Reklama

Reklama

The Lie

  • USA Between Earth and Sky (pracovný názov)
Trailer

Obsahy(1)

Otec vezie autom svoju dcéru na tanečné sústredenie, keď vtom zbadajú v treskúcej zime jej kamarátku. Ponúknu sa, že ju teda zoberú na kúsok cesty so sebou, avšak ich dobré úmysly v zápätí vyústia v strašné a neočakávané dôsledky. (sochoking)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (66)

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Joey King má jedinečnou schopnost hrát pokaždé tu největší pizdu, která mi svojí rozmazleností, otravností a demencí zvýší tlak a tady je to opět stejně. Ve výsledku jde o průměrné rodičovské drama o jejich obětavosti a naivitě schované do dramatického kabátu, které na poli 90 minut dokáže celkem dostatečně zabavit, alespoň co se týče napětí. Co do dějě či akce je film spíše komornějšího rázu, ale s twistem se mi konečný obraz seskupí v neurážející "průměr", který se dá lehce strávit, zároveň však ale nepřináší nic dosud nevídaného a nic, pro co by divák nutně musel obětovat svých 90 minut života. Váhám, ale spíše bych film vynechal. ()

Padme_Anakin 

všetky recenzie používateľa

Rozvedení rodiče patnáctileté Kayly si průšvih svého genetického přenosu vyžerou až na samé dno aneb příběh o tom, čeho všeho jsou schopni majitelé DNA, aby dítě vytáhli z maléru.. Někdy stačí fakt málo, jedna lež, a život nabere úplně jiný směr a změní rychlost otáček.. Peter Sarsgaard a Mireille Enosová se mi v roli rodičů moc líbili, no a ta jejich pubertální dcerunka, to bylo teda „něco“, každopádně Joey Kingová je zajímavá.. ()

Reklama

borec999 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý triler, ktorého hlavnou doménou je príbeh alebo lepšie povedané záverečný devastačný zvrat, ktorý bol jednak za mňa nečakaný, ale na prekvapenie aj vcelku logický, pochopiteľný a dal predchádzajúcemu dianiu úplne nový rozmer. Holt, rodičia spravia všetko preto aby ochránili svoje deti a teenageri sú proste teenageri aj so všetkými svojimi problémami, rebéliami a klamstvami...  Blumhouse zase raz trafili do čierneho. 70% ()

Tipko 

všetky recenzie používateľa

Pozoruhodná dráma. Myslím, že vystihuje realitu. Ak sa dieťaťu v rodine nedá láska, alebo sa rodičia hádajú, či sa rozvedú, dieťa to hlboko poznačí, v tomto prípade to bola dcéra Kayla. Jej vymyslený príbeh o zabití kamarátky síce spojil na chvíľu jej rodičov, čo bolo aj zámerom, no priniesol napokon aj opätovné rozbitie rodiny. Tak či onak, memento filmu je hlavne pre rodičov: ako vychovávajú deti a ako sa k nim správajú, to všetko sa na nich odzrkadlí. ()

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia protivná americká tínedžerka s odporným ksichtom, ktorá si je istá, že otecko jej všetko prepáči. Aspoň tak by som definovala celý dej. Na konci bu bu bu, aspoň nejaký zlom (za to tá jedna hviezda), inak by to bolo úplne o ničom. Ten zlom by mohol prísť skôr a následne nejako rozrásť do ďalšieho zlomu, alebo aspoň väčších komplikácií. Ale nič také sa nestalo, skrátka iba protivné decko, ktoré by som asi vyhodila von oknom a je jedno, z akého poschodia. Herci sa mohli aj pretrhnúť, ale keď scenár nepustí, tak to dopadlo, ako to dopadlo. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčelo se od 8. ledna do 8. února 2018 v Torontu (Ontario, Kanada). (Homerking)
  • Film sa odohráva v New Yorku, v Kanade sa natáčal kvôli daniam. (Arsenal83)

Reklama

Reklama