Reklama

Reklama

Tri sekundy na prežitie

  • Česko Tři vteřiny (viac)
Trailer 1

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý vojak špeciálnych jednotiek a veterán z Iraku a Afganistanu. Po odpykaní si trestu za zabitie muža počas bitky v bare, zatiaľ čo sa snažil ochrániť svoju manželku Sofiu (Ana de Armas), teraz Pete pracuje ako drogový kuriér pre poľskú mafiu v New Yorku, kartel riadený neľútostným Generálom (Eugene Lipinski). Pete je však aj informátorom FBI, ktorý agentke Erice Wilcoxovej (Rosamund Pike) poskytuje informácie o Generálovi pre neoficiálnu operáciu, ktorej cieľom je jeho zatknutie. Keď sa však operácia FBI nepodarí, čo má za následok smrť tajného policajta, detektív Edward Grens (Common) začne vyšetrovať vraždu, pričom sa mylne domnieva, že je za ňu zodpovedný Pete. Pete je donútený FBI, aby sa vrátil do väzenia v ktorom sedel aj predtým, aby zlikvidoval kartel zvnútra. Keď už sa však nemôže spoľahnúť ani pomoc FBI, jediný spôsob, ako môže zachrániť seba a svoju rodinu, je útek z väzenia... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (162)

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Dobrý film, ktorý mohol byť kľudne jeden z najlepších filmov roka 2019. On tie ambície však vôbec nemal. Chcel byť priamočiari, nekomplikovaný, plný dobre zahraných postáv. Príjemné prekvapenie u ktorého si celú dobu budete hovoriť, že konečne nikto nechcel Oscara, konečne nikto nechcel prekračovať tieň vlastného žánru, ale pritom dokázali neskĺznuť do béčkovosti. Voči postavám si dokážete vytvoriť prirodzené, ničím nesilené sympatie/nesympatie. Ano, vo výsledku tuctovka, ktorej však funguje chémia (postavy, prostredie, zápletka) na výbornú. ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

„pohřběte ho! je to rozkaz!...“ /// Béčkovej příběh – bez hluchejch míst. Se divím, že tady herecky štěká Clive Owen, ale taková už je asi doba. Týpek, co sedl federálům na lep - Joel Kinnaman, není špatnej. Už jsem si na něj zvykl třeba v Robocopovi (nebo ve Snadnejch prachách). Vobčas se tady vykecávaj, ale dá se to přežít… pak začne přituhovat a je to drama jako prase. Až extrémní. Prostě snažej se vo sto šest, abych byl nasranej na konkrétní lidi. Jsem! Pak už pro jistotu přeháněj všechno…. Takovej kraťoučkej „Útěk z vězení“. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knihu „Three Seconds“, kterou v roce 2009 vydalo duo Anders Roslund a Börge Hellström, neznám. 2.) Nevím jak vysvětlit starý, aby dělala co jí řeknu. 3.) Thx za titule „ doummais" a "titmanos“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Reklama

Corpsegrinder 

všetky recenzie používateľa

Je to takový půl napůl, prostřední část filmu celkem dost nudí a atmosféra v base zhoustne moc pozdě a moc krátce, film navíc tráví víc času mimo basu než uvnitř s hlavní postavou a tim pádem to člověka vytrhne z dění každejch pár minut. Fajn obsazení si odehraje svoje, tam jsem problém neměl. Trochu mi to připomínalo Shot Caller kde ovšem Nikoláš kopal jen za sebe bez zbytečný vomáčky, to by zde výrazně pomohlo. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Mužské osadenstvo sa môže falošne tešiť na Rosamunde Pike a Anu de Armas. Ale naozaj len márne, pretože zo Španielky nám urobili ovcu, ktorú by nejeden bača chcel ostrihať, ale inak jej brčky vôbec nesvedčia. A Rosamunde to s make-upom ešte naopak svedčí, no v ostrom svetle sa už začínajú prejavovať prvé príznaky anglosaskej zošuvereniny. Ostáva tak sa sústrediť len na thrillerovú linku, ale čo ja viem, dá sa vôbec nazvať thrillerovou? Nemá thriller znamenať napätie? Tu skoro žiadne nie je. ()

petikacka 

všetky recenzie používateľa

Nemůžu si pomoct, ale tohle je zpackaný film...Je plný klišé a ničím novým nepřekvapí...Schéma, kdy je dobrý člověk chycen do pasti mezi FBI, mafii a ještě NYPD a musí si pomoct sám je stokrát viděné...Jó, prostě od Shot callera je těžký natočit sqělý vězeňský film...Plus filmu je sympaťák Joel Kinnaman a to je asi tak všechno...Pro nenáročného diváka to bude, ale pecka...Za mě 65% ()

Galéria (64)

Zaujímavosti (3)

  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama