Reklama

Reklama

Čarodejnice z Eastwicku

  • Česko Čarodějky z Eastwicku (viac)
Trailer

Obsahy(1)

V pokojnom provinčnom mestečku Eastwick žijú tri priateľky: Alexandra (Cher), Jane (Susan Sarandonová) a Sukie (Michelle Pfeifferová). Všetky tri sú rozvedené a túžia po mužovi svojich snov. A on naozaj príde. V jednu temnú noc sa prisťahuje do pánskeho sídla na okraji mesta tajomný cudzinec Daryl Van Horn (Jack Nicholson). Všetky podľahnú jeho čaru a jedna po druhej sa ním nechá zviesť. Dámy si konečne užívajú krásu, lásku a vzájomné priateľstvo. Ich raj však má jednu chybu - Daryl je diabol... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (350)

Skejpr 

všetky recenzie používateľa

No teda slyšel sem samou chválu, a bůhví co, ale byl sem naprosto zklamán. Humoru poskrovnu (vlastně si vzpomínám jen na jeden okamžik, kdy sem se opravdu od srdce zasmál, a to jak tam pozvrací toho človíčka v kostele), naopak mi to místy přišlo až moc seriózní a hororové, Nicholson nevýrazný až hrůza (a Bartoškův dabing taky nepomáhá), zbylé herečky jakbysmet... Jednou a Dost. ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Jack Nicholson je tu správně ďábelský a dokazuje, že je to pan herec. Tyhle role mu neskutečně sedí, role svůdníka, ďábla, psychopata. Trojice hereček je ale také povedená, moc se mi líbí kombinace Cher, Michelle a Susan, skvěle si spolu sedli. Četla jsem i knižní předlohu k filmu, která je příběhově stejná, takže jsem ráda, že se tvůrci drželi toho hlavního, ale kniha mě na rozdíl od filmu vůbec nebavila. Tvůrci si z toho vzali to hlavní a vytvořili něco skvělého, děsivého, romantického. Jen to zvracení si mohli odpustit. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Nicholson mohol hrať diabla aj bez slov, tá vizáž, tie grimasy, úsmevy, to všetko sedí ako čučo k žobrákovi a opäť ďalší dôkaz, že ide o jedného z naj hercov, čo sme tu za posledných 70 rokov vôbec mali. Inak som sa pri mnohých scénach aj nudil a vybrané ženy sú až na Michelle veru výberom buď z klobúka, alebo z núdze. Pobavil ma začiatok poľského popisu filmu: "Trzy niemłode już kobiety..." 😆 Haha, presne, už nemladé boli veru a keď raz Jack Nicholson uviedol, že mal obcujúci pomer s niekoľko tisíc ženami (iné pohlavia nespomínal), dúfam, že v zbierke určite nie je Cher alebo Susan, lebo zase odtiaľ potiaľ. S Pfeiffer sa potom neskôr ešte ovlčil, to vieme, a nevadí nám to ale netreba za každú cenu Descartovo Cogito, ergo sum meniť na Coito, ergo sum. ()

Tomco 

všetky recenzie používateľa

Neraz Nicholson dokázal aj sám ukočírovať, inak veľmi priemerný a prakticky stratený projekt. Tu sa však môže rozkrájať na kusy, postaviť na hlavu a aj tak nemá šancu zakryť holý fakt, že tento film je proste úplne zbytočná bezduchá blbosť. Neviem či môžem porovnávať neporovnateľné, ale pre mňa typologicky podobná Zemeckisova Smrť jej pristane je na tom omnoho lepšie a dá sa pozerať prakticky neustále. 50%. ()

Kaka 

všetky recenzie používateľa

Všeho moc škodí, aneb brutálně přeplácaný mix komedie, satiry, hororu, thrilleru a kdo ví čeho ještě. Žánrově prakticky nezařaditelný film, který se vyhýbá jakékoli škatulce (což je sice plus), ale přílišný důraz na všechny články filmu (vizuální efekty, vypružené dialogy) ruší celkový požitek a stahuje tak tento výtvor do průměru rychlostí nadzvukovou. Nejde ani tak o to, o čem, ale jak. Herecky ovšem bezpochyby velmi silné - především Jack Nicholson předváděl výtečný výkon, avšak ani přes jeho nesporné kvality jsem některé reakce rádoby okouzlených žen nevěřil. Nic proti režijní kreativitě a pestrosti, avšak toto dílko v mých očích překračuje hranici akceptovanosti (to jest vysoké hodnocení). A to jsem ještě nezmínil, že několik scén bylo věru zbytečných/zdlouhavých. ()

Galéria (76)

Zaujímavosti (38)

  • Spoločnosť Industrial Light & Magic bola najatá, aby oživila tenisovú loptičku, pretože počas tenisového zápasu porušuje fyzikálne zákony. Keď sa však ukázalo, že tri hlavné herečky nie sú veľmi zdatné tenistky, ich práva sa zdvojnásobila, pretože museli natočiť celú scénu tak, akoby herečky vedeli hrať tenis. (Arsenal83)
  • Soundtrack filmu byl v roce 2012 vydán i na vinylu. (Dixieboy)

Reklama

Reklama