Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Carol sa s Danou, Karen a Markom vracia z nedeľnej omše s novinkou. Na obed k nim príde nový pastor so ženou a synom. Codyho práve navštívili motorkári, potetovaní drsniaci Mäsiar a Smrťák. Keď pastor dorazí, je Frank prekvapený. Je to sympaťák, má rád futbal a motorky, jednu dokonca vlastní. Ďalšiu nedeľu sa vypraví do kostola aj Frank s deťmi, Cody aj motorkári. Počas bohoslužby sa JT vyparí a na pôde kostola sleduje futbal s pastorovým synom. Frank chlapca odhalí a pripojí sa k nim. Potom sa ale prepadne podlaha a Frank sa zrúti do stredu kostola. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (5)

topi80 odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Správný výchovný seriál nám přece musí ukázat faráře, co kouká na fotbal a je celkem fajn. Načež tedy všichni začneme chodit do kostela a poslouchat, jak nám preláti říkají, co máme dělat. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1991 až 1998 bol natočený americký, televízny, rodinný sitkom "Krok za krokom" (Step by Step). Bolo vyprodukovaných sedem sérií obsahujúcich stošesťdesiat častí. Tretia epizóda z tretej série sa volá "Nedeľné ráno" (Never on Sunday). Carol pozve miestneho duchovného na návštevu ku nim domov na garden párty. Frank a jeho deti sú z toho trocha nesvoji, ale potom si začnú celkom rozumieť. Frank dokonca súhlasí s tým, že budú pravideľne chodiť na nedeľné bohoslužby. Codyho Lamberta navštívia drsní členovia motorkárskeho gangu. **** ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Fostrovic polovica rodiny navštevuje kostol. Carol pozve reverenda na grilovačku a tak sa prejaví aj vo Fankovi duch osvietenia. Túžba po futbalovom zápase je ale silnejšia ako liturgia. Prevedenie: Póza pohodového farára, ktorý si vie aj urobiť srandu je super. Kontrast medzi Frankom a Kostolom je veľmi vtipný a celkovo táto časť ma veľmi pobavila. 94% ()

Reklama

Reklama