepodobne sa zrodil dalsi rezisersky talent, rozhodne budem sledovat jeho tvorbu  : 72 % ()

angel74 

všetky recenzie používateľa

„Výlet byl ale jinak úžasnej. Jak se říká: není to pořádná jízda, pokud se někdo nevrátí v pytli.” - Snímek Come As You Are vypráví o vážných věcech s nadhledem a dost štiplavým humorem, který v daných místech opravdu funguje. Tedy alespoň já jsem si ten road trip tří tělesně postižených mládenců do bordelu docela užila. A kupodivu to na mě v závěru zafungovalo i po emocionální stránce. (80%) ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (1)

  • Majiteľa vo filme spomínaného podniku (Le Chateau Paradis) si zahral skutočný Asta Philpot, ktorého životný príbeh sa stal námetom pre tento film. (maestrotatum)

Reklama

Reklama