Reklama

Reklama

Čarodejnice z Eastwicku

  • Česko Čarodějky z Eastwicku (viac)
Trailer

Obsahy(1)

V pokojnom provinčnom mestečku Eastwick žijú tri priateľky: Alexandra (Cher), Jane (Susan Sarandonová) a Sukie (Michelle Pfeifferová). Všetky tri sú rozvedené a túžia po mužovi svojich snov. A on naozaj príde. V jednu temnú noc sa prisťahuje do pánskeho sídla na okraji mesta tajomný cudzinec Daryl Van Horn (Jack Nicholson). Všetky podľahnú jeho čaru a jedna po druhej sa ním nechá zviesť. Dámy si konečne užívajú krásu, lásku a vzájomné priateľstvo. Ich raj však má jednu chybu - Daryl je diabol... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (350)

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Stačí vyslovit přání a pan D. van Rohatý-Nadržený s variabilní délkou přirození je zde! Nahodí šibalský úsměv, vyhne obočí do úhlu 90° (Nicholsonova specialita) a začne na struny tří stereotypem unavených čarodějek z maloměsta brnkat svoji vábivou melodii ďábelského pokušení.. Satirické, nestoudné, vtipné, svým způsobem děsivé a plné vášně. Kníže pekel by se měl na trůnu zamyslet, jestli v rámci zachování moci nepřistoupit ke změně pohlaví - beztak v tom horku musí být věčně zapařený. Apropo, kombinace Verdi a růžové nafukovací balónky je neodolatelná.. ()

Tomco 

všetky recenzie používateľa

Neraz Nicholson dokázal aj sám ukočírovať, inak veľmi priemerný a prakticky stratený projekt. Tu sa však môže rozkrájať na kusy, postaviť na hlavu a aj tak nemá šancu zakryť holý fakt, že tento film je proste úplne zbytočná bezduchá blbosť. Neviem či môžem porovnávať neporovnateľné, ale pre mňa typologicky podobná Zemeckisova Smrť jej pristane je na tom omnoho lepšie a dá sa pozerať prakticky neustále. 50%. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Nicholson mohol hrať diabla aj bez slov, tá vizáž, tie grimasy, úsmevy, to všetko sedí ako čučo k žobrákovi a opäť ďalší dôkaz, že ide o jedného z naj hercov, čo sme tu za posledných 70 rokov vôbec mali. Inak som sa pri mnohých scénach aj nudil a vybrané ženy sú až na Michelle veru výberom buď z klobúka, alebo z núdze. Pobavil ma začiatok poľského popisu filmu: "Trzy niemłode już kobiety..." 😆 Haha, presne, už nemladé boli veru a keď raz Jack Nicholson uviedol, že mal obcujúci pomer s niekoľko tisíc ženami (iné pohlavia nespomínal), dúfam, že v zbierke určite nie je Cher alebo Susan, lebo zase odtiaľ potiaľ. S Pfeiffer sa potom neskôr ešte ovlčil, to vieme, a nevadí nám to ale netreba za každú cenu Descartovo Cogito, ergo sum meniť na Coito, ergo sum. ()

Doudis19 

všetky recenzie používateľa

Všichni tu vychvalují Nicholsona (samozřejmě bezkonkurenčně nejvěrohodněji zahraná postava Satana/Ďábla v kinematografii), či trio hlavních představitelek. Osobně mě však nejvíce uchvátila Veronica Cartwright. Její doslova vtělení do ďáblem posedlé, náboženské fanatičky bralo dech a nervy zároveň, takovým způsobem, že by její filmový osud posvětil, snad i sám Ježíš Kristus. ()

MJMilan 

všetky recenzie používateľa

Herecký koncert hned několik filmových hvězd. Tak se dá nazvat skvělé dílko o pekelném Jacku Nicholsonovi a jeho třech vyvolených. Rád bych tu upozornil na jednu věc, že být zapáchajícím, slizkým, vulgarním a přitom chytrým chlapem může být někdy daleko účinnější, než bát nažehleným libovým frajerem :-) ()

Galéria (76)

Zaujímavosti (38)

  • Spoločnosť Industrial Light & Magic bola najatá, aby oživila tenisovú loptičku, pretože počas tenisového zápasu porušuje fyzikálne zákony. Keď sa však ukázalo, že tri hlavné herečky nie sú veľmi zdatné tenistky, ich práva sa zdvojnásobila, pretože museli natočiť celú scénu tak, akoby herečky vedeli hrať tenis. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené