Reklama

Reklama

Nedotknutí

Trailer 1

Obsahy(1)

Traja mladí muži so zdravotným postihnutím (Grant Rosenmeyer, Hayden Szeto a Ravi Patel) utekajú od svojich až príliš starostlivých rodičov na výlet do bordelu v Montreale, kde poskytujú služby zákazníkom so špeciálnymi potrebami. Na túto cestu sa s nimi vyberie Sam (Gabourey Sidibe), zdravotná sestra, ktorá pomáha odviezť chlapcov za hranice, aby si splnili svoj sen a prišli o panictvo. (Continental film)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (35)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Ako som tak sledoval tento film, stále som mal väčší pocit déjà vu, až mi napokon došlo, že som to už videl - v 8 rokov staršom belgickom prevedení Hasta la vista!. Keď to tak porovnám, tak sa to originálu držalo dosť výrazne, ale v tejto americkej verzii sa mi minimálne postavy zdali o kus sympatickejšie. V tom belgickom origináli to boli čistí tragédi, no táto trojica pôsobila aspoň vizuálne pohľadnejšie. Celkovo mám pocit, že táto americká verzia sa mi páčila v celkovom merítku o kúsok viac, no napriek srdcervúcemu záveru tomu viac ako 3* nedám. Nemôžem si pomôcť, ale táto téma a námet ma nijako nedokázali chytiť za srdce, aj keď s chlapcami samozrejme súcitím... ()

Pierre 

všetky recenzie používateľa

Dva vozíčkaří chtějí naplnit jednu ze základních potřeb, přemluví i svého slepého kamaráda...a vydají se na cestu. Mám občas  docela rád (alespoň ve filmech.:D) tyhlety oslavy života bez ohledu na překážky a to určitě Nedotknutí naplňují. Hlavním hrdinům jsem myslím rozuměl.  Je to milý, vtipný, i dojemný film a navzdory tématu i velmi cudný. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Nebudem hrať drsňáka a priznám, že ma tento film emocionálne dostal. Nič originálne nás tu nečaká, ale ak je kvalitný casting, scenár netlačí na pílu a občas sa vynorí vážne vtipný fórik, tak takémuto malému projektu musíme ísť naproti aj v hodnotení. Ako to skončí, je asi každému jasné od začiatku a aj to, že, zase, je cieľom samotná cesta viac, než práve to, čo čaká hrdinov na konci. I keď aj na tom konci nás čaká jedno prekvapenie a tak trochu sa vzpiera oškatuľkovaniu tohto filmu ako feel good komédia. Ono tých "tŕňov" je tu dosť, ale tak akurát, aby sa človek aj zabavil. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Originál som nevidel, ale je to len otázka času, kedy sa k nemu dostanem. Americký remake je ale veľmi slušný. A to hneď z niekoľkých dôvodov. V prvom rade je správne ujetený. Každá jedna eskapáda ma v sebe nielen wtf moment, ale aj akúsi úsmevnú atmosféru. Druhým kladom je, že je to miestami civilné a tým pádom to dáva divákovi priestor zažiť skutočné emócie. Práve tieto momenty to posúvajú do ľudskejšej roviny. Ľudskejšej v zmysle empatie, ktorá nás núti rozumieť a byť s postavami smutný a zároveň aj veselý. Určite sa to nevyhne tradičným klišé, ale ten mix humoru a úprimnosti je tu skvelo vyvážený. Veľmi prekvapil Ravi Patel. ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Brouzdám si tak po ČSFD a hledám nějakou "netradiční" komedii na kterou bych koukl až narazím na tenhle kousek. Po přečtení zdejšího obsahu jsem si řekl, že tohle prostě musím vidět. Zajímala mě jak ta cesta bude probíhat a jestli nakonec ty tři "hříčky přírody" zasunou nebo ne. No a teď už pár řádků k samotnýmu filmu. Sice vím, že jde o remake filmu Hasta la vista!(2011) ale dle fotek u tohoto filmu mi hrdinové snímku moc sympatičtí nebyli a i proto jsem dal raději přednost tomuto remaku. Každopádně já mám velice bujnou fantazii a tak jsem si představoval všelicos možný a očekával jsem od snímku o5 asi něco víc nebo možná něco trošku jinýho. To je ale jen čistě můj osobní problém. Častokrát od nějakýho filmu očekávám tolik(nemožný), že jsem pak lehce zklamanej. To ale vůbec neznamená, že jde o špatnej film. Právě naopak. Tenhle Road Trip(Road Movie) má určitě co nabídnout. Nabízí sympatický herce, dramatickou linku prokládanou nenásilným ikdyž možná někdy trošku drsnějším humorem. Ani jedna linie(jak ta dramatická tak ta komediální) netlačí zbytečně na pilu což vítám. Takže z toho je nakonec velice povedenej film, kterej dokáže rozesmát ale i chytit za srdce. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (1)

  • Majiteľa vo filme spomínaného podniku (Le Chateau Paradis) si zahral skutočný Asta Philpot, ktorého životný príbeh sa stal námetom pre tento film. (maestrotatum)

Reklama

Reklama