Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Špeciálni agenti Mulder a Scullyová pátrajú po svojom šéfovi Skinnerovi. Nakoniec ho nájdu v malom mestečku, kde ho miestne úrady obvinili z vraždy. Agenti musia očistiť Skinnerovo meno a pomôcť mu s hľadaním pravdy. Počas vietnamskej vojny bol členom jednotky, ktorá sa mala stretnúť s neznámymi monštrami. Prípad nebol doriešený a v súčasnosti sa monštrá objavili znova. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (19)

helraiser 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak tahle epizoda je jak vystřižená ze starých dobrých Akt X a jako bonus se vše točí kolem Skinera a jeho působení ve Vietnamu. Dobrý konspirační díl a objevení Kersche je rozhodně příjemné překvapení. Po zhlédnutí tohoto dílu musím konstatovat, že Skiner je frajer a tento díl je rozhodně v této sérii zatím ten nejlepší. ()

imaginer21 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po předchozím zdařilém kousku mírný sešup do průměru, který nad vodou drží hlavně hostující Osment. Jak vidno, ten má v každém věku co nabídnout. Duo milovaných agentů tentokrát přehazuje pomyslná závaží na vahách sympatií vůči Skinnerovi při pátrání po něm a trošička nostalgie zahraje s divákem při scénách se (stále, i po 16 letech úřadujícím!?) Kerschem. Některé scény jakoby vypadly z nejhororovějších kousků prvních sérií. Určitě je na co se dívat. 65 procent. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Obávam sa, že najlepšou vecou na 11. sérii je, že každý diel trvá len 40 minút. Čiže to síce nudí už od začiatku, ale aspoň to pomerne rýchlo ubehne. Na tejto časti je zaujímavé, že sa odohráva v lesoch, čo mám rád, ale tieto lesy vyzerajú vizuálne neatraktívne a nestrašidelne. Ďalej je zaujímavá hosťovaním chlapca zo Šiesteho zmyslu, ale vypapkaný Haley Joel Osment vzbudzuje divákov záujem skôr svojou hmotnosťou, než prenikavým hereckým talentom ako za svojich detských liet. No a do tretice, tento diel sa dosť sústredí na môjho miláčika Skinnera, napriek tomu mu ale poskytuje malý a nie príliš zaujímavý priestor. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zástupca riaditeľa Alvin Kersh si Scullyovú s Mulderom zavolá k sebe do kancelárie a pýta sa ich na miesto pobytu Waltera Skinnera. Kedže agenti o tom, že Skinner zmizol nič netušia, rozhodnú sa ho hľadať a začnú v jeho byte v Alexandrii, Virgínia. V byte objavia obálku adresovanú Skinnerovi ešte ako vojakovi pôsobiacom vo Vietname. Súvisí jeho zmiznutie s obdobím stráveným v armáde? Ich záujem o prípad vzrastie potom, keď v nej objavia vysušené ľudské ucho. Jedna s epizód, pre ktoré boli kedysi Akty X tak populárne. Nejasný úvod, hororová maska ako "lesního běsa" zo Zaklínača a dej, ktorý nenudí s rovnako dobrým rozuzlením prípadu. Načo však bol dobrý záver s práškovacími lietadlami a tým súvisiacou politickou konšpiráciou fakt netuším. Akoby nestačilo že človeku tým spamujú priatelia sociálnu sieť. Preto jedna hviezdička s inak skvelej epizódy dole. ()

classic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

„Kto druhému jamu kope, sám do nej spadne” , toto ľudové slovenské porekadlo platí hocikde na zemeguli, a taktiež i v nových Aktoch - X, kde postava Davey James nadstavil životu extrémne nebezpečné PASCE, a tie umiestnil do väčšieho lesa, kam sa príde čochvíľa lapiť „HLODAVEC” menom Walter Skinner, ktorý je de - facto zástupcom riaditeľa F.B.I. na úteku... Na tomto mieste vlastne hľadal svojho starého kamaráta Johna 'Kittena' Jamesa, s ktorým bol voľakedy vo VIETNAME, pričom mladý Davey je synátorom Johna. I Walter mal prezývku : EAGLE. Obidvoch Jamesovcov bravúrne stelesnil Haley Joel Osment, ktorého si musíte ešte pamätať zo Šiesteho zmyslu, či trebárs zo Spielbergovho A.I. Umelá inteligencia, čo mal pôvodne v pláne zrežírovať majstrovský Kubrick. Síce herec je „strašný tučko” , ale aspoň nie je „V koži Macaulaya Culkina” , ktorý skončil na totálny psí tridsiatok, a narozdiel od neho, drieme v Osmentovi, aký - taký, herecký potenciál. / Totiž, vtedy mladíci Skinner s Jamesom zažili na tomto PEKLE na ZEMI niečo, čo sa s jedným z nich bude niesť ešte dlhé roky. V drevenom BOXE sa spustil nebezpečný biologický, či chemický PLYN, ktorého sa nadýchalo práve „mačiatko” . “A možno aj lietadlá takto posýpajú i to, čo budeme neskôr konzumovať rovno z taniera” , a opäť dobrá otázka na zamyslenie... ()

Galéria (22)

Reklama

Reklama