Reklama

Reklama

Sexuální výchova

(seriál)
  • Veľká Británia Sex Education (viac)
Trailer 2
Veľká Británia, (2019–2023), 29 h 20 min (Minutáž: 47–85 min)

Tvorcovia:

Laurie Nunn

Hudba:

Oli Julian

Hrajú:

Asa Butterfield, Emma Mackey, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Kedar Williams-Stirling, Aimee Lou Wood, Connor Swindells, Patricia Allison, Tanya Reynolds (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(4) / Epizódy(32)

Nesebevědomý Otis zná všechny rady na sexuální neduhy. Jeho matka je totiž terapeutka. Rebelka Maeve mu proto navrhne, aby si ve škole otevřel sexuální poradnu. (Netflix)

Recenzie používateľa Flopik k tomuto seriálu (3)

Sexuální výchova (2019) 

Kto by povedal že sa z tohto stane taká pecka. Vynikajúci seriál pri ktorom sa kvalitne nasmejete a zabavíte.Príbeh je skvelý hudobný doprovod vybratý na jednotku a postavy si zamilujete. Nechýbajú ani dramatické časti. Ja som sa bavil najlepšia časť 7 a teším sa na pokračovanie.Sex Education a jeho druhá séria, no ja nemám slov.Opäť skvelé, opäť výborné , tentokrát sa zoznámime omnoho viacej s postavami, privítame nejaké nové no ale to hlavné je že si to budete užívať. Každá jedna časť skvelá aj keď troška ma mrzí že Otis s Maeve neboli toľko spolu, a že nerozdával toľko rád. Koniec bol perfektný a neviem sa dočkať ďalšej časti. Netflix predstavil tretiu sériu a opäť trafil maximálne do čierneho. Postavy sú napísané tak na skvelo, že to až nie je možné. Zas a znova som sa nasmial, miestami to bolo dojímavé a aj keď už to ku koncu nebolo také odľahčené ako sme boli zvyknutí, tak to vôbec nevadilo. Koniec sa mi úprimne až tak nepáčil, a predošlé rady prekonané neboli, avšak stále to ostáva topka medzi seriálmi a na ďalšiu sériu sa neskutočne teším. Tak poslednú sériu som zhrnul osobitne. Čo sa celkového seriálu týka tak obrovská vďaka zaň a toto by mali povinne púšťať ako sexuálnu výchovu v školách. Byť mladší tak si to cením ešte viac. Vynikajúce zoskupenie hercov, famózne príbehy, ktoré bavili aj keď boli šialené, komédia striedaná s drámou neskutočne, keď ste od smiechu prechádzali skoro až k plaču robili tento seriál výnimočným. Skvelé vygradovanie postáv a ja len ďakujem Sex Education a teším sa kedy si to dám znova. ()

Epizoda 7 (2019) (S01E07) 

Zatiaľ najlepšia epizóda seriálu. ()

Série 4 (2023) (S04) 

Tak a máme za sebou poslednú sériu tohto geniálneho seriálu. Musím povedať aj keď nerád, že rozhodne najhoršiu. Nie je zlá, pozerá sa nato fajn, baví to, ale ako keby stratila to, čo robilo tento seriál výnimočným. Zmena prostredia na poslednú sériu za mňa chyba, vylúčenie niektorých postáv( síce vedľajších) chyba a celkové zakončenie chyba. Tu sa patrilo skončiť veľkolepo, v štýle a dobrej nálade. Troška mi prišlo, že chémia medzi Otisom a Maeve sa vytratila. Na druhú stranu som sa bavil, postavy mi budú veľmi chýbať tak ako aj celý seriál a nemôžem tomu odoprieť skvelé komediálne ale aj dramatické scény, ktoré tlačili slzy do očí. Veľká vďaka tvorcom za niečo tak šialeného  a za kopu zábavy. PS: Za mňa Endgame Otis a Ruby, ktorá si ma od druhej série neskutočne získala. PS: Parádne vygradovanie postáv ako Adam, Aimee, Michael. ()

Súvisiace novinky

Margot Robbie chystá filmové The Sims

Margot Robbie chystá filmové The Sims

23.03.2024

Loňský rok byl pro hvězdnou herečku a schopnou producentku Margot Robbie (Babylon) poměrně přelomový. Její produkční společnost LuckyChap přenesla na plátna kin svět Barbie, tedy nejvýdělečnější film… (viac)

Doctor Who má novou tvář

Doctor Who má novou tvář

09.05.2022

Stanice BBC oznámila novou hlavní tvář slavného a desítky let běžícího seriálu Doctor Who. Titulní roli již čtrnáctého Pána času tak počínaje další sérií ztvární 29letý rwandsko-skotský herec Ncuti… (viac)

Netflix rozšířil produkci ve Velké Británii

Netflix rozšířil produkci ve Velké Británii

28.11.2020

Britské projekty, zejména pak seriály Koruna a Sexuální výchova, slaví dlouhodobě velký úspěch u předplatitelů Netflixu. Nejen proto streamovací gigant letos výrazně navýšil rozpočet pro britskou… (viac)

Reklama

Reklama