Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladomanželka Kay Dunstanová (Elizabeth Taylor) má pred sebou prvú vážnejšiu manželskú krízu – a okrem toho čaká svoje prvé dieťa! Jej láskavý, no značne svojrázny otec Stanley Banks (Spencer Tracy) sa však rozhodne necíti byť zrelým na rolu deduška... (oficiálny text distribútora)

Recenzie (16)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Jo, jo natocit to v dnesnom Hollywoode plnom vsetkych tych Tchorov, Kapitanov Banglades /ci jaxa ten stat vlastne vola, sak si rychlo nespomeniem/, Spajdrdementov Hery Potratov a podobneho hnoja pre mainstreamom zdegenerovane ovce, tak film by nielen zhorel v kinach, ale presiel by bez dalsieho povsimnutia. Takto aspon expert na spolocenske konzervacky Vincente Minnelli vedel, do coho ide, rezisersky na urovni, dialogy su - po vatovo planom plkani v priemernych filmoch ako Undercurrent 1946, Hodiny 1945 -o5 na urovni, ba dokonca sa filmovy diviak kadeco z nich dozvie. K tomu roztomily a ukludnujuci Spencer Tracy v roli laskaveho, a dost svojrazneho dedka, ktory sa neciti byt zrely na vnuka ...... pani Krajcirka /Kdo se boji Virginie Woolfove, Kleopatra/ tiez dobre hrala. Videl som aj Dona Krajcira /Armada peti muzu, Tajemna zare nad Pacifikem/. Prijemne, spolocenske, dobre odsypajuce, regenerujuce a ukludnujuce -myslim, ze tolko pozitivnych atributov k tomuto filmu staci. 74 % ()

dopitak 

všetky recenzie používateľa

Obyčejná komedie ze života, s vynikajícím Spencerem Tracym, jehož grimasy a snaha udržet si za každou cenu odstup od zlomových událostí v rodině, aby na stárnoucí kolena nepřišel o svůj pečlivě od života vydupaný klid, vás určitě pobaví. EDIT: s původním dabingem Petra Haničince se u filmu objevuje nová dimenze, jeho vypravěčsko spiklenecký tón získává body zejména u mužů. ()

Reklama

Faye 

všetky recenzie používateľa

Volné pokračování filmu „Nevěstin otec“ v TV uváděné pod názvem „Jak je těžké být dědečkem“. Stanley v „Nevěstin otec“ provdal svou milovanou dceru a rozloučil se slovy „Můj syn, je můj syn, než si obstará ženu, ale má dcera je mou dcerou celý život, celý náš život“. V pokračování se novomanželé, za asistence svých rodičů, vyrovnávají s posvatebními problémy, zařizují dětský pokoj, rozcházejí se, usmiřují a těší se na miminko. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

To boli časy, keď sa divák príjemne zasmial aj na príjemných komédiách, ktoré svojou roztopašnosťou, rozkošnou cukríkovosťou môže nazvať akurát milé. Dnes by takýto nápad skončil niekde v odpadovom koši filmového priemyslu. Takže milé, ale je to len príjemné doplnenie si zbierky filmov. 60%. ()

IQ Tiqe 

všetky recenzie používateľa

Taky by se to mohlo jmenovat rozumný chlap Spencer Tracy versus ťuťu ňuňu. Opravdu, s jedničkou to nesnese srovnání. Pár vtipných scén se najde a to je díky Tracymu, jinak je to spíš sladkobolný a trapný rodinný film. Snad to bylo jen tou češtinou... # [viděno: monitor, CZ] # příběh ** | hudba **** | humor * | akce – | napětí * | pustil bych si znovu ** ()

Galéria (32)

Reklama

Reklama