Reklama

Reklama

Tri sekundy na prežitie

  • Česko Tři vteřiny (viac)
Trailer 1

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý vojak špeciálnych jednotiek a veterán z Iraku a Afganistanu. Po odpykaní si trestu za zabitie muža počas bitky v bare, zatiaľ čo sa snažil ochrániť svoju manželku Sofiu (Ana de Armas), teraz Pete pracuje ako drogový kuriér pre poľskú mafiu v New Yorku, kartel riadený neľútostným Generálom (Eugene Lipinski). Pete je však aj informátorom FBI, ktorý agentke Erice Wilcoxovej (Rosamund Pike) poskytuje informácie o Generálovi pre neoficiálnu operáciu, ktorej cieľom je jeho zatknutie. Keď sa však operácia FBI nepodarí, čo má za následok smrť tajného policajta, detektív Edward Grens (Common) začne vyšetrovať vraždu, pričom sa mylne domnieva, že je za ňu zodpovedný Pete. Pete je donútený FBI, aby sa vrátil do väzenia v ktorom sedel aj predtým, aby zlikvidoval kartel zvnútra. Keď už sa však nemôže spoľahnúť ani pomoc FBI, jediný spôsob, ako môže zachrániť seba a svoju rodinu, je útek z väzenia... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (162)

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Keď neskoro v noci naďabím na nejaký film, logicky predpokladám, že to bude niečo zo šedej zóny. Ani od Troch sekúnd, na ktoré som naďabil päť minút po začiatku, som nečakal nič iné. Ale postupne ma dej vťahoval do seba, čo nakoniec vyústilo do absolvovania celého filmu. V konečnom dôsledku si myslím, že ide o zaujímavý film, v ktorom sa tvorcovia síce nevyhli niekoľkým zbytočným chybám, ale na druhej strane oživili príbeh zopár novinkami. Obsadenie hereckých úloh sa celkom vydarilo, tak prečo nepovažovať tento nočný príspevok za nadpriemerný? ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Dobrý film, ktorý mohol byť kľudne jeden z najlepších filmov roka 2019. On tie ambície však vôbec nemal. Chcel byť priamočiari, nekomplikovaný, plný dobre zahraných postáv. Príjemné prekvapenie u ktorého si celú dobu budete hovoriť, že konečne nikto nechcel Oscara, konečne nikto nechcel prekračovať tieň vlastného žánru, ale pritom dokázali neskĺznuť do béčkovosti. Voči postavám si dokážete vytvoriť prirodzené, ničím nesilené sympatie/nesympatie. Ano, vo výsledku tuctovka, ktorej však funguje chémia (postavy, prostredie, zápletka) na výbornú. ()

Reklama

sedm.1 

všetky recenzie používateľa

Třem vteřinám by dle mého názoru slušela daleko větší dějová přímočarost, kdy sice chápu, že tvůrci se ve svém filmu snaží většinou zbavit co nejvíce tuctovosti a naopak ho oživit co největší nepředvídatelností a nápaditostí, jenže k tomu musí být k dispozici i opravdu důmyslný scénář, který filmařům umožní si podobný luxus dovolit, a o tom zde nejsem zrovna příliš přesvědčen, jelikož především v závěru se začalo hrát až na moc velké náhody, a navíc začalo do děje vstupovat až zbytečně moc rušivých elementů, a to jak v podobě dalších postav, tak krkolomných a hlavně nepřesvědčivých zvratů, které pak jen zásadním způsobem narušili působivost a kompaktnost celého filmu. Co mě ovšem na této podívané hodně oslovilo a bavilo, byla poměrně syrová atmosféra a samozřejmě skvělý casting, v čele se zatraceně výrazným Joelem Kinnamanem, který se v současnosti do podobných rolí hodí jako málo kdo. Co se jinak napětí a spádu týče, ani jedno tu snímku zrovna nepomohlo, stejně tak jako se nemohu zbavit dojmu, že se zde tvůrci báli v jakémkoliv směru více odvázat, film něčím vyloženě zvýraznit. The Informer tak zkrátka sice určitě není nudná, či nepůsobivá podívaná, jen mám zároveň ale i pocit, že nedokáže nabídnout ani nic navíc, co by ho neudělalo lehce zapomenutelným. ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

„pohřběte ho! je to rozkaz!...“ /// Béčkovej příběh – bez hluchejch míst. Se divím, že tady herecky štěká Clive Owen, ale taková už je asi doba. Týpek, co sedl federálům na lep - Joel Kinnaman, není špatnej. Už jsem si na něj zvykl třeba v Robocopovi (nebo ve Snadnejch prachách). Vobčas se tady vykecávaj, ale dá se to přežít… pak začne přituhovat a je to drama jako prase. Až extrémní. Prostě snažej se vo sto šest, abych byl nasranej na konkrétní lidi. Jsem! Pak už pro jistotu přeháněj všechno…. Takovej kraťoučkej „Útěk z vězení“. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knihu „Three Seconds“, kterou v roce 2009 vydalo duo Anders Roslund a Börge Hellström, neznám. 2.) Nevím jak vysvětlit starý, aby dělala co jí řeknu. 3.) Thx za titule „ doummais" a "titmanos“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

mm13 

všetky recenzie používateľa

Taký televízny tak trochu miš-maš thriller bez poriadneho ksichtu, ktorý neurazí len preto, že má sympatické obsadenie, ktorému vládne Kinnaman a Pike (a de Armas to prizdobuje). Nevadí mi, že som to videl, je asi ten naj kompliment, aký tu dokážem vystrúhať, nič zázračné (nevídané) sa tu ale nestalo. ()

Galéria (64)

Zaujímavosti (3)

  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama