Reklama

Reklama

Pach krve

  • USA Wrong Turn (viac)
Trailer 1

Partia kamarátov prichádza do Apalačských vrchov, aby sa v miestnych lesoch odreagovali. Po príchode na miesto sa dostanú do konfliktu s miestnymi, ale neprikladajú tomuto incidentu žiadnu váhu. Situácia sa ale zhorší, keď sa v miestnych lesoch stratia a jeden z nich príde o život. Ani len netušia, že práve vkročili na miesto obývané tajomným spolkom nazývaným Nadácia, ktorý z nečakaných návštevníkov nemá vôbec radosť. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (263)

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Wrong Trun s roku 2003 je celkom dobrý horor, ostaté pokračovanie sú mizerné a toto ... vlastne ani nie je pokračovanie a zo sériou ma spoločný snáď len názov. Netuším prečo sa to volá rovnako, ale ma to rovnaký názov a cele je to dosť podobné kostrou príbehu prvému filmu. Akurát tu je to v detailoch dosť iné a odlišné. Bavili ma strašidelné kostýmy a zopár zaujímavých úmrtí, ale ako celok ma to moc nebavilo. Postavy a ich herci sú taký mizerní, že asi tak po hodine mi už bolo všetko úplne jedno a vlastne som im prial nech na nich spadne nejaký strom, alebo nech ich kusne do krku agresívna veverička. Ako celok nevyvážené, zopár lepších scén strieda tie slabé. Sklamanie. 40% - 2* ()

Gorehound 

všetky recenzie používateľa

Nie. Keby sa film volal inak a v kolonke žáner by mal napísané thriller, bol by dobrý. Miestami výborný, v prvej polovici som si aj hovoril, že niekto skriesil ducha Deliverance a pekne "šponuje" atmosféru. Krásne, hlboké lesy, zábavný dej, výborné technické spracovanie. Ale v okamihu, keď na scénu prídu záporáci v stredovekom oblečení a ich "charizmatický" vodca, naťahované scény so súdom, na žáner mi to nestačí. Nápad nie je zlý, ale buď mi dajte poriadne scares, beznádej, alebo vynaliezavé gore, zhustite atmosféru, niečo, aby som mohol povedať, že pozerám horor. Aj v tomto žánri, backwoods rednecks vs teenagers mali filmy aspoň jedného skvelého záporáka. O Leatherfacovi ani nehovoriac. Takto je to strašne zriedené na dobrý thriller, na ktorý čoskoro zabudnem. Ani žiadne gore scény si nepamätám, to už ani teraz. Chápem, šlo o napätie, nenudil som sa, ale nemôžem to postaviť k vedľa práve v tomto excelujúcom originálu. V "jednoduchosti" je niekedy krása, ani pokračovania sa na nič nehrajú a niektoré z nich excelujú aspoň v gore. Originál ostáva jedným z najlepších hororov po roku 2000 a kedykoľvek si ho ráz pozriem, toto je pekne nakrútené sklamanie, hranie sa na sofistikovanosť a downgrade. Preto o hviezdičku menej než by si zaslúžil tento "iba" tuctový thriller. ()

Reklama

bourec 

všetky recenzie používateľa

První Wrong turn mám rád. A vlastně nás moc není. Tenhle Wrong turn je zcela jinej, což je vlastně jediný plus filmu. Půlhodina  byla, až na několik debilních scén, celkem v pohodě, ale pak se film rozjel do neuvěřitelnejch otáček. Nikdy jsem nevěřil, že někdo ještě šáhne  po románu pana Štorcha, a natočí takhle pěknej film o Volání rodu.. Jen sem čekal, kdy se na tý hoře objeví Greta Thunberg. To by bylo místo přesně pro ní. Ale vážně! Ten film se mi opravdu nelíbil, a bylo utrpení ho dokoukat. 20%. ()

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Je paradoxní, že tenhle řemeslně pěkně zvládnutej film s poměrně dobrým a originálním námětem (na poměry subžánru "skupina mlaďasů je konfrontována s lesními burany") má potřebu hlásit se názvem k sérii Wrong Turn, která se po prvních dvou dílech utopila v totálních sračkách a je v podstatě nekoukatelná. Když s ní nemá v podstatě nic společnýho. Imho z toho není ani žádnej benefit, spíš naopak. Protože pro těch pár lidí, co dosud zajímá přiblblá série Wrong Turn, tohle bude nuda s pro ně zbytečnými snahami o nějaké společensko politické přesahy. Naopak já jsem lehce příjemně překvapenej, a to ve mne někdy před měsícem informace o rebootu vyvolala málem záchvěv odporu. Chtělo by to spoustu věcí doladit - např. nabrat sympatičtější skupinu postav, vyložit víc o fungování The Foundation - a pak to mohlo být dokonce velmi dobré. Takhle jenom dobré. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

"originální" sérii vůbec neznám a neviděl sem ani minutu z žádného dílu.Tudíž mě nějaká návaznost,nebo cokoliv jiného úplně míjí a je to evidentně jedině dobře.Tenhle Wrong Turn je totiž v rámci žánru víc než fajn.Slušně vypadá,má spád i atmosféru a jediné co zamrzí je to,že prakticky všechny smrti se odehrají mimo záběr.Osobně mám rád tyhle horůrky,kde by se měl divák bát o hlavní jakože hrdiny,ale tvůrci z nich udělají/obsadí tak nesympatická hovádka,že se tak neděje a může se tak v klidu fandit proti straně.Hojně kritizovaná snaha a jakýsi přesah (morální,společenský) mi tu nijak nevadila a vlastně mi nepřišla nijak výrazná...70% ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (10)

  • První film Wrong Turn natočený ve Spojených státech. Díly 1, 2 a 4 se natáčely v Kanadě a díly 3, 5 a 6 v Bulharsku. (LUKICKK)
  • Filmovalo sa v meste Cincinnati a štátnom parku Hocking Hills v americkom štáte Ohio. Natáčacie obdobie trvalo od 9. septembra do 2. novembra 2019. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama