Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Codyho navštívia priatelia, motorkár Mäsiar so svojou ženou Debbie a synom Harleyom. Mäsiar s Debbie si chcú na víkend niekde vyraziť, zveria teda batoľa do starostlivosti Codyho. Carol sa mu snaží asistovať, z bábätka v dome je priam nadšená, dokonca naznačí Frankovi, že túži ešte po jednom dieťati. Frank o tom nechce ani počuť. JT má napísať esej, keď ale zistí, že jeho nevlastný brat Mark má v počítači množstvo esejí, neváha, ukradne ich, jednu si ponechá a ostatné predá hráčom futbalového tímu. Lenže Dana sa o jeho nečestnom úmysle dozvedela a eseje ľahko poupravila. Teraz ide JTmu o život, futbalisti totiž po ňom idú. Frank sa s nimi dohovorí a udelí JTmu poriadnu lekciu. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (5)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1991 až 1998 bol natočený americký, televízny, rodinný sitkom "Krok za krokom" (Step by Step). Bolo vyprodukovaných sedem sérií obsahujúcich stošesťdesiat častí. Štvrtá epizóda z tretej série sa volá "Potrestaný zlodej" (The Paper Chase). Cody Lambert sa stará o malé dieťa svojho kamaráta, motorkára Řezníka. Carol je z toho celá namäkko a zatúži po tom aby sa stala znova matkou. Franka to vydesí. Vynaliezavý JT predá slohovú esej svojho nevlastného brata Marka partii drsných stredoškolákov. Dana mu však tento jeho plán sabotuje. **** ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Shasher si chce vyraziť so ženou na motorke a tak zverí svojho syna Harleya do rúk Codyho na celý deň. Dieťa v dome prebudí u Carol materinské city. JT ukradne Markovi z kompu eseje a predá ich futbalovému teamu. Dana mu v nich ale urobí mierne úpravy a tak sa JT dostáva do problémov. všetko hasí Frank s otcovskou lekciou. Prevedenie: Čítanie rozprávok a Codyho názor na násilie v nich ma totálne rozsekali. Moralizujúca linka s JT ma nijako moc nechytila. 70% ()

Reklama

Reklama