Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali Davisová (Taraji P. Hensonová) je úspešná športová agentka, ktorej by sa jej mužskí kolegovia najradšej zbavili.  Po divokom večierku so svojimi priateľkami začne nejakým záhadným spôsobom počuť myšlienky mužov. S touto novou schopnosťou sa snaží tromfnúť svojich kolegov a vyfúknuť im skvelý obchod, keď sa sama snaží podpísať zmluvu s budúcou basketbalovou hviezdou. Prílišná horlivosť však ohrozí jej súkromný život a naruší vzťahy s najlepšími priateľkami aj novou láskou. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (52)

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Moralizační agitka v takovém stavu, že by i komunističtí budovatelé v 50. letech zbledli závistí. Ano, snímek skutečně vypadá jak na politickou objednávku. Nic proti námětu, boj o postavení žen ve společnosti se ničím od ničeho nevymaňuje, ale takto ztvárněné je rozhodně na diskuzi. Genderová rovnoprávnost z příběhu doslova září a to nejen v rámci žen. O gayích se tu také hovoří více, než je jinak zdrávo. A muži? Tak ti to tady charakterově pěkně schytali. Komedie je plná taškařic a úsměvných gagů, ale nic naplat, plně to pobaví snad jen feministky. Jinak se jedná o herecký koncert Taraji Pendy Henson, která se tu ve své roli pěkně vyřádila a je to právě ona, kdo je centrem všech šíleností a zábavy. Nic proti ní. Odehrála jen svou roli a to s plnou vervou sobě vlastní. Snímek je tedy svěže bláznivý, typicky žensky uječený a námětově zásadní už ve svých kramflecích. A o čem že to vlastně je? Ali Davisová se snaží prosadit v byznysu, kde jsou zarytě úspěšní jen muži, a nejde jí to. Jednou v nějakém klubu se odváže tak, že se pořádně praští do hlavy a jediný následek to má, že slyší myšlenky mužů. Pozor, žen ne. Pouze mužů. Otázka za jednu korunu. Začne toho využívat ku prospěchu svému? ()

BoredSeal 

všetky recenzie používateľa

Nápad sportovní agentky, která čte myšlenky chlapům a může to využít jak k prospěchu v práci, tak i v soukromém životě, by určitě stačil na dobrou průměrnou komedii, klidně i v subžánru komedie o prasácké nadržené černošce. Film má pár fajn vtipů ("Wakanda forever!"), nebojí se choulostivého humoru a pro chlapa má vždycky kouzlo pobavit se nad optikou ženy na svět mužů. Ale potenciál zůstal hodně nevyužitý. Tahle komedie má zbytečně dvě hodiny, obsahuje řadu nudných scén s vycpávkovými dialogy, hlavní hrdinka je úplně nesympatická antiempatická kráva, která dokonce potřebuje poradit od jasnovidky, k čemu dar použít (!!) a je utrpení sledovat většinu jejích činů, stejně jako zoufalé plácání režiséra, kterému se asi zapomněl střihač a dramaturg v baru. Ve filmu taky nehraje žádná přitažlivá a charizmatická herečka a herci taky průměrní, i včetně obvykle vděčných menších komických figurek typu levná mladší gay verze Woodyho Allena. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Ženská obdoba inteligentne natočenej klasiky What Women Want s Gibsonom. Tentokrát sa nezmenilo len pohlavie hlavnej postavy ale aj štýl humoru, ktorý je na tej najprimitívnejšej úrovni filmov v ktorých dospelé ženské nonstop chlastajú a celkovo sa správajú jak jebnuté kundy. A taká neznesiteľná kunda je aj hlavná hrdinka tohto filmu v podaní inak sympatickej Taraji P. Henson. Fakt som nevidel dôvod prečo jej fandiť a každá sekunda s ňou bola utrpením. Vďaka tomu Tracy Morgan pôsobil výnimočne znesiteľne. Asi najsympatickejšou postavou bol stereotypný gay okolo ktorého sa občas vyskytol nejaký vtip nad ktorým som sa pousmial. Ale ako celok je to proste neznesiteľná tragédia. 2/10. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Film Po čem ženy touží, odohrávajúci sa v paralelnom svete, keď sa to viac páči, tak v paralelnom vesmíre. Bez známky vylepšenia a ochoty to posunúť niekam inam. (A ešte k tomu mnohokrát používajú lacné vtipy.) Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Jasné, na pecku s Gibsonom to síce ešte nemá, ale popravde musím uznať, že to bolo viac ako len slušné, takže veľmi silné tri hviezdy, o chlp pod štyrmi. Taraji P. Henson je fajn, videl som s ňou viac filmov, Aldis Hodge je sympaťák ako sviňa, ostatní vôbec nezaostávali. Vtípky boli posunuté k dnešnej dobe a vôbec sa nejednalo o klasické rozšírené lacné nechuťárny. Ja som sa bavil aj s manželkou. ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (1)

  • Film pokračuje po záverečných titulkoch. (figis20)

Reklama

Reklama