Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle hororovém thrilleru plném zvratů se kdysi nadějná muzikantka znova shledá s bývalými učiteli a zjistí, že mají nového talentovaného žáka. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (175)

claudel 

všetky recenzie používateľa

Parádní psycho úchylárna, která je výborně napsaná a stejně tak skvěle zahraná, přičemž velký podíl na úspěchu má famózní hudební složka a brutální střih, který se někdy zarývá až moc do morku kostí. Allison Williams jsem si oblíbil v Uteč a evidentně jí podobné role přitahují. V rámci ne úplně tradičního a jasně vymezeného žánru nemohu hodnotit jinak než plným počtem. ()

hroubek 

všetky recenzie používateľa

Mám rád filmy, které umí překvapit. A to je rozhodně případ tohoto filmu. Je dobré si nic nezjišťovat a film si rovnou pustit. Režisér Richard Shepard odvedl velmi kvalitní práci. Jeho film parádně vypadá a i zní. Co, se mi na filmu líbilo nejvíce je výborně vybudovaná atmosféra. Nikam se nespěchá a režisér klidně investuje půlku filmu na to, aby nám představil postavy a jejich motivace. V druhé půli se přidá na tempu a intenzitě. Díky tomu je atmosféra ještě nepříjemnější a znepokojivější. Naštěstí má film krátkou stopáž, takže nezačne drhnout a ani se v závěru nerozpadne. Velkou zásluhu na tom mají hlavní herečky Allison Williams a Logan Browning, které to parádně odehrají. Jsem spokojený a doporučuji. ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Táto mašinka, by určite fungovala aj bez podtextu. Čo robí tento čudesný psycho horor nadpriemerným, je zľadovatelosť charakterov a v niektorých scénach pomerne intenzívne podanie. V celom priebehu, je to všetko nepredvídateľné, ale ak máte čo to nasledované z eurohororu, rape and revenge, či exploitation ako celok, znaky uvidíte. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Prvých cca 45 minút je 5 hviezdičková záležitosť. Luxusná eroticko-koncertná scéna s orgazmom na konci má už teraz miesto v mojej osobnej topke, a tá tiesnivá nákazová atmosféra má tiež hodne do seba. Potom sa to posere. Nie, plán bol evidentne natočiť hračičku a že si tým sami podrazia nohy asi nikomu nevadilo. Všetky pointy sú pritiahnuté za vlasy a ja môžem len snívať, o tom čo keby (heč!), stále sa ale jedná o výborne natočený a bez váhania najzábavnejší film minulého roku. Guilty pleasure jak krááva. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Čakal som priemerné Bčko a dostal som kráľovský chod na zlatom podnose. Snímka v istých momentoch pripomína Get Out a kupodivu tu hrá aj rovnaká herečka Allison Williams. V istom momente môžete očakávať slušný plottwist a nie jeden. Začiatok vyzerá, že tu máme len typickú drámu o dvoch lezbách avšak potom prídu pomaly slušné tarantinovky. Hudba je perfektná a spoločný duet čelových expertiek je úžasný a skoro som ho po sluchovej stránke zakončil orgazmom ako Charlotte. Záver uspokojivý, i keď ten posledný plottwist už bol asi zbytočný. Skutočne veľmi dobrý filmový zážitok a Allison Williams začínam mať radšej a radšej, asi ma dostal jej božský úsmev. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra filmu proběhla 20. září 2018 na Fantastic Festu v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama