Reklama

Reklama

The Lie

  • USA Between Earth and Sky (pracovný názov)
Trailer

Obsahy(1)

Otec vezie autom svoju dcéru na tanečné sústredenie, keď vtom zbadajú v treskúcej zime jej kamarátku. Ponúknu sa, že ju teda zoberú na kúsok cesty so sebou, avšak ich dobré úmysly v zápätí vyústia v strašné a neočakávané dôsledky. (sochoking)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (65)

Marze 

všetky recenzie používateľa

Rodice brani svou dceru pred pruserem. Je to prilis stupidni na to, aby to cloveka nejak zasahlo. 90 minut neuveritelneho chovani. Je ale pravda, ze teenageri jsou obcas rebelsti a nepredvidatelni. Par dobrych momentu zde je. Pristihl jsem se, jak rikam "co to delas?" Zaverecny zvrat je dost radikalni. Jiste vykriknete, ale ne strachem. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

90% času to pripomína film Before and After. Len s tým rozdielom, že dcéra, ktorá spáchala zločin, je rozmaznaný fracek, ktorého nejaká vraždička netrápi a v kľude si čumí na bedňu. Rodičia tentoraz držia za jeden povraz a snažia sa zakryť všetky stopy. Začne sa to síce celkom seriózne, ale čím ďalej tým viac vymýšľajú absurdnejšie riešenia, takže nielenže sa s nimi nedá súcitiť, ale iba som žasol nad tým aké hlúposti vymýšľajú. Skoro mi to pripomínalo nejakú Coenovku o hlúpych ľuďoch, ktorý robia zlé veci, ale zakaždým sa im nakoniec vypomstia. A svojím spôsobom tomu zodpovedá aj totálne absurdný koniec, ktorý všetky udalosti spláchne do hajzla a mňa rozosmial na plnú hubu. To by asi nemalo byť cieľom u psychologického thrilleru. Plusom filmu je, že nenudí a je nepredvídateľný. Mínusom, že je to totálna hovadina, ktorá sa nedá brať vážne aj keď sa o to tvorcovia evidentne snažia. Proste klasická Blumhouse produkcia. 5/10. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všetky recenzie používateľa

Potřebujete pomanželskou terapii? No, tak to stačí počkat, až vaše dítě někoho zabije a vy se to budete snažit ututlat. Ale bacha, pokud je to spratek, který si ničeho neváží, může se to celý zvrhnout. Nejvíc jsem si užívala ty momenty, kdy byla puboška nevděčná. Ona nebyla zmatená nebo raněná, ona byla za to všechno sobecky nevděčná, takže veškeré špatné věci nechala na rodičích a jejich nekonečné naivitě. Takže otázkou tedy zůstává: jak dlouho to vydrží a jak dlouho to projde? A sblíží se během společných úklidových pracích? Všechno by bylo dobrý a tak nějak předvídatelný. Až tedy na ten konec. To bylo, jo to bylo. Proto nakonec ta čtvrtá hvězda, za to jak to dopadlo, co se odhalilo...vlastně fajn "rodinný film"  :) ()

Tipko 

všetky recenzie používateľa

Pozoruhodná dráma. Myslím, že vystihuje realitu. Ak sa dieťaťu v rodine nedá láska, alebo sa rodičia hádajú, či sa rozvedú, dieťa to hlboko poznačí, v tomto prípade to bola dcéra Kayla. Jej vymyslený príbeh o zabití kamarátky síce spojil na chvíľu jej rodičov, čo bolo aj zámerom, no priniesol napokon aj opätovné rozbitie rodiny. Tak či onak, memento filmu je hlavne pre rodičov: ako vychovávajú deti a ako sa k nim správajú, to všetko sa na nich odzrkadlí. ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Čeho jsou rodiče schopni, aby ochránili dceru? Všeho! Komorní psychologické drama jímž se jako černá nit vine strach a bezmoc. A jak se vrší lži, tak se dělají chyby. Chyby, které se nedají vrátit. Zoufalství narůstá a mění se v horor. Za chyby, se totiž platí. Konec jsem tak nějak vytušil, což mi vůbec nevadilo, jelikož tím vše dávalo smysl. Pokud se vžijete do postav, pak si užijete napínavý příběh od začátku až do konce. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčelo se od 8. ledna do 8. února 2018 v Torontu (Ontario, Kanada). (Homerking)
  • Film sa odohráva v New Yorku, v Kanade sa natáčal kvôli daniam. (Arsenal83)

Reklama

Reklama